Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ MÖNKIJÄN PESUUN

Mönkijän pesusetti - AUTODUDE

Kattava pesupaketti mönkijän omistajille! Settiin kuuluu sekä pesuaineet että tarvikkeet mönkijän perusteelliseen ja ylläpitävään pesuun. Tämän tuotesetin avulla onnistut pitämään mönkijäsi puhtaana joka tilanteessa, ajoitpa sitten maanteillä tai maastossa, eikä peseminen ole koskaan tuntunut näin vaivattomalta!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
152,91
-32%225,80
Tuotenumero: HSKIT528-15245

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kattava pesupaketti mönkijän omistajille! Settiin kuuluu sekä pesuaineet että tarvikkeet mönkijän perusteelliseen ja ylläpitävään pesuun. Tämän tuotesetin avulla onnistut pitämään mönkijäsi puhtaana joka tilanteessa, ajoitpa sitten maanteillä tai maastossa, eikä peseminen ole koskaan tuntunut näin vaivattomalta!

Huom! Kuvasta poiketen KC:n Ceramic Shampoon tilalle on vaihdettu Gyeonin Bathe+ -shampoo.

Mönkijän pesusetti on mönkijöiden omistajille suunniteltu kattava pesupaketti. Setti sisältää aineet ja tarvikkeet niin vauhdikkaiden ja kuraisten maastolenkkien jälkeen tehtävään perusteelliseen pesuun kuin siistimmän katuajon jälkeiseen ylläpitopesuunkin. Mönkijän peseminen poikkeaa autonpesusta, sillä mönkijöihin kertyy huomattavasti enemmän likaa kuin pelkästään maanteitä kuluttaviin autoihin. Usein maastoajoneuvoihin kertyvä lika on myös tyypiltään sellaista, että se pinttyy helposti ja kuivuessaan sitä on vaikea saada poistettua. Tästä syystä Dude on valinnut tähän settiin sellaiset pesuaineet, jotka tekevät nimenomaan mönkijöiden pesemisestä helppoa! Pakettiin kuuluu kaksi erilaista esipesuainetta (liuotinpesuaine sekä ns. vahaturvallinen esipesuaine), pinnoittavia ainesosia sisältävä shampoo, raudanpoistoainetta sisältävä vannepesuaine, ehkä jopa maailman helppokäyttöisin sumutettava suoja-aine sekä tietysti tarvikkeet kaikkiin työvaiheisiin aina renkaiden ja vanteiden pesusta menopelin kuivaamiseen pesun jälkeen. Tämän pesusetin avulla teet mönkijän pesusta itsellesi helppoa, nopeaa ja tuskatonta!

King Carthurin tehokas Total Snow Foam -liuotinpesuaine on erinomainen täsmälääke maastoajossa olleen mönkijän vaivattomaan pesuun: ainetta voidaan käyttää esipesuaineena vaahdottimen tai pumppupullon kanssa, jonka jälkeen samaa pesuainetta voidaan myös käyttää shampoona kinnastelussa. Tällä taktiikalla vaikea ja paksusti kerrostunutkin lika saadaan irtoamaan pinnoista vaivattomasti ilman työlästä jynssäämistä. Pesun jälkeen pinnat voidaan suojata mukana toimitettavalla Gyeonin WetCoatilla, jonka muodostaman hylkivän suojan ansiosta lika ei pääse pinttymään ja puhtaanapito on jatkossa helpompaa. Katuajossa tai muuten vain kuivalla alustalla ajossa olleen mönkijän pesuun voidaan puolestaan käyttää setissä mukana tulevaa KC:n Control Snow Foam -esipesuainetta sekä Bathe+ -shampoota, joiden avulla maantiepöly ja muu kevyt lika saadaan helposti poistettua mönkijästä ja pinnat suojattua samalla kertaa. Lisäksi setin mukana toimitetaan tehokas, mutta hellävarainen vannepesuaine, jonka avulla kaikki ajon aikana vanteisiin kertyvä kura ja moska sekä maantie- ja jarrupöly saadaan irti vanteista.

Huom! Mikäli sinulta ei löydy vielä vaahdotinta, voit napata sen ostoskoriin täältä: Pesuainevaahdotin Dr Dirt G3, SnapLock

Toimitussisältö

 • Liuotinpesuaine King Carthur Total Snow Foam, 1000 ml
 • Esipesuaine King Carthur Control Snow Foam, 5000 ml
 • Autoshampoo Gyeon Q²M Bathe+, 500 ml
 • Vannepesuaine Gyeon Q²M Iron WheelCleaner Redefined, 500 ml
 • Sumutettava suoja-aine Gyeon Q²M WetCoat, 500 ml
 • Pesukinnas King Carthur Premium Microfiber, 1 kpl
 • Rengasharja King Carthur Tire Brush, 1 kpl
 • Vanneharja Gyeon Q²M WheelBrush, keskikokoinen, 1 kpl
 • Pesuämpäri + kansi AUTODUDE 10.8 l, 2 kpl
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2, 5 liinaa
 • Kuivausliina King Carthur Black Diamond Gen2, 1 kpl

Mihin mitäkin käytetään?

