Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Ylläpitosetti - Gyeon

✅ YLLÄPITOON
 
 

HUIPPUHYVÄ ylläpito-/suojaussetti suojatun auton ylläpitoon tai laiskalle autonpuunaajalle! Mukana niin keraaminen shampoo kuin pinnoitetta sisältävä suoja-aine sekä pesukinnas ja kuivausliina. Huikea hinta-laatusuhde!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
93,90
-18%114,60

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Erittäin hyvä
R S23.5.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

HUIPPUHYVÄ ylläpito-/suojaussetti suojatun auton ylläpitoon tai laiskalle autonpuunaajalle! Mukana niin keraaminen shampoo kuin pinnoitetta sisältävä suoja-aine sekä pesukinnas ja kuivausliina. Huikea hinta-laatusuhde!

Erittäin hyvä
R S23.5.2023
Lue lisää arvosteluja

⭐️ SUPERTARJOUS - HUIKEA YLLÄPITOSETTI! ⭐️

Haluatko ylläpitää autosi vahapinnan tai pinnoitteen kiiltoa, hylkivyyttä sekä suojaa, tai olet laiska autonpuunaaja, joka etsii mahdollisimman helppoa tapaa auton suojaamiseen? TÄSSÄ SETTI JUURI SINULLE! Settiin oon koottu markkinoiden halutuimmat aineet, joilla sekä jo olemassa olevan suojatuotten ylläpito että kokonaan uuden suojatuotteen asennus sujuu kuin tanssi, aina pesun yhteydessä! Setin mukana toimitetaan niin keraaminen shampoo kuin pinnoitetta sisältävä sumutettava suoja-aine, jotka soveltuvat auton kaikille ulkopinnoille. Ne lisäävät pintojen lian- ja vedenhylkivyyttä, antavat kiiltoa sekä helpottavat seuraavia ylläpitopesuja huomattavasti! Aineiden lisäksi setin mukana toimitetaan laadukas pesukinnas sekä kuivausliina.

Setti käy myös sinulle, joka tykkäät pitää autostasi hyvää huolta, ja varastosi kaipaa täydennystä niin aineista kuin muutamasta yleistarvikkeesta. Huippu hinta-laatusuhde, halvemmaksi ei mene!

Toimitussisältö

Mihin mitäkin käytetään?

Gyeon Q²M Bathe+ on pinnoittavia ainesosia sisältävä autoshampoo, joka sekä puhdistaa auton tehokkaasti että muodostaa näkymättömän ja hylkivän suojakalvon auton kaikille ulkoisille pinnoille tehden auton ylläpidosta helpompaa! Käytä yhdessä Gyeon Q²M Smoothien kanssa esipesun jälkeen ja lyö kaksi kärpästä samalla iskulla - Puhdas ja suojattu auto!

Gyeon Q²M WetCoat on käsittämättömän helppokäyttöinen, kvartsipohjainen sumutettava suoja-aine, joka jättää käsiteltävälle pinnalle näkymättömän suojakalvon, mukavan kiillon ja tekee siitä erittäin hydrofobisen. Suihkuta suoraan märälle vasta pestylle pinnalle, huuhtele pois, ja saat autollesi jopa 3 kk kestoisen suojan, joka helpottaa auton puhtaanapitoa huomattavasti!

Gyeon Q²M Smoothie on kovaan käyttöön suunniteltu pesukinnas, joka on äärimmäisen hellävarainen kaikille auton ulkoisille pinnoille. Kintaan mikrokuituinen rakenne kestää kovaa käyttöä, joten se on oiva valinta auton ylläpitopesuihin! Tarvittaessa kinnas kestää myös liuotinpohjaisia pesuaineita, joten sitä voidaan hyödyntää myös perusteellisessa pesussa. Käytä yhdessä Gyeon Q²M Bathe+:n kanssa.

Gyeon Q²M SilkDryer on todella imukykyinen ja hellävarainen kuivausliina, joka jättää raidattoman ja kuivan lopputuloksen. Liinan kehityksessä on käytetty teknologiaa, jossa mikrokuidut ovat kiinteällä "lenkillä", mikä tekee liinasta erityisen hyvin liukuvan, jolloin naarmuuntumisriski vähenee. Käytä auton kuivaamiseen pesun jälkeen.

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)