Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ IMUKYKYINEN

Pesukinnas Gyeon Q²M Smoothie EVO

Päivitetty versio valmistajansa suosituimmasta pesukintaasta! Järkyttävän imukykyisen kintaan valmistukseen on käytetty jopa kolmea erilaista mikrokuitua, ja sen lisättyjen Twist Loop -kuitujen ansiosta pesuteho on ennennäkemätön! Soveltuu myös liuotinpohjaisilla pesuaineilla pesuun.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
19,71
-10%21,90
Tuotenumero: HS16393

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
19 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Hyvä pesutuntuma.
  fi
  Iltanen P 1.5.2024
 2. Mycket bra att det finns en söm som delar av handsken i två "fack", för fingrarna, så blir det enklare att hålla styr på den när man tvättar. Trevlig ...
  sv
  Möller A 29.5.2024
 3. Bästa tvätthandsken jag testat men tyvärr för dyr
  se
  Bergström M 25.8.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Päivitetty versio valmistajansa suosituimmasta pesukintaasta! Järkyttävän imukykyisen kintaan valmistukseen on käytetty jopa kolmea erilaista mikrokuitua, ja sen lisättyjen Twist Loop -kuitujen ansiosta pesuteho on ennennäkemätön! Soveltuu myös liuotinpohjaisilla pesuaineilla pesuun.

Gyeon Q²M Smoothie EVO on päivitetty ja paranneltu versio yhdestä suosituimmasta pesukintaasta. Verrattuna jo useita vuosia sitten esiteltyyn malliin, tässä EVO-version valmistuksessa on nyt käytetty jopa kolmea erilaista mikrokuitua, ja sen GSM on hurjat 1250, eli se on järkyttävän imukykyinen. Lisättyjen "Twist Loop" -kuitujen ansiosta myös puhdistusteho on aiempaa mallia parempi, ja sen liukuvuus tuntuu sujuvammalta kuin koskaan ennen. Q²M Smoothie EVO imee huomattavan määrän pesuaineseosta itseensä, tehden siitä erittäin liukkaan, joka on yksi avaintekijöistä mekaanisen pesun aikana, mikäli pesu halutaan suorittaa mahdollisimman hellävaraisesti. Se kerää likahiukkaset tehokkaasti pois auton pinnoilta syvälle mikrokuituisen rakenteensa sekaan, mutta luovuttaa ne huuhteluämpäriin helposti, jolloin kinnas pysyy aina mahdollisimman puhtaana pesemisen aikana, ja näin myös ns. pesunaarmuilta vältytään tehokkaasti.

Synteettisten materiaaliensa ansiosta Gyeon Q²M Smoothie EVO soveltuu myös liuotinpesuaineiden kinnasteluun, ja lisäksi se on paljon kestävämpi esim. luonnonvillakintaaseen verrattuna. Kestävän rakenteensa vuoksi Gyeon Q²M Smoothie EVO soveltuukin loistavasti päivittäiseen ammattikäyttöön, mutta se on kestävä valinta myös tavallisille kuluttajalle!

Gyeon Q²M Smoothie EVOn käyttöä mukavoittaa sen keskellä oleva tikkaus, joka sekä auttaa kinnasta pysymään paremmin kädessä että helpottaa mm. kaltevien pintojen pesemistä. Tikkauksen ansiosta kinnas sopii paremmin myös pienempään käteen.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q²M Smoothie EVO
 • Käyttötarkoitus: Autoshampoon kinnastelu, käsinpesu
 • Paino: 1250 g/m²
 • Pesu: Vain käsinpesu (maks. 30°), älä rumpukuivaa, älä silitä, älä valkaise
 • Erittäin imukykyinen ja kestävä
 • Hellävarainen ja hyvin liukuva rakenne
 • Soveltuu shampoille ja liuotinpesuaineille
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Lisää pesuämpäriin veden ja shampoon seos. Kinnastele auto paneeli kerrallaan puhtaimmasta osasta likaisimpaan siirtyen. Käytä kahden ämpärin tekniikkaa ja virtaviivaisia liikkeitä, vältä hankaamista! Huuhtele shampoojäämät huolellisesti pois ja kuivaa auto. Perusteellisessa pesussa käytetään ns. neutraalia shampoota ja ylläpitopesussa voidaan käyttää vahaa tai pinnoitetta sisältävää shampoota.

Pesun jälkeen on erittäin tärkeää huuhdella kinnas huolellisesti, jotta kaikki pesuainejäämät ja lika saadaan kintaasta poistettua, eivätkä sen kuidut pääse tukkeutumaan. Tämän kintaan saa pestä vain käsin, ja pesuveden lämpötila saa maksimissaan olla 30°. Voit käyttää pesussa mikrokuitutarvikkeille tarkoitettua pesuainetta, kuten esim. Gyeon Q²M TowelWashia, jotta pesua saadaan tehostettua. Käsinpesun jälkeen, jätä kinnas ilmavasti kuivumaan, älä siis rumpukuivaa sitä. Kinnasta ei saa myöskään silittää tai valkaista!

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)