Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ ESIPESUUN

Liuotinpesuaine CAR5 Cold Degreaser

Erityisesti piki-, terva-, öljy-, liima- ja rasvapohjaisten tahrojen tehokkaaseen poistoon tarkoitettu kylmärasvanpoistoaine. Voidaan käyttää sekä kuiville että märille pinnoille, todella tehokas esipesuaine pinttyneen lian poistoon!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.11,81
-15%13,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.4
648 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Ei nyt ihan sellaista kuin olin odottanut. Sumutin ala-arvoinen, kesti vissiin 30 pumppausta ja hajo...
  fi
  Patanen J 5.6.2024
  Autodude: Hei! Pahoittelut vikaantuneesta tuotteesta! Teih...
 2. Tuote itessään toimii mutta suutin vuotaa ärsyttävästi käsille
  fi
  Rantala L 20.5.2024
 3. Lapinreissun suolat lähti autosta todella helposti. Suosittelen.
  +1 more
  fi
  K R 11.5.2024
 4. Ei ihmeaine.
  fi
  Mäkelä J 8.5.2024
 5. 4
  fi
  Lappalainen A 7.5.2024
 6. Tuote aivan todella jees, mutta suihkekorkki hajosi melkein heti.
  fi
  Selge M 28.4.2024
 7. Yhtä hyvä kuin Prick Bort
  fi
  Vartio M 26.4.2024
 8. Teki mitä lupasi. Pinttynyt suolakerros irtosi helposti.
  fi
  Saine K 24.4.2024
 9. Tällä lähtee suolalika tehokkaasti. Ehdoton pesuaine talvikaudelle
  fi
  Laaksonen J 24.4.2024
 10. Kyllä paska lähti!
  fi
  V V 22.4.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erityisesti piki-, terva-, öljy-, liima- ja rasvapohjaisten tahrojen tehokkaaseen poistoon tarkoitettu kylmärasvanpoistoaine. Voidaan käyttää sekä kuiville että märille pinnoille, todella tehokas esipesuaine pinttyneen lian poistoon!

CAR5 Cold Degreaser on kylmärasvanpoistoaine, joka toimii loistavasti esipesuaineena tai esipesun yhteydessä erityisesti piki- ja tervatahroihin. Ainetta voidaan kuitenkin käyttää kaikenlaisen vaikean ja helpommankin lian poistoon sekä auton maalipinnoilta että esimerkiksi moottoritilasta. Emulgoiva vaikutus sitoo kemiallisia aineosia toisiinsa tehden aineesta äärimmäisen tehokkaan mm. pikitahrojen, bitumin, asfaltin, suolan, tervan sekä kaikkien liima-, öljy- ja rasvapohjaisten likapartikkeleiden poistoon. Emulgoivan koostumuksensa ansiosta se parantaa myös vedellä huuhtelun tehoa huomattavasti.

Perinteisistä kylmärasvanpoistoaineista poiketen Cold Degreaseria voidaan käyttää sekä kuiville että märille pinnoille, minkä ansiosta sitä voidaan suihkuttaa auton pintaan tarvittaessa sekä ennen esipesua, jolloin sen vaikutusaika saadaan maksimoitua, tai vaihtoehtoisesti esipesun jälkeen poistamaan tiukemmassa olevia tahroja. Märille pinnoille suihkuttaminen mahdollistaa myös helpon uusintakäsittelyn, mikäli autossa on niin pinttynyttä likaa, että se vaatii useamman käsittelykerran. Cold Degreaserin geelimäisen koostumuksen ansiosta sen vaikutusaika on huomattavasti pidempi verrattuna nestemäisiin pesuaineisiin, ja tämän ansiosta aine puree erityisen hyvin myös todella vaikeisiin tahroihin. Pitkän vaikutusajan ansiosta myös suurinosa likapartikkeleista saadaan jo yhdellä käsittelykerralla poistettua. Ainetta voidaan käyttää esimerkiksi perusteellisen pesun yhteydessä talven jälkeen tai silloin, kun pesuväli on muuten vain venähtänyt ja/tai auto on kuorruttunut liasta.

Cold Degreaser on todella miedon tuoksuinen, mikä tekee siitä huomattavasti miellyttävämmän käyttää, kuin esimerkiksi väkevän hajuiset pienpoistoaineet. Ainetta on saatavilla sekä 1000 ml pullossa että 5000 ml kanisterissa. Cold Degreaser on todella helppokäyttöinen ja seos on käyttövalmis: Levitä pintaan, anna vaikuttaa ja huuhtele runsaalla vedellä pois!

Duden vinkki: Käytä CAR5 Dilute Bottlea aineen levittämiseen (5000 ml)!

Ominaisuudet

 • Tuote: Rasvanpoistoaine CAR5 Cold Degreaser
 • Käyttötarkoitus: Piki-, terva-, liima-, öljy- ja rasvapohjaisten tahrojen poisto
 • Käyttövalmis seos
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä (1000 ml) / Kanisteri turvakorkilla (5000 ja 25 000 ml)
 • Pakkauskoko: 1000, 5000, 25 000 ml
 • Miellyttävän laimea tuoksu

Autoduden pikaopas

Sumuta Cold Degreaseria alhaalta ylöspäin auton maalipinnalle. Anna vaikuttaa, mutta älä anna kuivua pintaan. Huuhtele huolellisesti, ja pese auto sen jälkeen esimerkiksi CAR Shampoota sekä King Carthur Premium Mitt -pesukinnasta käyttäen.

Maksimaalisen vaikutusajan saavuttamiseksi suihkuta ensin Cold Degreaseria auton pintaan, anna vaikuttaa, jonka jälkeen levitä esipesuaine vaahdottimella kylmärasvanpoistoaineen päälle ja suorita huuhtelu vasta sen jälkeen.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa, tai pinnan ollessa kuuma. Älä päästä kuivumaan pestävälle pinnalle, äläkä päästä pulloa jäätymään.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja CAR5:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)