Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Tarvikesetti - King Carthur X CAR5

✅ TARVIKESETTI
 
 

SUPERHALPA, hyödyllisiä tarvikkeita laidasta laitaan sisältävä setti! Mukana mm. ämpäri, kuivausliina, tratti, puhdistusharjasetti jne. Lue lisää!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
108,90
-19%133,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

SUPERHALPA, hyödyllisiä tarvikkeita laidasta laitaan sisältävä setti! Mukana mm. ämpäri, kuivausliina, tratti, puhdistusharjasetti jne. Lue lisää!

⭐️ SUPERHALPA TARVIKESETTI! ⭐️
DUDE SUOSITTELEE TYKISTI!

Kaipaako varastosi hyödyllisiä tarvikkeita, tai eikö sinulla ole niitä juuri yhtään? Tästä valmiiksi kasattu setti juuri sinulle, ja vieläpä järkyttävän edulliseen hintaan! Settiin on lisätty pitkälti vuonna 2022 esiteltyjä tarvikkeita niin King Carthurin kuin CAR5:sen valikoimasta, ja sen mukana tulee tuotteita ihan laidasta laitaan - on karvanpoistolastaa, pesukinnasta lasipinnoille, trattia, kuivausliinaa, ämpäriä jne. Siispä jos tarvitset laajan repertuaarin eri tarvikkeita helpottamaan autonhoitoa, niin tästäpä oiva ja edullinen setti juuri sinulle! Setin tuotteista lisää alempana.

Mitäpä siihen settiin sitten tarkemmin ottaen kuuluu? Noh, kädyään ensin läpi CAR5-tuotemerkin tuotteet. Mukana tulee mitta-asteikolla ja laimennustaulukolla varustettu sumutinpullo, kokoontaitettava 15 litran pesuämpäri, pienikokoinen karvanpoistolasta, mikrokuituhapsuilla varustettu pesusieni, kaksipuoleinen mikrokuituliina (toisella puolella lyhyt nukka, ja toisella pitkä), kokoontaitettava tratti pesuaineiden helppoon annosteluun, lasipinnoille tarkoitettu pesukinnas sekä pesu-/puhdistussieni, joka toimii loistavasti niin auton sisä- ja ulkopintojen pesuun kuin myös vahojen tai pohjustusaineiden levitykseen.

Lisäksi mukana tulee muutama tarvike huippulaadustaan tunnetulta King Carthurilta. King Carthur tarjoaa tähän settiin markkinoiden imukykyisimmän kuivausliinan, Black Diamondin. Black Diamondin rakenne on vakavasti puhuen niinkin massiivinen, että se painaa jopa NELJÄ kertaa enemmän kuin perinteiset kuivausliinat. Näin se pystyy imemään itseensä jopa neljä litraa vettä ja sen avulla useampikin auto voidaan kuivata samalla kertaa - LIINOJEN LIINA! Ps. tällä liinalla on järkyttävän kovat arvostelut, siis positiivisessa mielessä. Noin 400 asiakkaan jättämää arvostelua ja kaikki lähes 5 tähteä!! Se siitä, siirrytään seuraavaan. Setin mukana saat myös kätevän puhdistusharjasetin (setin sisällä setti? :O), joka kulkee nimellä King Carthur Deluxe Brush Kit. Deluxe Brush Kit sisältää kolme erilaista puhdistussutia, tai brushia näin hienommin autonhoitotermein sanottuna. Brushien avulla lisäät puhdistusvoimaasi niin auton sisä- kuin ulkopinnoilla operoidessa. Vielä enemmän lisätietoja tuotteista löydät vähän alempaa, siellä linkit kunkin tuotteen omalle tuotesivulle.

Setin mukana saat siis jopa 10 tarviketta 80 euron yhteishintaan, ja tämähän tekee nopeasti laskimen avulla laskettuna vain 8€/tuote. Nyt on sellainen tarjoussetti, joka kannattaa hyödyntää! Mukavia pesuhetkiä t. dude!

Toimitussisältö

Mihin mitäkin käytetään?

CAR5 Dilute Bottle on kätevä 500 ml vetoinen sumutinpullo erilaisten pesuaineiden levitykseen. Läpinäkyvän pullon kyljestä löytyy erittäin helppokäyttöinen laimennustaulukko, jossa on suoraan merkinnät täytettävän veden ja pesuaineen määrälle kullekin laimennussuhteelle sekä prosentteina että murtolukuna (esim. 9% ja 1:10). Näin esimerkiksi erilaisten pesuainetiivisteiden käyttö ja laimennus sujuu sen kummempia miettimättä: sen kuin täyttää vettä määrättyyn merkkiin asti ja loput pesuainetta. Lopuksi pesuaine ja vesi sekoitataan ravistamalla huolellisesti. Itse pullo on valmistettu paksusta, kemikaalinkestävästä HDPE:stä, joten se kestää sekä erilaiset kemikaalit että iskut.

