Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Nahanmaalaussetti Furniture Clinic Colourant Kit

Nahan värjäämiseen tarkoitettu setti! Sisältää pohjustusaineet kuin myös maaliruiskun ja tarvittavat apuvälineet! SUOSITTELEMME!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
Hinta alk.167,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.4
5 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Yksi tähti pois tuon surkean ruiskun takia, mutta muuten tuotteet oli erittäin hyviä.
  fi
  Hyvönen N 19.4.2023
 2. Toimiva tuote,siitä viisi tähteä. Mukana tulevalla ruiskulla voi heittää kuikkaa perseeseen.Ja samoin käyttöohjeilla.Englanniksi?? Dustmoverin video a...
  fi
  Soikkeli P 19.6.2020
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Nahan värjäämiseen tarkoitettu setti! Sisältää pohjustusaineet kuin myös maaliruiskun ja tarvittavat apuvälineet! SUOSITTELEMME!

Furniture Clinic Colourant Kit on täydellinen kitti sinulle, joka olet haaveillut yksittäisten nahkaosien- tai vaikkapa koko nahkaverhoilun uudelleenmaalamisesta. Tämä kätevä setti antaa sinulle mahdollisuuden maalata vaikkapa auton penkit kokonaan uusiksi, joko alkuperäistä vastaavalla sävyllä tai halutessasi kokonaan toisella värillä. Setissä on kaikki tarvittava: pohjustaminen onnistuu mukana tulevilla aineilla, sekä maalaus mukana tulevalla maaliruiskulla. Ja mikäli epäilet ettet voisi käyttää maaliruiskua, mukana toimitetaan paineilmapullo, jonka avulla maalaminen onnistuu ilman ulkopuolisia apuvälineitä. SUOSITTELEMME!

HUOM! Tällä tuotteella voit myös kätevästi pilata autosi nahkapenkit JOS et tiedä mitä olet tekemässä! Tämä tuote soveltuu vain ja ainoastaan ns. aidolle nahalle, ei esimerkiksi polyuretaanipinnoitetulle haljasnahalle. Tutustu siis tarkasti nahkapenkkien maalamiseen ja hoitoon ennen jo työn aloittamista (jo ennen kitin tilaamista). Ota siis aivan ensiksi selvää mitä nahkaa autosi penkkit ovat => NAHANHOITO-OPAS!

Toimitussisältö

 • 250 ml Leather Prep Cleaner, alkuperäisen pinnoitteen poistoon
 • 250 ml Alcohol Cleaner, puhdistusaine ennen maalausta
 • 1000 ml Leather Colourant, nahkamaali
 • 250 ml Leather Finish Matt, matta suojalakka
 • 250 ml Leather Finish Gloss, kiiltävä suojalakka
 • 2 x 15 ml Cross Linker Eco, maalin vahvike (KUVASTA POIKETEN SETTIIN KUULUU NÄITÄ 2 KPL)
 • Maaliruisku + 3 paineilmapulloa
 • Sieniä ja tarvikkeita

Ominaisuudet

 • Tuote: Nahanmaalaussetti Furniture Clinic Colourant Kit
 • Käyttötarkoitus: Nahkaosien maalaaminen
 • Pakkaus: Sisältää kaiken tarvittavan
 • Maalin kiiltoaste: Satiini (3/5)
 • Riittoisuus: NOIN 5 Auton istuinta, tai 3-hengen sohva
 • Maahantuoja: Autodude

Ohjeet

 • Tutustu ohjeisiin huolellisesti, ennen projektiin ryhtymistä. Tarkat ohjeet löytyvät valmistajan sivuilta.

Autoduden pikaopas

1. Nahan pinnalta poistetaan alkuperäinen "lakka", jotta uusi maali pääsee tarttumaan pintaan kunnolla. Käytä suojakäsineitä ja silmiensuojainta, sekä tarvittaessa hengityssuojainta. Annostele Leather Prep-ainetta mukana toimitetulle karhealle puhdistussienelle. Puhdista penkki pieni alue kerrallaan hankaamalla sienellä pintaa. Kun puhdistussieneen alkaa tarttua väriä, on lakka poistettu ja voidaan siirtyä seuraavaan alueeseen. Pyyhi ennen seuraavaan alueeseen siirtymistä ylimääräinen puhdistusaine pois pinnalta.

