Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Sumutinpullo CAR5 Dilute Bottle, 500 ml

✅ KÄTEVÄ

Helppokäyttöinen ja kätevä 500 ml sumutinpullo. Kylkeen painettu suosituimmat laimennussuhdetaulukot pesuaineiden helppoa laimennusta varten.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.3,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Hyvä ja halpa, mitta-asteikon vuoksi ehdoton hankinta. Hyvä suutin.
Hintikka L19.9.2022
Helpottaa eloa ihmisen. Saa keskittyä pesemiseen eikä matematiikkaan. Kyljessä erittäin hyvin seosuhteet merkitty.
M V6.7.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Helppokäyttöinen ja kätevä 500 ml sumutinpullo. Kylkeen painettu suosituimmat laimennussuhdetaulukot pesuaineiden helppoa laimennusta varten.

Hyvä ja halpa, mitta-asteikon vuoksi ehdoton hankinta. Hyvä suutin.
Hintikka L19.9.2022
Lue lisää arvosteluja

Erittäin kätevä sumutinpullo pesuaineiden laimennukseen

CAR5 Dilute Bottle on kätevä 500 ml vetoinen sumutinpullo erilaisten pesuaineiden levitykseen. Läpinäkyvän pullon kyljestä löytyy erittäin helppokäyttöinen laimennustaulukko, jossa on suoraan merkinnät täytettävän veden ja pesuaineen määrälle kullekin laimennussuhteelle sekä prosentteina että murtolukuna (esim. 9% ja 1:10). Näin esimerkiksi erilaisten pesuainetiivisteiden käyttö ja laimennus sujuu sen kummempia miettimättä: sen kuin täyttää vettä määrättyyn merkkiin asti ja loput pesuainetta. Lopuksi pesuaine ja vesi sekoitataan ravistamalla huolellisesti. Itse pullo on valmistettu paksusta, kemikaalinkestävästä HDPE:stä, joten se kestää sekä erilaiset kemikaalit että iskut. Saatavilla yksittäin, 4 kappaleen tai 10 kappaleen setissä. Dude suosittelee!

Toimii loistavasti esim. seuraavien pesuaineiden kanssa:

Ominaisuudet

 • Mikä: Sumutinpullo CAR5 Dilute Bottle
 • Käyttötarkoitus: Erilaisten pesuainetiivisteiden laimennus ja levitys
 • Koko: 500 ml
 • Materiaali: HDPE-muovi (kemikaalinkestävä)

Autoduden pikaopas

1. Täytä vettä pulloon halutun laimennussuhteen merkkiin saakka
2. Täytä loput 500 ml merkkiin saakka haluttua pesuainetta, kierrä korkki kiinni, ravista pullo huolellisesti ja sumuta.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja CAR5:stä.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.