CAR5 Collapsible on erittäin tyylikäs, CAR5-logolla varustettu kokoontaittuva ämpäri. Ainutlaatuisen, kokoontaittuvan rakenteensa ansiosta ämpäri sopii loistavasti kaikille autonpesijöille, mutta ennen kaikkea se on kätevä tilanteisiin, joissa ämpäriä joudutaan kuljettamaan esimerkiksi pesupaikalle, sillä kokoon taitettuna ämpäri ei vie tilaa käytännössä ollenkaan. Rakenne on toteutettu erittäin fiksusti siten, että ainoastaan seinämät ovat taittuvaa materiaalia, ja ämpärin pohja ja yläreunaa kiertävä kehys ovat kovempaa muovia. Ratkaisu takaa ämpärin tukevuuden ja kestävyyden jatkuvassa käytössä. Tukeva metallikahva sekä pehmustettu kantokahva takaavat helpon liikuteltavuuden. Ämpärin tilavuus on 15 litraa, joten se riittää mukavasti myös suuremmille henkilöautoille.

CAR5 Mini Pet Hair Remover on kaikenlaisten karvojen irrotukseen tarkoitettu lasta, jonka avulla kangaspintojen puhdistus helpottuu huomattavasti. Pet Hair Removeria voidaan käyttää esimerkiksi auton kangaspenkkien, mattojen ja verhoilun puhdistukseen, jolloin karvat saadaan kätevästi kasattua yhteen kohtaan. Karvanpoistolasta tarraa kiinni myös sellaisiin karvoihin, jotka ovat kankaassa niin tiukasti kiinni, että niitä ei imurilla saada irti ilman työlästä hankausta. Lasta nostaa karvat ja hiukset irti kankaasta, minkä ansiosta ne on lopuksi helppo poistaa imurilla. Ajoneuvojen puhdistuksen lisäksi Pet Hair Removeria voidaan käyttää myös kotona esimerkiksi mattojen, sänkyjen, sohvien ja kaikkien muidenkin kangaspintojen puhdistukseen. Lasta on kätevän kokoinen ja sitä on helppo säilyttää vaikkapa auton hanskalokerossa tai ovikotelossa, jolloin se on aina tarpeen tullen käytettävissä.

CAR5 Noodle on pesusieni, joka soveltuu erityisesti ajoneuvojen pesuun. Sienen pitkät mikrokuituhapusut imevät runsaasti pesuainetta itseensä, ja näin sientä ei tarvitse olla jatkuvasti kastelemassa pesuämpärissä. Pesusienen hapsut ovat rakenteeltaan pehmeitä ja joustavia, joten se ei naarmuta pintoja pesun aikana. Noodle Sponge on reilun kokoinen, joten se sopii loistavasti myös suurempien ajoneuvojen pesuun. Sienen takaosa on hieman karheampaa ristikkoneulosta, joten se pysyy kädessä tukevasti. Lisäksi sienen keskellä takapuolella on poikittain kulkeva kiristyskuminauha, jonka alta käsi on helppo pujottaa, ja näin sienestä voidaan varmistaa tukeva ote niin pesun kuin ämpärissä huljuttelunkin ajan.

CAR5 All-purpose Towel on nimensä mukaisesti todella monikäyttöinen yleisliina lähes kaikkiin tehtäviin autossa ja kotona. Liinan rakenne on kaksipuoleinen, eli toisella puolella on äärimmäisen pehmeä ja pitkä nukka ja toisella puolella taas lyhyt, mutta yhtä pehmeä nukkapinta. Pitkänukkainen puoli on optimaalinen esim. vahojen poispyyhintään, pölyjen pyyhintään, oven välien kuivaukseen ja muihin suurta imukykyä vaativiin tehtäviin. Vastaavasti lyhytnukkainen puoli toimii erinomaisesti erilaisissa puhdistustehtävissä, lasipinnoitteen ja jämähtäneen vahan poispyyhinnässä sekä muissa suurempaa puhdistustehoa tarvitsevissa tehtävissä. Pesulaputon ja täysin saumaton rakenne varmistaa, että liina on hellävarainen myös herkimmillä pinnoilla, sillä mitään naarmuttavia kohtia liinassa ei yksinkertaisesti ole. Liinan koko on 40 x 40 cm ja paksuus 320 gsm.

CAR5 Silicone Funnel helpottaa huomattavasti pesuaineen tai muun nesteen annostelua esimerkiksi vaahdottimeen tai muuhun pulloon, jossa on kapea suuaukko. Trattia, eli suppiloa käytettäessä pesuainetta ei pääse läikkymään maahan, jolloin sitä ei myöskään mene hukkaan. Tratti on valmistettu joustavasta, mutta samalla jämäkästä silikonista, joten se pysyy tukevasti pystyssä, kun nestettä annostellaan sen läpi. Lisäksi tämä suppilo on erittäin helppo puhdistaa käytön jälkeen lämpimällä vedellä. Tratti kestää hyvin erilaisia kemikaaleja, joten sen avulla voidaan huoletta annostella myös liuotinpohjaisia pesuaineita. Suppilo on asteittain kokoontaitettava, eli siitä voidaan sekä valita halutun kokoinen annostelu-pinta-ala että painaa se kokonaan kasaan säilytystä varten. Näin suppilo ei vie käytännössä minkään vertaa tilaa ja sitä voidaan säilyttää missä tahansa.

