Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ VEDETTÖMÄÄN PESUUN

Vedetön pesuaine Gyeon Q²M EcoWash

Vedettömään pesuun suunniteltu pesuainetiiviste, joka sisältää myös pinnoittavia ainesosia. Poistaa kevyen lian ja pölyn turvallisesti maalipinnalta. Loistotuote mm. kerrostalossa asuville sekä kaikille, joilla ei ole mahdollisuutta pestä autoa hallissa tai pihapiirissä!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.12,51
-10%13,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.8
5 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Mkt bra produkt
  sv
  B M 9.6.2024
 2. Virker til å løse opp skitt bra når den sprøytes på. Kan enkelt tørke bort skitten uten riper, men bruk mange mikrofiberkluter. Gir en fin glans etter...
  no
  Furesund S 9.6.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Vedettömään pesuun suunniteltu pesuainetiiviste, joka sisältää myös pinnoittavia ainesosia. Poistaa kevyen lian ja pölyn turvallisesti maalipinnalta. Loistotuote mm. kerrostalossa asuville sekä kaikille, joilla ei ole mahdollisuutta pestä autoa hallissa tai pihapiirissä!

Helppo ratkaisu vedettömään pesuun!
Soveltuu kevyen lian ja pölyn poistoon!
Pesee ja suojaa samalla kertaa!

Gyeon Q²M EcoWash on innovatiivinen pesuainetiiviste, jonka avulla ajoneuvo voidaan puhdistaa helposti ja nopeasti ilman juoksevaa vettä. EcoWash sulkee maalipinnassa olevat pienet likapartikkelit sisäänsä, jolloin ne voidaan pyyhkiä pois mikrokuituliinalla ilman, että maalipintaan aiheutetaan naarmuja. Aine toimii erinomaisesti kevyeen likaan sekä pölyn poistoon silloin, kun perinteiseen pesuun ei ole mahdollisuutta. Se on siis täydellinen valinta mm. kerrostaloissa asuville sekä kaikille sellaisille, joilla ei ole mahdollisuutta pestä autoa hallissa tai pihapiirissä siten, etteivät kemikaalit päädy maaperään tai ajoväylälle.

EcoWash sisältää SiO²-pinnoitetta, minkä ansiosta se tekee pestävästä pinnasta liukkaan, kiiltävän sekä vettä ja likaa tehokkaasti hylkivän, joten pesun lisäksi maalipinta saadaan myös suojattua samalla kertaa. Pinnoittavat ainesosat helpottavat ajoneuvon puhtaanapitoa ja pidentävät pesuväliä, sillä lika ei pääse tarttumaan autoon samalla tavoin kuin suojaamattomaan pintaan. Voimakkaan hydrofobisen vaikutuksen ansiosta EcoWash helpottaa myös pinnan kuivaamista.

Huom! Vaikka EcoWash on suunniteltu vedettömään pesuun, ei sillä voi täysin korvata ajoneuvon perusteellista pesua. Mikäli pesuväli on venähtänyt tai menopeliin on sääolosuhteiden vuoksi kertynyt paksu likakerros, voi EcoWashillakin aiheuttaa naarmuja maalipintaan. Erittäin likaisen auton pesemiseen suosittelemme aina perusteellista pesua!

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q²M EcoWash
 • Käyttötarkoitus: Ajoneuvon pesu ilman vettä
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä (500/1000 ml) / Muovikanisteri kierrekorkilla (4000 ml)
 • Pakkauskoko: 500 ml / 1000 ml / 4000 ml
 • Laimennettava
 • Pesee ilman vettä
 • Sisältää SiO²-pinnoitetta
 • Antaa vettä ja likaa hylkivän suojan

Autoduden pikaopas

Ravista pulloa huolella ennen käyttöä. Valmistaja suosittelee laimentamaan EcoWashia erilliseen sumutinpulloon täysin vedetöntä pesua varten suhteella 1:10/1:15, ja kuivausapuna käytettäessä suhteella 1:20.

Sekoita sumutinpulloon vettä sekä EcoWashia, ja ravista pulloa huolella. Suihkuta seosta puhdistettavaan pintaan (käsittele esim. paneeli kerrallaan) ja anna aineen vaikuttaa hetki (älä anna kuivua pintaan). Pyyhi pinta hellävaraisella ja puhtaalla, mielellään pitkänukkaisella mikrokuituliinalla, kuten Gyeon Q²M SoftWipe EVO:lla. Vältä pyörittävää liikettä! Toista käsittely tarvittaessa.

Valmistajan vinkki: Jos haluat kuivata auton EcoWashin avulla pesun jälkeen, sumuta ainetta 5 suihkausta esim. Q²M SilkDryer EVO -kuivausliinaan ja pyyhi 2-3 paneelia liinalla. EcoWash takaa kuivausliinalle erinomaisen liukuvuuden ja antaa maalipinnalle hydrofobisen suojan. Ei jätä raitoja!

Älä käytä kuumille pinnoille tai suorassa auringonpaisteessa. Älä päästä kuivumaan pintaan.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)