Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ KATTAVA SETTI

Vaahdotussetti PROFESSIONAL - PREMIUM

KATTAVA VAAHDOTUSSETTI aktiivisille harrastajille sekä vaativille ammattilaisille! Settiin kuuluu Dr Dirtin ammattitason vaahdotin sekä pesuaineet perusteelliseen pesuun ja ylläpitopesuun! Tämä setti tekee autonpesusta helpompaa kuin koskaan!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.112,71
-27%154,70

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
1 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Ei voi kuin suositella
  fi
  Yli-länttä P 21.6.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

KATTAVA VAAHDOTUSSETTI aktiivisille harrastajille sekä vaativille ammattilaisille! Settiin kuuluu Dr Dirtin ammattitason vaahdotin sekä pesuaineet perusteelliseen pesuun ja ylläpitopesuun! Tämä setti tekee autonpesusta helpompaa kuin koskaan!

AMMATTILAISEN VALINTA AUTONPESUUN - AUTODUDE SUOSITTELEE!
- TOIMITETAAN DR DIRT SNAPLOCK™ -PIKALIITTIMELLÄ -

Vaahdottussetti PREMIUM on kattava vaahdotussetti, johon kuuluu Dr Dirtin ammattitason PROFESSIONAL-vaahdotin sekä King Carthurin kaikkien aikojen suosituimmat ja markkinoiden tehokkaimmat esipesuaineet Control Snow Foam ja Total Snow Foam! Tämä tuotesetti soveltuu niin auton perusteelliseen pesuun kuin ylläpitopesuunkin, sillä siihen kuuluu sekä liuotinpohjainen esipesuaine että vahaturvallinen esipesuaine. Liuotinpesuaine poistaa pinnasta tiukkaan pinttyneen lian sekä vanhat suojatuotteet, kuten vahat ja pikavahat, ja vahaturvallinen esipesuaine puolestaan soveltuu suojatun (tai suojaamattoman) pinnan tiheämmin suoritettavaan ylläpitopesuun. Mukana tulevalla PROFESSIONAL-vaahdottimella hoituu niin pienien kuin suurienkin ajoneuvojen päivittäinen esipesu, ja sen monipuoliset toiminnot, ergonominen muotoilu sekä kestävät ja laadukkaat osat tekevät selvän pesäeron muihin markkinoilla oleviin vaahdottimiin. Tämä setti on täydellinen paketti kaikille, jotka vaativat tarvikkeiltaan huippuluokan suorituskykyä ja haluavat hankkia esipesuun tarkoitetut välineet yhdellä kertaa!

PROFESSIONAL-vaahdotin on varustettu mm. 12-portaisella seossuhteen säädöllä sekä 90° kääntyvällä suuttimella, minkä lisäksi pesuaineviuhkan leveyttä voidaan säätää. Lisäksi vaahdotin on varustettu notkealla, päästään painotetulla imuletkulla, joka mahdollistaa käytön myös silloin, kun pesuainepullo on kallellaan tai lähes tyhjä. Kyseessä on siis poikkeuksellisen monipuolinen vaahdotin, joka soveltuu sekä pesunkestävien ammattilaisten tarpeisiin että kotona omaksi iloksi autojaan pesevän, vaativan harrastajan käyttöön. Pesuainevaahdottimen avulla esipesuaine saadaan levitettyä ajoneuvoon vaahtomaisessa olomuodossa, mikä takaa pitkän vaikutusajan sekä parhaan mahdollisen esipesutuloksen. Laadukkaalla ja huolellisella esipesulla naarmuuntumisen riski pesun yhteydessä saadaan minimoitua, sillä lähes kaikki irtolika saadaan irrotettua ennen mekaanista kosketusta autoon. Tämä tekee myös kinnastelusta helppoa ja nopeaa!

Huom! Saatavilla myös suppeampi BASIC-setti ja kattavampi DELUXE-setti!

