Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Liuotinpesuaine King Carthur NextGen Degreaser (Biohajoava)

✅ ESIPESUUN

Supertehokas, 100% biohajoava nk. kylmärasvanpoistoaine. Poistaa tehokkaasti mm. tiesuolan ja sen korvikkeet, rasva- ja öljypohjaiset liat, kevyet pikitahrat jne.. Kuiville ja märille pinnoille, yksinään käytettäväksi tai esipesun tehostajaksi.

Hinta alk.59,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Menee paljon, joten hinta/laatu ei ole kohdillaan
Kuukasjärvi M22.5.2023
Tehokas ja miellyttävän tuoksuinen!
Riihimäki A16.5.2023
Erittäin hyvin tiesuolaa irroittava liukkari.
Äikäs J3.3.2023
Todella tehokas aine
L J22.2.2023
Erinomainen tulos! Hyvä tuoksua.👍
Backgren N16.2.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Supertehokas, 100% biohajoava nk. kylmärasvanpoistoaine. Poistaa tehokkaasti mm. tiesuolan ja sen korvikkeet, rasva- ja öljypohjaiset liat, kevyet pikitahrat jne.. Kuiville ja märille pinnoille, yksinään käytettäväksi tai esipesun tehostajaksi.

Erittäin hyvin tiesuolaa irroittava liukkari.
Äikäs J3.3.2023
Lue lisää arvosteluja

King Carhur NextGen Degreaser on täysin uudenlainen supertehokas esipesuaine/liutinpesuaine, jossa yhdistyvät nk. kylmärasvanpoistoaineen puhdistusteho ja erityisesti vaikeiden likatahrojen irrotusominaisuudet, sekä biohajoavien pesuaineiden turvallisuus käyttäjälle ja ympäristölle. Huikeasta puhdistustehosta huolimatta aineen etiketistä ei löydy liutaa varoitusmerkkejä, vaan sitä voidaan huoletta käyttää myös kotipihalla tapahtuvissa pesuissa, toisin kuin ympäristölle haitallisia, esim. maaöljypohjaisia, aineita. NextGen Degreaserin pesuteho sijoittuu pesuteholtaan liuotinpesuaineiden ja pienpoistoaineiden väliin eli se irrottaa tehokkaasti myös sellaista likaa, mitä normaalit esipesuaineet eivät välttämättä kykene poistamaan. Aine pureekin loistavasti mm. tiesuolaan ja sen korvikkeisiin, kevyisiin pikitahroihin, rasva- ja dieseljäämiin sekä moottoriöljyroiskeisiin. Varsinkin talviaikaan se helpottaa siis merkittävästi pesua poistamalla suolan ja sen korvikkeet helposti jo ennen kinnaspesua.

Vaikka NextGen Degreaser toimii yksinäänkin käytettynä supertehokkaana esipesuaineena, ei sitä ole suoraan tarkoitettu korvaamaan perinteistä vaahdottimella suoritettavaa esipesua, vaan täydentämään sitä ja parantamaan esipesun tehoa ja varsinkin erityisen vaikeiden tahrojen poistoa entisestään. Sitä voidaan käyttää sekä kuiville että märille pinnoille, eli aine voidaan suihkuttaa auton pintaan ennen vaahdolla tapahtuvaa esipesua, että esipesun jälkeen poistamaan tiukemmassa olevia tahroja. Märille pinnoille suihkuttaminen mahdollistaa myös helpon uusintakäsittelyn, mikäli autossa on niin pinttynyttä likaa, että se vaatii useamman käsittelykerran. Tilanteissa, joissa auto on erityisen likainen (talvella suolakuran kuorruttama, dieseliä on valunut kylkeen, kesällä auto on kerännyt pitkään nk. traffic filmiä pintaan tai on ajettu tuoreen asfalttityömaan läpi) NextGen Degreaserin käyttö esipesun yhteydessä mahdollistaa maksimaalisen lianirrotuksen.