CAR5 Glass Mitt on lasipinnoille tarkoitettu pesukinnas, jonka kaksipuoleinen rakenne mahdollistaa niin puhdistuksen kuin kristallinkirkkaan viimeistelynkin. Kintaan harmaa puoli on erittäin lyhytnukkaista mikrokuitua, jolla lasipinnasta saadaan helposti poistettua kaikkein vaikeinkin lika, kuten esimerkiksi nikotiinikalvo ja kiinnipalaneet hyönteiset. Valkoinen puoli taas on tarkoitettu loppuviimeistelyyn, ja sen erityisen hieno vohvelikuvioitu mikrokuiturakenne varmistaa kristallinkirkkaan, raidattoman lopputuloksen. Kintaan ideana onkin, että lasipintojen puhdistus tapahtuu kahdessa vaiheessa: ensin pinta puhdistetaan kintaan harmaalla puolella, ja tämän jälkeen kinnas käännetään ympäri ja pinta viimeistellään raidattomaksi kintaan valkoisella puolella. Kinnasmalli mahdollistaa myös vaikeapääsyisten paikkojen, kuten esimerkiksi tuulilasin alareunan puhdistuksen, jonne tavanomaisella liinalla voi olla vaikea päästä. Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä lasinpesuaineen kanssa!

CAR5 Scrub Pad on nerokas, kaksipuoleinen pesu-/puhdistussieni, joka toimii loistavasti niin auton sisä- ja ulkopintojen pesuun kuin myös vahojen tai pohjustusaineiden levitykseen. Padin toinen puoli on erittäin pehmeää ja hellävaraista mikrokuitua, joka toimii monessa eri käytössä: se puhdistaa pestävän pinnan tehokkaasti ja irrottaa vaikeaakin likaa ja kostutettuna mikrokuitu imee pölyn itseensä esim. sisustan puhdistuksessa. Lisäksi mikrokuitupinta on hellävarainen käsiteltävälle pinnalle, ja sopii loistavasti niin vahojen kuin pohjustusaineidenkin levitykseen. Myös padin runko on jäykistetty, jottei levitin ole liian pehmeä kovavahojenkaan levityksessä. Levittimen toinen puoli on innovatiivista, erittäin hellävaraista harjasmaista materiaalia, joka sekä irrottaa tiukankin lian pestäviltä pinnoilta että yltää irrottamaan likaa myös nahan tai kuvioitujen muovipintojen huokosista. Se on suunniteltu erityisesti auton sisäpintojen puhdistukseen, kun hakusessa on mahdollisimman hyvä puhdistusteho.

King Carthur Black Diamond on äärimmäisen imukykyinen kuivausliina, joka kuivaa pinnan kuin pinnan tehokkaasti. Liinan tuuhea rakenne tekee siitä erittäin imukykyisen sekä hellävaraisen, joten sitä voi huoletta liu'uttaa pitkin maalipintaa ilman pelkoa herkemmänkään pinnan naarmuuntumisesta. Black Diamondin rakenne on massiivinen, ja se painaa jopa neljä kertaa enemmän kuin perinteiset kuivausliinat. Näin se pystyy imemään itseensä jopa neljä litraa vettä ja sen avulla useampikin auto voidaan kuivata samalla kertaa. Liina on suunniteltu autonkuivausta varten, ja sen koko (50 x 70 cm) on optimaalinen juuri tähän tarkoitukseen. Toki liina soveltuu erinomaisesti myös minkä tahansa muun kohteen kuivaamiseen.

King Carthur Deluxe Brush Kit sisältää kolme laadukasta brushia, jotka kattavat kaikki ajoneuvon puhdistustyöt. Leveimmän harjan puuterihuiskumainen harjas on todella pehmeää, joten se ei naarmuta herkempiäkään pintoja. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi auton mallimerkkien ja näyttöjen sekä mittaristojen reunojen putsaukseen. Kapeampi, vaalealla harjaksella varustettu suti soveltuu hyvin sitten muiden ulkoisten pintojen, kuten vaikkapa vanteiden putsaukseen. Keltaisella harjaksella varustettu kapeampi suti on luonnonharjasta, joten se soveltuu erinomaisesti auton sisätilojen puhdistukseen. Kapean muotoilunsa ansiosta sillä päästään puhdistamaan myös pienet ja syvät kolot, joihin ei mikrokuituliinalla päästä käsiksi. Luonnonharjas on hellävaraista, joten se soveltuu hyvin myös esimerkiksi ovien rakojen, tuuletusritilöiden sekä penkkien välien puhdistukseen.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.