Toimitussisältö

 • Esipesuaine King Carthur Control Snow Foam, 5000 ml
 • Liuotinpesuaine King Carthur Total Snow Foam, 5000 ml
 • Pesuainevaahdotin Dr Dirt PROFESSIONAL, SnapLock
 • Pesurikohtainen adapteri Dr Dirt G3 (valitse sopiva vaihtoehto valikosta)

Mihin mitäkin käytetään?

Dr Dirt PROFESSIONAL, SnapLock on ammattikäyttöön suunniteltu, painepesuriin liitettävä pesuainevaahdotin, jonka avulla esipesuaine saadaan levitettyä ajoneuvon pintaan tarttuvana vaahtona nestemäisen muodon sijaan. Pesuaineen muuttaminen vaahdoksi moninkertaistaa vaikutusajan, sillä vaahto ei valu auton kylkiä pitkin maahan yhtä nopeasti kuin neste. Pidentyneen vaikutusajan ansiosta lähes kaikki irtolika saadaan poistettua auton pinnoilta ennen mekaanista kosketusta (kinnastelua), jolloin naarmujen syntyminen saadaan minimoitua. PROFESSIONAL-vaahdottimella hoituu niin pienien kuin suurienkin ajoneuvojen päivittäinen pesu, ja sen monipuoliset toiminnot, ergonominen ja tyylikäs muotoilu sekä kestävät ja laadukkaat osat tekevät selvän pesäeron muihin markkinoilla oleviin vaahdottimiin!

King Carhur Total Snow Foam on todella tehokas liuottava esipesuaine, joka irrottaa pestävästä pinnasta sen pinttyneimmänkin lian ilman mekaanista kosketusta. Total on loistava valinta silloin, kun ajoneuvolle halutaan tehdä perusteellinen puhdistus ja pinnassa on sellaista likaa, joka ei vahaturvallisilla pesuaineilla irtoa. Total poistaa käsiteltävästä pinnasta pinttyneiden likapartikkeleiden lisäksi hyvin mm. rasvan, tiesuolan ja vanhat vahat, joten se jättää jälkeensä pelkästään täydellisen puhdasta pintaa. Tätä esipesuainetta kannattaa käyttää esimerkiksi silloin, kun auton pesusta on kulunut jo tovi tai silloin, kun auto halutaan valmistella vaikkapa uutta vahaa tai pinnoitetta varten. Liuottava esipesuaine on hyvä valinta myös silloin, kun auton pesemiseen ei ole paljon aikaa.

King Carthur Control Snow Foam on todella tehokas, mutta vahaturvallinen esipesuaine. Se poistaa käsiteltävästä pinnasta kaikenlaisen lian ilman mekaanista kosketusta, ja se tehoaa hyvin myös pinttyneempiin likapartikkeleihin. Control soveltuu erinomaisesti kaikkien ajoneuvojen ylläpitopesuihin sekä myös vahattujen autojen puhdistukseen, sillä se ei kuluta tai vaurioita pinnassa olevaa suojatuotetta. Controlia voidaan käyttää ajoneuvon ulkopintojen puhdistuksen lisäksi myös yleispuhdistusaineena, minkä ansiosta sen avulla voidaan pestä käytännössä kaikki kovat pinnat. Aine soveltuu hyvin myös esimerkiksi raskaan kaluston ja isompien ajoneuvojen pesuun, sillä se on erittäin nopea ja helppo levittää laajallekin alueelle. Parhaimmillaan Control on vaahdottimella tai pumppupullolla levitettynä, mutta sitä voidaan käyttää tarvittaessa myös kinnasteluun. Vaahdotettavan koostumuksensa ansiosta tämä esipesuaine on äärimmäisen riittoisa ja nopea levittää, ja yhden henkilöauton pesemiseen tarvitaan vain 1 - 2 dl pesuainetta. Control Snow Foam on markkinoiden hellävaraisimpia esipesuaineita ja se on täysin biohajoava, joten se soveltuu täydellisesti myös kotona suoritettavaan auton pesuun.

Lue lisää SnapLock™-järjestelmästä täältä: Dr Dirt SnapLock.

