Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ KAKSIPUOLINEN

Pesukinnas CAR5 5Finger

Ainutlaatuinen pesukinnas, joka soveltuu sormikasmaisen muotoilunsa ansiosta erinomaisesti ahtaiden kolojen puhdistukseen. Kaksipuoleisen rakenteen ansiosta kinnas toimii niin vanteiden kuin maalipinnankin pesuun!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
10,12
-15%11,90
Tuotenumero: HS10902

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.0
22 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Pyörän pesuun täydellinen!
  fi
  P L 1.8.2023
 2. Kätevä rakenne, helpottaa vanteiden ulkopintojen putsausta huomattavasti. Kinnas ei vaikuta kestävä...
  fi
  Heikkilä S 15.6.2023
  Autodude: Hei! Pitäisi tottakai kestää myös konepesua joten...
 3. Är nöjd med dessa, bättre för små händer med dem här än de andra tvätthandskarna.
  sv
  Heinämaa P 28.2.2024
 4. Besviken på denna produkt. Har normalstora händer, men fingrarna är trånga, och handsken går långt upp på armen. Om du har stora händer köp inte denna...
  sv
  Lindberg S 7.12.2023
 5. 🤩
  no
  T I 16.2.2023
 6. Alldeles för korta fingrar, när man tar på sig handsken är det ca 3cm kvar i toppen av fingrarna. I övrigt bra fibrer och ok vattenbehållning.
  se
  Engdahl V 9.12.2022
 7. Kändes lite knölig & så, inte den passform jag hade önskat,eller så är det mina händer som inte passar haha!..
  se
  Viitanen J 26.10.2022
 8. Väldigt korta fingrar, obekväm att använda som handske.
  se
  Henriksson N 7.10.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Ainutlaatuinen pesukinnas, joka soveltuu sormikasmaisen muotoilunsa ansiosta erinomaisesti ahtaiden kolojen puhdistukseen. Kaksipuoleisen rakenteen ansiosta kinnas toimii niin vanteiden kuin maalipinnankin pesuun!

CAR5 5Finger on kaksipuolinen pesukinnas, joka soveltuu erityisen hyvin likaisten osien sekä ahtaiden kolojen pesuun. 5Finger on muotoiltu myötäilemään käden muotoja, ja siihen on sormikkaan tapaan tehty kullekin sormelle oma kolo. Näin varmistetaan sekä pitävä ote kintaasta että hyvä tuntuma ajoneuvon erilaisia muotoja puhdistettaessa. Lisäksi sormipaikkojen ansiosta kintaalla on helpompi mahtua myös niihin kaikista pienimpiin rakoihin, joihin ei tavallisella pesukintaalla päästä käsiksi. Mikrokuituisen pesukintaan harmaa puoli on lyhytnukkainen, mutta pehmeä, ja sen rakenne antaa hyvän tuntuman ajoneuvon muotoihin ja osiin. Lyhytnukkainen karva soveltuu erinomaisesti ajoneuvon todella likaisten osien, kuten vanteiden puhdistukseen. Hansikasmaisen muotoilun ansiosta vanteet saadaan puhdistettua yksityiskohtaisesti ja helposti.

Kintaan toisella puolella on pidempinukkainen karva, joka on hellävarainen pinnalle kuin pinnalle. Pitkäkarvainen nukka imaisee pienenpienet likapartikkelit sisäänsä, jolloin ne eivät kulkeudu enää pesuveden mukana takaisin naarmuttamaan ajoneuvon pintoja. Hyvän pesutehon lisäksi 5Fingerin keinokuituinen rakenne on myös äärimmäisen kestävää, mikä on oleellista todella likaisten ja kovempia kemikaaleja vaativien pintojen puhdistuksessa. Mikrokuituisen rakenteensa ansiosta 5Finger kestää kemikaalien lisäksi hyvin myös kulutusta, joten se on taatusti pitkäikäinen pesukaveri! Kaksipuoleisuutensa ansiosta kinnasta voidaan tarvittaessa käyttää myös ajoneuvon muiden pintojen, kuten maalipinnan pesuun. Älä kuitenkaan pese maalipintaa samalla pesuvedellä kuin vanteita!

Ominaisuudet

 • Tuote: CAR5 5Finger
 • Käyttötarkoitus: Ajoneuvon / vanteiden pesu
 • Kaksipuoleinen
 • Kestää liuotinpohjaiset kemikaalit
 • Soveltuu erittäin likaisten alueiden pesuun
 • Pesu: 30°, rumpukuivaus sallittu, valkaisu ja silittäminen kielletty

Autoduden pikaopas

Mikrokuituliinat ovat lähes poikkeuksetta konepestäviä ja ne kannattaa aina pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Mikäli mikrokuituliina pestään muun pyykin joukossa, on se viisainta laittaa erillisen pesupussin sisään, jolloin liina ei pääse hankaamaan ja kuluttamaan muita pestäviä pyykkejä tai vastaavasti kerää niistä nukkaa itseensä. Suosittelemme käyttämään liinojen pesussa erityisesti mikrokuidulle tarkoitettua pesuainetta, esim. King Carthur Microfiber Wash, jotta liina saadaan puhdistettua kunnolla ja pidettyä mahdollisimman tuuheana ja imukykyisenä. 

Mikäli käytetään normaalia pyykinpesuainetta, tulee siitä varmistaa, ettei aine sisällä zeoliittiä tai muita ohentimia eikä erillistä huuhteluainetta tule käyttää. Kuivausliinoja ei kannata pestä samaan aikaan esim. vahauksessa käytettävien liinojen kanssa, jottei liinoista irtoavat vahajäämät tuki kuivausliinaa.

Mikrokuituliinan pesu kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta liina puhdistuu pesumerkintöjen mukaisessa pesulämpötilassa. Yleensä lämpötila vaihtelee 30-60 asteen välillä. Erittäin likaiseksi päässyt mikrokuituliina ei välttämättä puhdistu kunnolla 30 asteessa vaan vaatii puhdistuakseen annettua pesuohjetta korkeamman pesulämpötilan. Pesuohjetta korkeamman lämpötilan käytössä on kuitenkin riskinsä, etenkin alhaisessa 30 asteessa pestävät mikrokuituliinat saattavat helposti kutistua (tai muutoin kärsiä), kun pesulämpötilaa nostetaan yli valmistajan antamien ohjeiden.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja CAR5:stä.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)