Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ YLLÄPITOON

Ylläpitosetti - Gyeon

HUIPPUHYVÄ ylläpito-/suojaussetti suojatun auton ylläpitoon tai laiskalle autonpuunaajalle! Mukana niin keraaminen shampoo kuin pinnoitetta sisältävä suoja-aine sekä pesukinnas ja kuivausliina. Huikea hinta-laatusuhde!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
67,92
-27%93,60
Tuotenumero: HSKIT271-10632

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
6 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Erittäin hyvä
  fi
  R S 23.5.2023
 2. Bra, men dålig skruvkork
  sv
  Steinert U 14.5.2024
 3. 👍🏻
  se
  U A 11.10.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

HUIPPUHYVÄ ylläpito-/suojaussetti suojatun auton ylläpitoon tai laiskalle autonpuunaajalle! Mukana niin keraaminen shampoo kuin pinnoitetta sisältävä suoja-aine sekä pesukinnas ja kuivausliina. Huikea hinta-laatusuhde!

⭐️ SUPERTARJOUS - HUIKEA YLLÄPITOSETTI! ⭐️

Haluatko ylläpitää autosi vahapinnan tai pinnoitteen kiiltoa, hylkivyyttä sekä suojaa, tai olet laiska autonpuunaaja, joka etsii mahdollisimman helppoa tapaa auton suojaamiseen? TÄSSÄ SETTI JUURI SINULLE! Settiin oon koottu markkinoiden halutuimmat aineet, joilla sekä jo olemassa olevan suojatuotten ylläpito että kokonaan uuden suojatuotteen asennus sujuu kuin tanssi, aina pesun yhteydessä! Setin mukana toimitetaan niin keraaminen shampoo kuin pinnoitetta sisältävä sumutettava suoja-aine, jotka soveltuvat auton kaikille ulkopinnoille. Ne lisäävät pintojen lian- ja vedenhylkivyyttä, antavat kiiltoa sekä helpottavat seuraavia ylläpitopesuja huomattavasti! Aineiden lisäksi setin mukana toimitetaan laadukas pesukinnas sekä kuivausliina.

Setti käy myös sinulle, joka tykkäät pitää autostasi hyvää huolta, ja varastosi kaipaa täydennystä niin aineista kuin muutamasta yleistarvikkeesta. Huippu hinta-laatusuhde, halvemmaksi ei mene!

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Toimitussisältö

 • Autoshampoo Gyeon Q²M Bathe+, 400 ml
 • Sumutettava suoja-aine Gyeon Q²M WetCoat, 1000 ml
 • Pesukinnas Gyeon Q²M Smoothie EVO
 • Kuivausliina Gyeon Q²M SilkDryer EVO (70 x 90 cm)

Mihin mitäkin käytetään?

Gyeon Q²M Bathe+ on pinnoittavia ainesosia sisältävä autoshampoo, joka sekä puhdistaa auton tehokkaasti että muodostaa näkymättömän ja hylkivän suojakalvon auton kaikille ulkoisille pinnoille tehden auton ylläpidosta helpompaa! Käytä yhdessä Gyeon Q²M Smoothien kanssa esipesun jälkeen ja lyö kaksi kärpästä samalla iskulla - Puhdas ja suojattu auto!

Gyeon Q²M WetCoat on käsittämättömän helppokäyttöinen, kvartsipohjainen sumutettava suoja-aine, joka jättää käsiteltävälle pinnalle näkymättömän suojakalvon, mukavan kiillon ja tekee siitä erittäin hydrofobisen. Suihkuta suoraan märälle vasta pestylle pinnalle, huuhtele pois, ja saat autollesi jopa 3 kk kestoisen suojan, joka helpottaa auton puhtaanapitoa huomattavasti!

Gyeon Q²M Smoothie EVO on päivitetty ja paranneltu versio yhdestä suosituimmasta pesukintaasta. Verrattuna jo useita vuosia sitten esiteltyyn malliin, tässä EVO-version valmistuksessa on nyt käytetty jopa kolmea erilaista mikrokuitua, ja sen GSM on hurjat 1250, eli se on järkyttävän imukykyinen. Lisättyjen "Twist Loop" -kuitujen ansiosta myös puhdistusteho on aiempaa mallia parempi, ja sen liukuvuus tuntuu sujuvammalta kuin koskaan ennen. Q²M Smoothie EVO imee huomattavan määrän pesuaineseosta itseensä, tehden siitä erittäin liukkaan, joka on yksi avaintekijöistä mekaanisen pesun aikana, mikäli pesu halutaan suorittaa mahdollisimman hellävaraisesti. Se kerää likahiukkaset tehokkaasti pois auton pinnoilta syvälle mikrokuituisen rakenteensa sekaan, mutta luovuttaa ne huuhteluämpäriin helposti, jolloin kinnas pysyy aina mahdollisimman puhtaana pesemisen aikana, ja näin myös ns. pesunaarmuilta vältytään tehokkaasti.

Gyeon Q²M SilkDryer EVO on päivitetty ja paranneltu versio yhdestä innovatiivisimmista kuivausliinoista. Verrattuna vuonna 2015 julkaistuun malliin, tässä EVO-versiossa on korkeampi GSM (530), joka kuvaa liinan "paksuutta", eli pinta-alamassaa. Tämän ansiosta Gyeon Q²M SilkDryer EVOn imukyky on nyt jopa 50% parempi, mitä aiemmassa mallissa. Tämä taas yksinkertaisesti tarkoittaa sitä, että vaikka liinan koko/koot on pysynyt samana, imee se huomattavasti enemmän vettä, jonka ansiosta sekä kuivaustulos että käyttäjäkokemus ovat paremmat aiempaan malliin verrattuna. Jo aiemmassa mallissa esitelty, innovatiivinen mikrokuitujen ns. "Twist-loop -neulos" on säilytetty tässä mallissa, joka tekee liinasta myös erittäin hellävaraisen herkimmilläkin pinnoilla. Tämäkin vaikuttaa positiivisesti liinan imukykyyn.

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)