King Carhur Total Snow Foam on todella tehokas liuottava esipesuaine, joka irrottaa pestävästä pinnasta sen pinttyneimmänkin lian ilman mekaanista kosketusta. Total on loistava valinta silloin, kun ajoneuvolle halutaan tehdä perusteellinen puhdistus ja pinnassa on sellaista likaa, joka ei vahaturvallisilla pesuaineilla irtoa. Total poistaa käsiteltävästä pinnasta pinttyneiden likapartikkeleiden lisäksi hyvin mm. rasvan, tiesuolan ja vanhat vahat, joten se jättää jälkeensä pelkästään täydellisen puhdasta pintaa. Tätä esipesuainetta kannattaa käyttää esimerkiksi silloin, kun pesusta on kulunut jo tovi tai silloin, kun menopeli halutaan valmistella vaikkapa uutta suojausta varten. Liuottava esipesuaine on hyvä valinta myös silloin, kun pesemiseen ei ole paljon aikaa.

King Carthur Control Snow Foam on todella tehokas, mutta vahaturvallinen esipesuaine. Se poistaa käsiteltävästä pinnasta kaikenlaisen lian ilman mekaanista kosketusta, ja se tehoaa hyvin myös pinttyneempiin likapartikkeleihin. Control soveltuu erinomaisesti ylläpitopesuihin sekä suojatun pinnan puhdistukseen, sillä se ei kuluta tai vaurioita pinnassa olevaa suojatuotetta. Controlia voidaan käyttää ulkopintojen puhdistuksen lisäksi myös yleispuhdistusaineena, minkä ansiosta sen avulla voidaan pestä käytännössä kaikki kovat pinnat. Parhaimmillaan Control on vaahdottimella tai pumppupullolla levitettynä, mutta sitä voidaan käyttää tarvittaessa myös kinnasteluun. Vaahdotettavan koostumuksensa ansiosta tämä esipesuaine on äärimmäisen riittoisa ja nopea levittää, ja yhden henkilöauton pesemiseen tarvitaan vain 1 - 2 dl pesuainetta. Control Snow Foam on markkinoiden hellävaraisimpia esipesuaineita ja se on täysin biohajoava, joten se soveltuu täydellisesti myös kotona suoritettavaan auton pesuun.

Gyeon Q²M Bathe+ on autonhoitoharrastajien keskuudessa tunnettu autoshampoo, joka on maailman ensimmäinen pH-neutraali autoshampoo, joka sisältää kestopinnoitteistakin tuttua SiO₂-sidosta. Q²M Bathe+ muodostaa nopeallakin käsittelyllä pintaan erittäin hydrofobisen suojakalvon, joka hylkii voimakkaasti vettä ja likaa helpottaen puhtaanapitoa merkittävästi. Maalipinnan lisäksi Bathe+ toimii myös muoville, kumille ja lasille, joten se on erinomainen valinta silloin, kun pesun yhteydessä halutaan myös suojata kaikki ajoneuvon ulkoiset pinnat. Bathe+ sopii käytettäväksi sellaisenaan maalipinnan ainoana suojatuotteena, mutta myös "boosterina" vahan tai pinnoitteen päällä parantaakseen niiden kestoa.

Gyeon Q²M Iron WheelCleaner Redefined on tehokas, mutta hellävarainen vannepesuaine, joka sisältää myös raudanpoistoainetta. Kyseessä on päivitetty versio yli mannerten välisten rajojen suosiota nauttineesta Gyeonin WheelCleanerista, joka on suunniteltu maantie- ja jarrupölyn, kuran, ravan sekä muun pinttyneen lian tehokkaaseen poistoon vanteista kuin vanteista. Uudistetun WheelCleaner Redefinedin kemiallinen kaava perustuu pitkälti samoihin ainesosiin kuin Gyeonin uudistetulla Iron Redefined -raudanpoistoaineellakin: koostumus on geelimäisempi, vaikutusaika nopeampi ja pesuteho parempi! Lisäksi käyttäjäkokemusta on parannettu muuttamalla aineen haju viemärinkatkuisesta raudanpoistoaineen aromista hajuaistia helliväksi banaanintuoksuksi!

Gyeon Q²M WetCoat on vallankumouksellinen sumutettava suoja-aine, joka muodostaa käsiteltävälle pinnalle välittömästi kestävän ja erittäin hydrofobisen suojan. Aine sumutetaan suoraan märälle, pestylle pinnalle ja huuhdellaan pois, eikä se vaadi minkäänlaista pyyhkimistä tai levittämistä - käsittämättömän helppoa siis! Kvartsipohjaisena WetCoat jättää jälkeensä todella mukavan, katseet kääntävän kiillon, joka saavutetaan vain muutaman minuutin työllä. Lisäksi WetCoatin muodostama läpinäkyvä suojakalvo hylkii vettä ja likaa erinomaisesti, mikä helpottaa puhtaanapitoa huomattavasti. Maalipinnan lisäksi ainetta voidaan käyttää kaikilla muillakin auton ulkoisilla pinnoilla, kuten ikkunoissa, muovilistoissa ja vanteissa, joten sinun ei tarvitse sen tarkemmin varoa aineen levityksen kanssa. Kestoa valmistaja lupaa aineelle jopa yli 3 kuukaudeksi, suosittelemme erityisesti silloin, kun auto tulee suojata nopeasti eikä perinpohjaiselle käsittelylle ole aikaa.

