Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ HURJA IMUKYKY

Kuivausliina Gyeon Q²M SilkDryer EVO

Käsittämättömän imukykyinen, innovatiivisella Twist Loop -neuloksella valmistettu kuivausliina, jonka imukyky on kokoonsa nähden hurja! Täysin kuiva ja raidaton lopputulos, hellävarainen kosketus. Koko 50 x 55 cm tai 70 x 90 cm.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.15,21
-10%16,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.9
25 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Kuivausliinojen kuivausteho ylitti odotukseni. Jälki oli raidatonta, autoni kuivasin yhdellä isolla liinalla ja yhdellä pienellä.
  fi
  P O 21.5.2024
 2. Hyvä imukyky.
  fi
  Y J 20.5.2024
 3. Erinomainen kuivausliina. Ainoa murhe on vain 30c pesulämpö
  fi
  L M 18.3.2024
 4. Imee hyvin vettä ja veden saa suht hyvin puristettua pois
  fi
  W T 11.12.2023
 5. Super nöjd med denna. Torkar väldigt bra en hel bil utan problem.
  sv
  Lundkvist L 9.6.2024
 6. Sämskin släng dig i väggen. Det här var mycket bra. Jag rekommenderar det varmast.
  sv
  Jakobsson P 29.5.2024
 7. Grymt bra bästa torkduken
  sv
  Bergström M 23.12.2023
 8. Extremt effektiv över stor yta och skonsam
  sv
  Hersvall C 7.12.2023
 9. Top kvalitet, endast en pass och all vaten är borta.
  sv
  Nedos S 15.10.2023
 10. Bästa torkduken
  se
  Bergström M 25.8.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Käsittämättömän imukykyinen, innovatiivisella Twist Loop -neuloksella valmistettu kuivausliina, jonka imukyky on kokoonsa nähden hurja! Täysin kuiva ja raidaton lopputulos, hellävarainen kosketus. Koko 50 x 55 cm tai 70 x 90 cm.

Gyeon Q²M SilkDryer EVO on päivitetty ja paranneltu versio yhdestä innovatiivisimmista kuivausliinoista. Verrattuna vuonna 2015 julkaistuun malliin, tässä EVO-versiossa on korkeampi GSM (530), joka kuvaa liinan "paksuutta", eli pinta-alamassaa. Tämän ansiosta Gyeon Q²M SilkDryer EVOn imukyky on nyt jopa 50% parempi, mitä aiemmassa mallissa. Tämä taas yksinkertaisesti tarkoittaa sitä, että vaikka liinan koko/koot on pysynyt samana, imee se huomattavasti enemmän vettä, jonka ansiosta sekä kuivaustulos että käyttäjäkokemus ovat paremmat aiempaan malliin verrattuna. Jo aiemmassa mallissa esitelty, innovatiivinen mikrokuitujen ns. "Twist-loop -neulos" on säilytetty tässä mallissa, joka tekee liinasta myös erittäin hellävaraisen herkimmilläkin pinnoilla. Tämäkin vaikuttaa positiivisesti liinan imukykyyn.

Nimensä mukaisesti Gyeon Q²M SilkDryer EVO antaa silkkisen pehmeän kosketuksen autosi maalipinnalle, ja sen liukuvuus märällä pinnalla on erityisen hyvä. Tällä liinalla on erittäin pieni naarmuttamisriski! Liinan koko 50 x 55 cm tai 70 x 90 cm. Suosittelemme katumaastureille ja sitä suuremmille ajoneuvoille isompaa liinaa.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q²M SilkDryer EVO
 • Käyttötarkoitus: Auton kuivaus pesun jälkeen
 • Koko: 50 x 55 cm tai 70 x 90 cm
 • Paino: 530 g/m²
 • Pesu: 30°, älä rumpukuivaa, älä silitä, älä valkaise
 • Erityisen hellävarainen
 • Hyvin liukuva rakenne
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Mikrokuituliinat ovat lähes poikkeuksetta konepestäviä ja ne kannattaa aina pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Mikäli mikrokuituliina pestään muun pyykin joukossa, on se viisainta laittaa erillisen pesupussin sisään, jolloin liina ei pääse hankaamaan ja kuluttamaan muita pestäviä pyykkejä tai vastaavasti kerää niistä nukkaa itseensä. Suosittelemme käyttämään liinojen pesussa erityisesti mikrokuidulle tarkoitettua pesuainetta, esim. Gyeon Q²M TowelWash, jotta liina saadaan puhdistettua kunnolla ja pidettyä mahdollisimman tuuheana ja imukykyisenä. 

Mikäli käytetään normaalia pyykinpesuainetta, tulee siitä varmistaa, ettei aine sisällä zeoliittiä tai muita ohentimia eikä erillistä huuhteluainetta tule käyttää. Kuivausliinoja ei kannata pestä samaan aikaan esim. vahauksessa käytettävien liinojen kanssa, jottei liinoista irtoavat vahajäämät tuki kuivausliinaa.

Mikrokuituliinan pesu kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta liina puhdistuu pesumerkintöjen mukaisessa pesulämpötilassa. Yleensä lämpötila vaihtelee 30-60 asteen välillä. Erittäin likaiseksi päässyt mikrokuituliina ei välttämättä puhdistu kunnolla 30 asteessa vaan vaatii puhdistuakseen annettua pesuohjetta korkeamman pesulämpötilan. Pesuohjetta korkeamman lämpötilan käytössä on kuitenkin riskinsä, etenkin alhaisessa 30 asteessa pestävät mikrokuituliinat saattavat helposti kutistua (tai muutoin kärsiä), kun pesulämpötilaa nostetaan yli valmistajan antamien ohjeiden.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)