Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ PUHDISTUS JA HAJUNPOISTO!

Sisätilojen puhdistusaine King Carthur APC + Odor Killer Enigma

Erittäin monikäyttöinen ja tehokas, käytännössä kaikille ajoneuvon sisätilojen pinnoille soveltuva yleispuhdistusaine, joka erinomaisen puhdistustehon lisäksi tunkeutuu pintaan tuhoten myös pahojen hajujen lähteet. Herkullinen tuoksu!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.11,61
-31%16,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.4
83 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Toimi hyvin, mutta haju oli aivan järkyttävä. Nyt viikko auton mattojen pesusta ja edellee haju leijailee autossa.
  fi
  H H 6.5.2024
 2. Erittäin hyvä miellyttävä tuoksu
  fi
  S S 6.5.2024
 3. Suosittelen hyvin puhdisti
  fi
  Alho K 2.5.2024
 4. Hyvää tavaraa. Lika irtosi myös penkeistä tämän + harjan avulla hienosti.
  fi
  Niemelä T 2.5.2024
 5. Haju hyvä riittoisuus huono
  fi
  Suoknuuti K 1.5.2024
 6. Luktar väldigt gott
  sv
  Emthagen A 10.6.2024
 7. Jag rekommenderar
  sv
  A A 3.6.2024
 8. Lukter meget godt
  no
  Toverud A 1.6.2024
 9. Lukter godt !
  no
  Abu daya H 2.5.2024
 10. Kanon bra medel. Mycket nöjd med resultatet
  sv
  Rundberg L 29.4.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin monikäyttöinen ja tehokas, käytännössä kaikille ajoneuvon sisätilojen pinnoille soveltuva yleispuhdistusaine, joka erinomaisen puhdistustehon lisäksi tunkeutuu pintaan tuhoten myös pahojen hajujen lähteet. Herkullinen tuoksu!

King Carthur APC + Odor Killer Enigma on yhdistetty sisustanpuhdistusaine sekä hajunsyöjä, joka puhdistaa sisustan pinnat tehokkaasti ja poistaa samalla pahat hajut käsiteltävistä materiaaleista. Helppokäyttöinen, sumutettava pesuaine soveltuu käytännössä kaikille sisustan pinnoille, ja erinomaisen puhdistustehon lisäksi se jättää jälkeensä herkullisen tuoksun. Tuoksua on kuvailtu mm. vihreän omenan ja vaniljan sekoitukseksi, toisten mielestä se tuoksuu taas enemmän colan ja tuoreiden hedelmien sekoitukselle. Hajuaistia hellivä tuoksu ei ole kuitenkaan vain hämäystä, sillä APC + Odor Killer ei ainoastaan peitä pahoja hajuja alleen, vaan se tunkeutuu pintaan ja nimensä mukaisesti neutralisoi hajujen lähteen varmistaen näin pysyvän hajunpoiston. Tehokkaan puhdistuksen lisäksi aine toimii loistavasti myös esimerkiksi tupakasta, eläimistä sekä kaatuneista juomista ja ruuista aiheutuneiden hajuhaittojen poistamiseen. Ainetta voidaan käyttää mm. kangaspinnoille, nahalle, muoville ja vinyylille, ja se poistaa tehokkaasti myös öljy- ja rasvapohjaiset likatahrat.

APC + Odor Killer Enigma on lyhyesti sanottuna todella monikäyttöinen sisustan puhdistusaine, jota voidaan käyttää perusteellisen puhdistuksen ja hajujen poiston lisäksi myös säännöllisissä ylläpitopuhdistuksissa. Herkullinen tuoksu jättää sisustaan viimeistellyn ja miellyttävän hajun, joka viipyy pinnoilla vielä kuivumisen jälkeenkin. Tuote on suoraan käyttövalmis seos, mutta vesipohjaisena sitä voidaan myös laimentaa. Kevyempään likaan aine voidaan laimentaa jopa 1:25 saakka. Varoitusmerkinnöistä täysin vapaa APC + Odor Killer Enigma on ymäristö- ja käyttäjäystävällinen pesuaine, joka toimitetaan käyttövalmiina seoksena laadukkaan sumutinpään kanssa.

Huom! Aineesta on saatavilla neljä versiota: hajuton APC + Odor Killer Invisible, uuden auton tuoksuinen APC + Odor Killer New Car, mangon tuoksuinen APC + Odor Killer Mango sekä herkullisen tuoksuinen APC + Odor Killer Enigma. Aineet ovat tuoksua lukuunottamatta täysin samat.

Valitse King Carthur APC + Odor Killer jos:

Etsit tehokasta yleispuhdistusainetta
Arvostat puhdasta ja raikkaan tuoksuista autoa
Haluat tuhota hajunaiheuttajat

Duden vinkki: Säilytä pullo mikrokuituliinan kanssa autossa mukana, jolloin onnettomuuden sattuessa esim. läikkynyt juoma on helppo siivota pois!

Duden kommentti: "Täydellinen pesuaine auton sisätilojen puhdistukseen silloin, kun pinnoille on kaatunut jotain. APC + Odor Killer puhdistaa pinnat ja samalla tuhoaa pahaa hajua aiheuttavat ainekset jättäen jälkeensä täydellisen puhtaan auton sekä ihanan mangon tuoksun. Paha haju ei palaa aineen kuivuttua, vaan auto pysyy raikkaana myös puhdistuksen jälkeen. Toimii loistavasti myös viikottaisessa ylläpitopuhdistuksessa. Todella iso suositus!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur APC + Odor Killer Enigma
 • Käyttötarkoitus: Auton sisätilojen puhdistus ja hajuhaittojen poisto
 • Tuoksu: sekoitus omenaa ja vaniljaa tai colaa ja tuoreita hedelmiä
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla, mukana sumutinpää
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Käyttövalmis
 • Biohajoava
 • Eliminoi hajujen aiheuttajat

Autoduden pikaopas

Ravista pulloa huolella. Sumuttimesta löytyy kaksi asentoa: kapea pistemäinen suihku ja leveä sumu. Avaa suuttimen lukitus ja kierrä suutin halutun suihkun suuntaan. Suihkuta APC + Odor Killeriä joko suoraan käsiteltävälle pinnalle tai puhtaalle ja kuivalle mikrokuituliinalle. Pyyhi pinta huolellisesti puhtaaksi.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)