2. Kun lakka on saatu poistettua pinnalta, puhdistetaan se vielä mukana tulevalla Alcohol Cleanerilla rasvan ja muun lian poistamiseksi. Kasta puhdistusliina Alcohol Cleanerilla, ja pyyhi penkki läpi huolellisesti. Jätä pinta tämän jälkeen kuivumaan 30 minuutiksi. Tämän jälkeen tarkastetaan pinnan kunto: mikäli pinta on hyväkuntoinen, voidaan hypätä suoraan kohtaan 5. Mikäli se taas on haurastunut/kulunut/halkeillu/siinä on syviä ryppyjä, siirrytään kohtaan 3.

(3. Mikäli pinta on vanha ja/tai erityisen kulunut, kannattaa nahka käsitellä sen vahvistamiseen tarkoitetulla Leather Binder aineella (ostettava erikseen). Annostele Binderiä levityssieneen ja hankaa se nahan pintaan. Kun aine on levitetty kauttaaltaan koko pinnalle, annetaan kerroksen kuivua. Kun pinta on kuiva, toistetaan käsittely jopa 8-10 kertaa parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi.)

(4. Mikäli nahassa on halkeamia tai syviä ryppyjä, kannattaa nämä täyttää erityisellä täyteaineella: Furniture Clinic Flexifil (ostettava erikseen). Flexifil levitetään esimerkiksi lastalla halkeamien ja kurttujen päälle ohuina kerroksina. Anna aineen kuivua jokaisen kerroksen jälkeen. Tarvittaessa Flexifil voidaan hioa tasaiseksi hienolla (P1200) hiomapaperilla kuivumisen jälkeen.)

5. Kun pinta on valmisteltu maalausta varten ja se on täysin kuiva, siirrytään itse värjäykseen. Ravista Leather Colourant-pullo huolellisesti (n. 3 minuuttia). Annostele pieni määrä väriainetta levityssienelle. Työstä väriaine pintaan ohuena kerroksena, kiinnittäen huomiota varsinkin koloihin, saumoihin yms. vaikeasti tavoitettaviin kohteisiin. Mikäli aiemmin täytetyt naarmut/halkeamat tulevat uudelleen näkyviin, voidaan ne täyttää vielä kertaalleen maalin päällekin.

6. Kun väriaine on levitetty kertaalleen sienellä (varsinkin vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin), voidaan siirtyä ruiskumaalaukseen. Annostele väriainetta ruiskun pulloon, ja sumuta ohut, tasainen kerros koko penkille. Tärkeää on pitää kerrokset mahdollisimman ohuina. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua (kuivumista voi nopeuttaa varovasti hiustenkuivaajalla). Kun ensimmäinen kerros on kuivunut, sumuta toinen kerros ja anna sen kuivua. Värikerrosten sopivaa määrää on mahdotonta sanoa, ja kerroksia kannattaakin levittää niin monta, että haluttu peittävyys saavutetaan. Kerrosten välissä värin annetaan kuivua.

7. Kun haluttu värin peittävyys on saavutettu, sumutetaan pintaan 2 kerrosta Leather Finish-lakkaa samalla tavoin kuin värikin (ohuina kerroksina, ja pinnan annetaan kuivua kerrosten välillä). Lopuksi pinnan annetaan kuivua vähintään 24 tuntia ennen käyttöönottoa.

Varoitusetiketin tietoja:
EUH208
fi: Sisältää (herkistävän aineen nimi). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
sv: Innehåller (namnet på det sensibiliserande ämnet). Kan orsaka en allergisk reaktion.
H225
fi: Helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Mycket brandfarlig vätska och ånga.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H336
fi: Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
sv: Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)