Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Nahkalakka Furniture Clinic Leather Finish, 250 ml

Nahkapintojen uudelleen pinnoittamiseen tarkoitettu aine! Suojaa väriä ja nahkaa kulumiselta ja haalistumiselta.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.11,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
15 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. I put it on leather and there is not much change it still sticks to clothes and hands، Very disappointing
  fi
  Khalaf A 7.3.2024
 2. Kiiltävä on yleensä jo liiankin kiiltävä, kun taas satiini on oikea versio antamaan nahalle sen tavanomaisen kiillon aste. Suosittelen käyttämään kaks...
  fi
  H J 26.2.2024
 3. Satiini on oikea versio antamaan nahalle tavanomaisen kiillon aste, kiiltävä on jo liiankin kiiltävä. Suosittelen käyttämään kaksi tai kolme kerrosta,...
  fi
  H J 26.2.2024
 4. Hyvin toimii ja riittoisaa. Museoauton penkit taas kuin uudet!
  fi
  Karppinen A 3.1.2024
 5. Hyvä ja toimiva
  fi
  Pitkänen N 11.8.2023
 6. Lätt att applicera, använde en svamp att stryka ut medlet med. Superfint resultat, den 30-åriga ratten blev som fabriksny. Rekommenderas varmt.
  se
  Svensson S 27.2.2023
 7. funkar perfekt!!
  se
  Gunnarsson M 15.10.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Nahkapintojen uudelleen pinnoittamiseen tarkoitettu aine! Suojaa väriä ja nahkaa kulumiselta ja haalistumiselta.

Furniture Clinic Leather Finish on vesipohjainen, jo kuluneen nahkapinnan uudelleen pinnoittamiseen tarkoitettu aine. Tehtaalla nahka värjätään, jonka jälkeen pinta suojataan erityisellä "lakalla" värin ja itse nahkapinnan suojaamiseksi. Lakkapinta on se osa pintaa, joka kuluu ensimmäisenä puhki varsinkin kovalla kulutuksella olevilla alueilla (esim. ratti, penkin sivu- ja istuinosat). Puhkikuluneen lakkapinnan tunnistaa siitä, että pinta tuntuu tahmealta (myös pesun jälkeen, kun lika ja rasva on poistettu pinnasta), tai väri alkaa haalistua kulutuksen myötä. Vaikka sana nahkalakka saattaa kuulostaa oudolta, on kyseessä sama aine, millä penkkien väri on suojattu jo tehtaalla. Leather Finishilla uudelleen pinnoitettu nahka on tuntuu pehmeältä ja luonnolliselta ilman keinotekoista tuntua. Lakka on saatavilla kiiltävänä, mattapintaisena tai nk. satiinipintaisena, jonka kiiltoaste on kiiltävän ja matan väliltä. Ei sovellu mokka- tai nupukkinahalle.

Leather Finish on tarkoitettu ainoastaan ns. aidolle nahalle. Keinonahalle tmv. aine ei välttämättä pysty sitoutumaan oikein, eli korjaukseen ryhdyttäessä tulee sitoutuminen testata ensin pienelle, huomaamattomalle alueelle. Kannattaa myös aluksi selvittää, mitä nahkaa autosi penkit ovat => NAHANHOITO-OPAS! Nykyautoissa aidot nahkapenkit on lähes poikkeuksetta suojattu "lakalla". 

Levitys onnistuu esim. sienellä, mutta parhaan lopputuloksen saa käyttämällä maaliruiskua, esim. FC Airbrush.

HUOM! Setti ei sisällä väriainetta, eli jo haalistunutta väriä tai puhkikulunutta pintaa se ei pelasta! Siihen tarkoitukseen löytyy oma värjäyssetti, joka sisältää lakan lisäksi myös värin: FurnitureClinic Colourant Kit.

HUOM! Katso myös valmis nahkalakkasetti: Furniture Clinic Leather FInish Kit

Ominaisuudet

 • Tuote: Furniture Clinic Leather Finish
 • Käyttötarkoitus: Nahkaosien "lakkauksen" korjaaminen ja suojaaminen
 • Lakan kiiltoaste: Kiiltävä, Satiini tai Matta
 • Joustava, pehmeä ja luonnollinen lopputulos
 • Erinomainen hankauskestävyys
 • Vesipohjainen
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Ennen lakkauksen aloittamista varmista, että käsiteltävä pinta on puhdas, jotta pinnoite pystyy tarttumaan pintaan kunnolla. Pesuun suositellaan saman valmistajan Ultra Cleania, joka löytyy joko yksinään myynnistä: Ultra Clean tai nahanhoitosetistä: Leather Care Kit. Setissä on mukana myös valmistajan suosittelema Protection Cream, jota suositellaan käytettäväksi 7 vuorokautta pinnoittamisen jälkeen.

Kun pinta on puhdas ja kuiva, annostele lakka ruiskun säiliöön ja säädä ruiskun asetukset kohteeseen sopivaksi. Säädöt kannattaa testata esimerkiksi paperille, ja samalla on hyvä opetella ruiskun käyttäminen, ennen varsinaisen pinnan käsittelyä.

Sumuta ohut kerros lakkaa käsiteltävälle pinnalle. Sopiva kerros saa pinnan näyttämään hieman märältä, mutta lakka ei saa kuitenkaan alkaa valua. Anna pinnan kuivua n. 30 minuuttia tai kuivaa pinta esim. hiustenkuivaajaa käyttämällä. Kun pinta on kosketuskuiva, anna sen kuivua vielä n. 10 minuuttia, jonka jälkeen pyyhi pinta pehmeällä puuvillaliinalla pinnan siloittamiseksi. Toista levitys-kuivaus-prosessi vielä toisen kerran.

Jätä lakattu pinta kuivumaan 24 tunniksi, jonka jälkeen pinta on valmis käyttöön. Lakka on täysin kuivunut 7 päivän jälkeen, jolloin se kannattaa suojata vielä Leather Protection Creamilla.

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, valolta suojattuna.

Varoitusetiketin tietoja:
EUH208
fi: Sisältää (herkistävän aineen nimi). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
sv: Innehåller (namnet på det sensibiliserande ämnet). Kan orsaka en allergisk reaktion.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)