Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Hätävarasetti - On-The-Road

✅ HÄTÄVARA
 
 

Matkan aikana tapahtuvien "onnettomuuksien" puhdistukseen tarkoitettu hätävarasetti! Sisä- ja ulkopinnoille!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
29,90
-23%38,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Matkan aikana tapahtuvien "onnettomuuksien" puhdistukseen tarkoitettu hätävarasetti! Sisä- ja ulkopinnoille!

JOKAISEN AUTOILIJAN PAKOLLINEN HÄTÄVARA TIEN PÄÄLLÄ. SISÄLTÄÄ KAIKEN TARVITTAVAN ESTÄMÄÄN ISOMMAT KATASTROFIT.

Hätävarasetti - On-The-Road on kaikille autoilijoille tarkoitettu kattava "hätävara"-setti kulkemaan autossa mukana. Settiin on kasattu sellaiset tuotteet, joilla saadaan siivottua odottamattomat sotkut niin auton ulkopinnoilta, kuin sisäpuoleltakin. Linnun jätökset, kaatuneet juomat, tahraiset lasit, huonovointisen lapsen jäljet tai muut roiskeet ja sotkut ovat parhaassakin tapauksessa ärsyttäviä, mutta pahimmillaan esim. linnun jätökset voivat syövyttää lakkapintaan pysyviä jälkiä, mikäli niitä ei siivota ajoissa pois. Setin tuotteilla pikainen siivoaminen onnistuu suoraan tien päällä, jolloin lika ei pääse imeytymään ja pinttymään pintaan ja matka voi jatkua puhtaalla autolla.

Toimitussisältö

 • Puhdistusliina Fukupika Bugs & Dropping wipes, 8 kpl
 • Sisätilojen puhdistusaine CAR5 Interior Cleaner, 500 ml
 • Lasinpesuaine CAR5 Glass Cleaner, 500 ml
 • Nahanpuhdistuspyyhkeet Furniture Clinic Leather Wipes, 2 kpl
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2

Mihin mitäkin käytetään?

Puhdistusliina Fukupika Bugs & Dropping wipes: erinomainen hätävara autoon. Oletko koskaan huomannut autosi maalipinnalla tuoreet linnunjätökset, mutta törmännyt ongelmaan ettei juuri siinä hetkessä ole työkaluja lian poistamiseen? Linnun jätökset ovat erittäin voimakkaita ja ne voivat polttaa jopa pysyviä jälkiä lakkapintaan. Näillä liinoilla pyyhkäiset nopeasti linnunjätökset maalipinnalta, ilman suurempia kikkailuja. Lähes jokaisen autoaan kunnioittavan henkilön "must have" varuste ajoneuvoon. Sisältää 8 kpl puhdistusliinoja.

Sisätilojen puhdistusaine CAR5 Interior Cleaner: tehokas, suoraan käyttövalmis sisätilojen puhdistusaine, jota voidaan käyttää kaikille sisustan koville pinnoille. Interior Cleanerin puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kaikentyppisen lian, kuten tahrat, öljy- ja rasvaroiskeet nopeasti ja vaivattomasti. Se on turvallinen kaikilla kovilla pinnoilla, ja se jättää jälkeensä puhtaan mattapinnan ilman tahmaisuutta tai kiiltoa. Miellyttävän raikas tuoksu!

Lasinpesuaine CAR5 Glass Cleaner: erittäin tehokas ja helppokäyttöinen lasinpesuaine, joka soveltuu kaikille lasipinnoille auton sisä- ja ulkopinnoilla, kuin myös kotonakin. Glass Cleaner puree niin rasva- ja öljypohjaiseen likaan, kuin esim. hyönteisten jäämiin ja nikotiinikalvoon ja puhdistaa vaikeankin lian nopeasti ja vaivattomasti. Alkoholipohjaisena Glass Cleaner haihtuu nopeasti ja täydellisesti puhdistettavilta pinnoilta, eikä se jätä raitoja tai muita ikäviä jälkiä heikentämään lopputulosta.

Nahanpuhdistuspyyhkeet Furniture Clinic Leather Wipes: Koskaan ei voi ennakoida, milloin kaveri läikyttää juomaa nahkapenkille tai lasket laukkusi likaiselle pöydälle. Leather Cleaning Wipe on täydellinen hätävara säilytettäväksi autossa, laukussa tai kotona. Puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti lähestulkoon kaikki nahkapinnat. Voidaan käyttää myös tekstiilipinnoille.

Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2: yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin hyvin myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään, sisustan siivoukseen, lasipinnoille yms yms.. King Carthurin mikrokuituliinojen tapaan, se on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille.

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.