Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Suojaussetti Soft99

Täydellinen ajoneuvon suojaussetti erityisesti syksyyn, talveen ja kevääseen! Sisältää tehokkaan neutraalin shampoon, legendaarisen Fusso-vahan sekä huippusuositun Ultra Glaco -lasipinnoitteen!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.65,71
-27%89,70

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Täydellinen ajoneuvon suojaussetti erityisesti syksyyn, talveen ja kevääseen! Sisältää tehokkaan neutraalin shampoon, legendaarisen Fusso-vahan sekä huippusuositun Ultra Glaco -lasipinnoitteen!

Suojaussetti Soft99 on kolmesta valmistajansa huippusuositusta tuotteesta koostuva tuotepaketti, jonka avulla puhdistat sekä suojaat ajoneuvosi pinnat vaivattomasti ja helposti! Settiin kuuluu erinomaisella pesuteholla varustettu Creamy Shampoo, supersuosittu Ultra Glaco -lasipinnoite sekä joko tummille maalipinnoille soveltuva Fusso Black -vaha tai vaaleille pinnoille soveltuva Fusso Light -vaha. Creamy Shampoo jättää pinnat täydellisen puhtaiksi ja takaa optimaalisen tarttumapinnan legendaariselle Fussolle, joka antaa maalipinnalle tehokkaasti vettä ja likaa hylkivän suojakalvon jopa vuodeksi. Ultra Glaco -lasipinnoite puolestaan viimeistelee suojauksen muodostamalla lasipinnoille hydrofobisen suojakalvon, jonka ansiosta voit hyvästellä pyyhkimien käytön maantienopeuksissa. Ehdoton setti syksyyn, talveen sekä kevääseen!

Toimitussisältö

  • Shampoo Soft99 Creamy Shampoo, 750 ml
  • Autovaha Soft99 Fusso Coat White TAI Fusso Coat Black, 200 g
  • Lasipinnoite Soft99 Ultra Glaco, 70 ml

Mihin mitäkin käytetään?

Soft99 Creamy Shampoo on erikoisen koostumuksensa ansiosta ainutlaatuinen shampoo. Shampoo ei ainoastaan puhdista vaan ehkäisee epäpuhtauksien uudelleen kertymistä. Helppo huuhdella pois, ei jätä jälkeensä ylimääräistä valumaa. Jopa kesällä voidaan auto pestä yhdellä kertaa kokonaisuudessaan, ilman että pesuaineen kuivumisesta olisi haittaa. Shampoon kreemimäinen vaahto, joka on samalla hellävarainen vahapinnalle, poistaa nopeasti ja tehokkaasti lian. Shampoo ei itsessään jätä mitään pintaan, sisältää siis vain puhdistavia ainesosia.

Soft99 Fusso Coat White on japanilaisen autonpuhdistuskemikaaleja valmistavan yrityksen huippuvaha, joka on uskomattoman kestävä ja helppokäyttöinen synteettinen sealant. Se tarjoaa jopa 12 kuukauden keston! Fusso Coat on tunnettu maailmalla keston ja helppokäyttöisyytensä lisäksi mahtavista vedenhylkimisominaisuuksista sekä riittoisuudesta. Toisin kuin normaalisti, Fusso Coat ei jämähdä pintaan, vaan pysyy hieman rasvaisena poispyyhintään saakka, joten koko auton voi vahata kerralla ennen poispyyhinnän aloittamista. Levitys itsessään on vahan "rasvaisuudesta" johtuen erittäin helppoa ja miellyttävää. Vaha levittyy pinnalle nätisti, eikä minkäänlaista hankaamista tarvita myöskään poispyyhintävaiheessa. Jättää jälkeensä erittäin hienon pinnan, joka hylkii vettä upeasti!

Soft99 Fusso Coat Black on japanilaisen autonpuhdistuskemikaaleja valmistavan yrityksen huippuvaha, joka on uskomattoman kestävä ja helppokäyttöinen synteettinen sealant. Se tarjoaa jopa 12 kuukauden keston! Fusso Coat on tunnettu maailmalla keston ja helppokäyttöisyytensä lisäksi mahtavista vedenhylkimisominaisuuksista sekä riittoisuudesta. Toisin kuin normaalisti, Fusso Coat ei jämähdä pintaan, vaan pysyy hieman rasvaisena poispyyhintään saakka, joten koko auton voi vahata kerralla ennen poispyyhinnän aloittamista. Levitys itsessään on vahan "rasvaisuudesta" johtuen erittäin helppoa ja miellyttävää. Vaha levittyy pinnalle nätisti, eikä minkäänlaista hankaamista tarvita myöskään poispyyhintävaiheessa. Jättää jälkeensä erittäin hienon pinnan, joka hylkii vettä upeasti!

Soft99 Ultra Glaco on äärimmäisen helppokäyttöinen ja hydrofobinen ikkunan pinnoite. Hyvästi pyyhkimet!!! Ultra Glaco muodostaa huomaamattoman, kirkkaan kalvon lasipinnoille. Kalvo hylkii vettä äärimmäisen tehokkaasti. Kalvon ansiosta pyyhkimien käyttöä ei tarvitse maantienopeuksissa, joten tuulilasin kulumiselta vältytään. "Näkymättömät pyyhkimet" jopa 45 km/h nopeudessa.

Varoitusetiketin tietoja:
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk
GHS09
fi: vaarallinen vesiympäristölle
sv: farlig för miljön
H225
fi: Helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Mycket brandfarlig vätska och ånga.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H336
fi: Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
sv: Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.
H228
fi: Syttyvä kiinteä aine.
sv: Brandfarligt fast ämne.
H372
fi: Vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa.
sv: Orsakar organskador genom lång eller upprepad exponering.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)