Huom! Vaahdottimen mukana toimitetaan pesurikohtainen vastakappale pikaliittimellä, jolla mikä tahansa pesuri saadaan muutettua pikaliitintä tukevaksi malliksi. Toki voit ostaa myös pelkän vaahdottimen ilman liitintä, mikäli SnapLock™-pikaliitin löytyy sinulta jo ennestään.

Varapullon vaahdottimelle löydät tästä: Pesuainevaahdottimen varapullo Dr Dirt PROFESSIONAL, 1000 ml

HUOM! Tarkista adapterin sopivuus irroittamalla pesurisi suihkuputki ja vertaa sitä alla oleviin adaptereihin. Alempana tuotesivulla on myös kerrottu sopivuudesta Clenin, Stihlin, Parksiden, Bilteman yms. pesureihin.

HUOM! Poikkeuksia adapterien sopivuuteen

 • Clen-merkkisiin pesureihin menee joko Kränzlen, Boschin tai Black&Deckerin adapteri. Tämän voi helposti tarkistaa irroittamalla suihkuputken, ja vertaamalla sitä yläpuolella olevaan kuvaan.
 • Parksiden pesuriin menee Lavorin adapterilla oleva lance. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Stihlin ja Bilteman pesureihin on mennyt Nilfiskin ja Lavorin adapterilla olevaa lancea. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Uusimpiin Boschin pesureihin, eli AQT-sarjan pesureihin sopii Black&Deckerin adapterilla oleva lance.
 • Kränzle K1050-pesuriin vaahdotin tulee ostaa perinteisellä Kränzlen kierreadapterilla, jonka LISÄKSI tarvitset tämän adapterin: 1050-pikaliitin.
 • HUOM! Uusiin, vuonna 2021 tai myöhemmin valmistettuihin Kränzlen painepesureihin menee Ergo-pikaliitinadapterilla oleva vaahdotin. Pikaliitinadapterin kanssa kannattaa vamistaa, että liitin lukittuu kunnolla, ettei suihkuputki tai vaahdotin lennä auton kylkeen.
 • Kärcher HD pesureissa vanhempiin malleihin menee M22-sisäkierteellä oleva adapteri, ja uudempii Easy!Lock-järjestelmällä varustettuihin pesureihin on oma adapteri.

Mikä ihmeen pesuainevaahdotin?

Pesuainevaahdotin on esipesuaineen ja muidenkin pesuaineiden levittämiseen tarkoitettu laite, joka kiinnitetään painepesuriin. Se levittää pesuaineen ilmavana vaahtona, joka kuivuu ja valuu huomattavasti hitaammin, kuin esim. pinnalle suoraan suihkutettu esipesuaine. Näin vaikutusaika saadaan pidemmäksi ja pesutulos on ratkaisevasti parempi! Päivittäisellä käytöllä pelkällä auton vaahdottamisella ja huuhtelulla saavutetaan usein riittävä pesutulos ilman mekaanista kosketusta maalipintaan. Tämä vähentää pesunaarmujen syntymistä radikaalisti. Viikottain käytettynä jo pelkkä esipesu vaahdottimen avulla riittää parhaimmillaan nk. "ylläpitopesuun", joten kyseessä on ehdoton varuste autonpesuun!

Dr Dirt PROFESSIONAL G3 on jo legendaksi nousseen KC Dr Dirt G1 -vaahdottimen pohjalta kehitetty, ammattilaisille suunniteltu malli, jonka kehitystyössä on otettu huomioon sekä asiakkaiden toiveet että käytännöllisyyden ja helppouden maksimointi - laadusta tinkimättä. Vaahdottimeen on tuotu jo aiemmasta, kuluttajille suunnatusta Dr Dirt G3 -pesuainevaahdottimesta tuttu SnapLock™-pikaliitin, joka kestää korroosiota ja kulutusta erinomaisesti, ja tekee myös vaahdottimen kiinnittämisestä ja irrottamisesta helppoa. Lisäksi PROFESSIONAL-vaahdotin on varustettu monipuolisilla säätöominaisuuksilla sekä ergonomisella pesuainepullolla, jotka tekevät pesemisestä entistä helpompaa. Dr Dirt PROFESSIONAL G3 on ammattitason vaahdotin, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)