Loistava aine myös konehuoneen, raskaan kaluston, työkoneiden jne. pesuun: kun NextGen Degreaser sumutetaan pintaan (varsinkin öljyisille pinnoille) ensin, ja perään vaahdotetaan esim. KC:n Total, saadaan aivan kaikki vaikeimmatkin tahrat antautumaan kertakäsittelyllä. Perinteisistä liuottimista/kylmärasvanpoistoaineista poiketen NextGen Degreaser ei sisällä maaöljyä tai muita myrkyllisiä ainesosia, vaan sen teho perustuu etyyliasetaattiin. Näin ollen se on turvallinen kaikille auton ulkopinnoille, myös herkille muoviosille jotka saattavat voimakkaista liuottimista ottaa itseensä. Käytettävyyden kannalta suuri plussa turvallisuuden lisäksi on myös aineen tuoksu: miellyttävä kirsikan tuoksu hivelee hajuaistia.

HUOM! Mikäli pinnoille jää vielä Nexgenin jälkeenkin likaa, on kyseessä luultavasti pikitahrat tai muu vastaava lika, joka vaatii sille suunnitellun aineen. Pienpoistoaineen löydät täältä.

Orgaanisista liuottimista etyyliasetaattia pidetään yhtenä ympäristölle vähiten haitallisista. Se on yhtä aikaa sekä erittäin tehokas että helposti hajoava sekä ilmassa että vedessä (biohajoava). Etyyliasetaattia tuotetaan teollisesti rikkihapon katalysoimalla etikkahapon ja etanolin välisellä reaktiolla.

Valitse King Carthur NextGen Degreaser jos:

Etsit ainetta, joka puree suolaan, rasvaan jne.
Arvostat maksimaalisen tehokasta esipesua
Haluat suoriutua pesusta nopeasti

Duden vinkki: Talviaikaan, keväällä talven jäljiltä, sekä tilanteissa, joissa auto on erityisen likainen, sumuta NextGen Degreaseria kuivaan pintaan muutama minuutti ennen esipesuaineen (esim. KC Total) vaahdotusta. Näin aineelle saadaan maksimaalinen vaikutusaika ja sitä kautta esipesu, ja myös pienet pikitahrat ja muut vaikeat liat saadaan irrotettua jo esipesuvaiheessa.

Duden kommentti: "Superkätevä aine tehostamaan esipesua entisestään! Ehdoton apu varsinkin talvipesuihin, kun suola ja varsinkin suolan korvikkeena käytettävät, todella tiukkasti kylkiin takertuvat aineet saadaan liuotettua suoraan pois. Vähentää pienpoistoaineen ja muiden vahvojen liuottimien tarvetta."

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: Liuotinpesuaine King Carthur NextGen Degreaser
 • Käytetään: Esipesuun, moottoritilan pesuun, esipesun tehostamiseen
 • Pakkaus: Muovikanisteri kierrekorkilla
 • Pakkauskoot: 5000 ml
 • Laimennussuhde: Käyttövalmis seos
 • Voimakas pesuteho
 • Tehoaa suolaan, rasvaan, öljyyn jne.
 • Biohajoava, ympäristö- ja käyttäjäystävällinen

Autoduden pikaopas

Sekoita pesuaine huolellisesti ennen käyttöä.

Käyttö esipesuaineena: Sumuta kuivalle tai märälle pinnalle (paras puhdistusteho saavutetaan kuivalla pinnalla), anna vaikutta 2-10 minuuttia (ÄLÄ PÄÄSTÄ KUIVUMAAN) ja huuhtele pinta huolellisesti. Jatka kinnaspesuun.

Käyttö esipesuaineen tehosteena: Sumuta kuivalle pinnalle, anna vaikuttaa muutama minuutti (älä päästä kuivumaan) jonka jälkeen levitä varsinainen esipesuaine vaahtona pintaan. Anna aineiden vaikuttaa mahdollisimman pitkään, mutta älä päästä niitä kuivumaan. Huuhtele huolellisesti ja jatka varsinaiseen kinnaspesuun.

HUOM! Älä käytä lämpimillä pinnoilla tai suorassa auringonpaisteessa. Älä päästä kuivumaan pintaan.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)