King Carthur Premium Microfiber Wash Mitt on nyt päivittynyt entistäkin paremmaksi GEN2-versioksi! Pesukinnas on hellävarainen, kestävä ja monikäyttöinen kuten edeltäjänsäkin, ja se suoriutuu vaivatta niin hellävaraisesta ylläpitopesusta kuin myös liuottimilla suoritettavasta perusteellisesta pesusta! Uutuutena kintaaseen on lisätty 2 cm paksu vaahtomuovikerros, joka tekee siitä entistä imukykyisemmän ja pesemisestä tulee näin vieläkin vaivattomampaa, kun kinnasta ei tarvitse kastella pesuämpärissä yhtä usein, vaan se imaisee pesuvettä sisäänsä huikean määrän!

King Carthur Tire Brush on erityisesti renkaiden sivujen puhdistukseen suunniteltu harja, joka irrottaa tiukankin lian vaivatta. Jämäkät harjakset soveltuvat erinomaisesti perusteelliseen renkaan puhdistukseen, joka tehdään esimerkiksi ennen rengaskiillokkeen tai pinnoitteen levitystä. Harja sopii täydellisesti myös auton kumi- ja kangasmattojen puhdistukseen sekä itse lattiakankaan ja muiden ei-herkkien pintojen pesemiseen. Varren ergonominen muotoilu tekee käytöstä mukavaa ja vaivatonta. Karkeutensa vuoksi ei sovellu vanteille tai maalipinnalle.

Gyeon Q²M WheelBrush on äärimmäisen hellävarainen ja laadukas vanneharja kovaan käyttöön. Sen pesinosa on valmistettu naarmuttamattomasta mikrokuidusta, joka on materiaalina tuttu saman valmistajan Q²M Smoothie-pesukintaasta. Mikrokuitu kestää erilaiset pesuaineet helposti, eikä esim. raudanpoistoaineen käyttäminen vaurioita harjaa tai vaikuta sen kestävyyteen. Lisäksi mikrokuitu imee vanteista irtoavan lian itseensä, ilman, että lika jää pyörimään pesuvälineen ja maalipinnan väliin aiheuttaen naarmuja ja luovuttaa lian pois vasta huuhteluvaiheessa.

AUTODUDE-pesuämpäri on huippulaadukas pesuämpäri, jonka kylkeä koristaa tyylikäs AUTODUDE-logo. Täydellinen käsinpesuun, mutta myös autonhoitotuotteiden säilyttämiseen ja mukana kuljettamiseen. Vahvistettu rakenne takaa ämpärin helpon liikuteltavuuden oli ämpäri sitten täynnä taikka tyhjänä. Tilavuus 10,8 litraa.

King Carthur Royal Flush Gen2 on laadukas yleisliinasetti, jolla on rajattomasti eri käyttökohteita. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten ne soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään tai ihan vaikka kodin siivoamiseen. Vain mielikuvitus on rajana Royal Flushin kanssa, sillä putsaa mitä vain! Liinojen hellävaraisuutta lisäävät niiden täysin saumaton rakenne sekä korkea polyamidipitoisuus. Lisäksi liinoissa ei ole pintoja naarmuttavaa ommeltua pesulappua. Muiden King Carthur -mikrokuituliinojen tapaan, myös Royal Flush Gen2 on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan.

King Carthur Black Diamond Gen2 on äärimmäisen imukykyinen kuivausliina, joka kuivaa pinnan kuin pinnan tehokkaasti. Liinan tuuhea rakenne sekä ainutlaatuinen "Twist loop -neulos" tekee siitä erittäin imukykyisen sekä hellävaraisen, joten sitä voi huoletta liu'uttaa pitkin maalipintaa ilman pelkoa herkemmänkään pinnan naarmuuntumisesta. Black Diamondin rakenne on massiivinen, ja se painaa jopa neljä kertaa enemmän kuin perinteiset kuivausliinat. Näin se pystyy imemään itseensä jopa neljä litraa vettä ja sen avulla useampikin auto voidaan kuivata samalla kertaa. Liina on suunniteltu autonkuivausta varten, ja sen koko (50 x 70 cm) on optimaalinen juuri tähän tarkoitukseen. Toki liina soveltuu erinomaisesti myös minkä tahansa muun kohteen kuivaamiseen.

Varoitusetiketin tietoja:
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)