Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kiillotussetti Tokya MINI-32 BASIC

✅ KATTAVA SETTI

Kattava kiillotussetti pienille ja hieman suuremmillekin pinnoille. Akkukäyttöinen epäkesko-/rotary-kone suoriutuu niin ahtaista koloista, tarkkuutta vaativista kulmista kuin sisustan pianolakatuista listoista! Laadukas kiillotusaine, 36 laikkaa ja ammattitason kone takaavat helpon työskentelyn.

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
329,90
-5%346,60

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Hyvä palvelu ja tulee mitä on tilattu, KIITOS.
J M18.5.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kattava kiillotussetti pienille ja hieman suuremmillekin pinnoille. Akkukäyttöinen epäkesko-/rotary-kone suoriutuu niin ahtaista koloista, tarkkuutta vaativista kulmista kuin sisustan pianolakatuista listoista! Laadukas kiillotusaine, 36 laikkaa ja ammattitason kone takaavat helpon työskentelyn.

Hyvä palvelu ja tulee mitä on tilattu, KIITOS.
J M18.5.2023
Lue lisää arvosteluja

Tokya MINI-32 BASIC on erittäin monipuolisella akkukäyttöisellä kiillotuskoneella varustettu kiillotussetti, joka pitää sisällään kaiken tarvittavan. Niin laatutietoisille harrastelijoille kuin vaativille ammattilaisillekin soveltuvasta setistä löytyy King Carthurin keskileikkaava kiillotusaine, 36 laikkaa, tarvittavat kiillotusliinat ja viimeistelypuhdistusaine ainejäämien poispyyhintään, unohtamatta tietenkään tärkeintä: Tokyan äärimmäisen kätevä MINI-32-kiillotuskone. Koneesta löytyy kolme vaihdettavaa toimintatekniikkaa: suoravetoinen (rotary) pienten ja ahtaiden kolojen ja kulmien erittäin tarkkaan kiillotukseen, 3 mm epäkeskoliike pienten ja ahtaiden alueiden (esim. roskien poisto maalauksen jälkeen, yksittäiset naarmut) hiontaan, sekä 12 mm epäkeskoliike pintojen kiillotukseen ja viimeistelyyn. Yhdellä koneella voidaan siis näppärästi hoitaa kaikki pinnan korjauksen työvaiheet roskien poistosta ja paikkahionnasta virheettömään peilipintaan!

BASIC-setin avulla hoituu niin ilmanottoaukkojen ja ovien sekä luukkujen välien, sisustan pianolakattujen listojen ja luukkujen kuin moottoripyörän tankin ja lokasuojienkin kiillotus. MINI-32-koneen 12 mm epäkeskoliikkeen ja 3" laikkojen ansiosta settiä voidaan käyttää myös hieman suurempienkin alueiden, kuten puskureiden pokkausten ja ulkopuolen listojen kiillotuksesta. Settiin kuuluvat kaksi kiillotuskoneen akkua mahdollistavat koneen tauottoman käytön vaikka vuorokauden ympäri, sillä toisen latautuessa toinen voi olla puolestaan käytössä. Koneen laaja kierrosalue, kaksitoimisuus (epäkesko ja suoraveto) sekä kattava valikoima lisävarusteita tekevät tästä setistä täydellisen valinnan sinulle, joka haluat käsitellä mahdollisimman monta aluetta yhdellä tuotepaketilla!

Huom! Katso lisätietoja koneellisesta kiillotuksesta autonhoidon ABC:sta.

Halutessasi voit ostaa myös kattavamman DELUXE-setin tai pelkän MINI-32-koneen.

Toimitussisältö

 • Kiillotuskone Tokya MINI-32
 • Talla, 3 kpl (40, 50 ja 75 mm laikoille)
 • Karkea kiillotuslaikka, Oranssi (40, 50, 75 mm), 2 kpl jokaista kokoa
 • Medium kiillotuslaikka, Vihreä (40, 50, 75 mm), 2 kpl jokaista kokoa
 • Hieno kiillotuslaikka, Punainen (40, 50, 75 mm), 2 kpl jokaista kokoa
 • Leikkaava mikrokuitulaikka (40, 50, 75 mm), 2 kpl jokaista kokoa
 • Hieno mikrokuitulaikka (40, 50, 75 mm), 2 kpl jokaista kokoa
 • Leikkaava villalaikka (40, 50, 75 mm), 2 kpl jokaista kokoa
 • Pehmeä harjalaikka (2 x 40 mm, 1 x 75 mm)
 • Karkea harjalaikka (75 mm)
 • King Carthur Reshine Polish 2/3, 250 ml
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2, 5 kpl liinoja

Mihin mitäkin käytetään?

Tokya MINI-32 on erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettu akkukäyttöinen kiillotuskone laatutietoiselle harrastajalle ja päivittäiseen ammattikäyttöön. Sen suorituskyky, monikäyttöisyys ja ketteryys ovat vertaansa vailla ja samasta koneesta löytyykin kolme toimintatekniikkaa: suoravetoinen (rotary) sekä 3 mm ja 12 mm epäkeskoliikkeet. Yhdellä koneella voidaan siis näppärästi hoitaa kaikki työvaiheet roskien poistosta ja paikkahionnasta virheettömään peilipintaan! Kompakti runko ja helppo käsiteltävyys mahdollistavat sellaistenkin paikkojen kiillotuksen, joihin ei perinteisillä koneilla päästä käsiksi. 12 mm epäkeskoliikkeen ja 3" laikan ansiosta se suoriutuu kuitenkin vaivattomasti myös hieman suurempienkin alueiden, kuten puskureiden pokkausten ja ulkopuolen listojen kiillotuksesta.

Tokya laikat ovat Tokya MINI-32 -koneelle suunniteltuja, erinomaisilla kiillotusominaisuuksilla varustettuja 40, 50 ja 75 mm kokoisia vaahtomuovilaikkoja, jotka soveltuvat loistavasti pienten ja ahtaiden kohtien kiillotukseen. Mukana tulee kolmella eri leikkaavuudella olevia laikkoja - Leikkaava, medium sekä hieno, joten niiden avulla voidaan suorittaa myös 3-step myllytys. Mukana toimitetaan myös kahdella eri leikkaavuudella varustettua mikrokuitu- ja villalaikkaa, jotka mahdollistavat kovempien sekä naarmuisempien pintojen tehokkaan kiillotuksen sekä epäkeskolla että rotarylla (mikrokuitu epäkeskolle, villa rotarylle). Lisäksi mukana toimitetaan 1 kova ja 3 pehmeää harjalaikkaa esim. lattiamattojen yms. karkeiden pintojen, sekä herkempien pintojen, kuten penkkien käsittelyyn.

King Carthur Reshine Polish on keskikarkea kiillotusaine. Se poistaa tehokkaasti maalipinnoilta hapettumat, himmentymät sekä naarmut. Reshine 2/3 on numeronsa mukaan toisena käytettävä kiillotusaine, keskikarkea aine soveltuu jopa 1-step ajoihin. Poistaen naarmuja, jättäen lähes täysin viimeistellyn pinnan. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille. Reshine tuoteperheen kiillotusaineet ovat miellyttäviä käyttää, ja niitä pystyy työstämään pitkään ennen aineen kuivumista, eikä kiillotusaine juurikaan pölise.

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka soveltuu loistavasti myllytystahnojen poispyyhintään ja pinnan viimeistelyyn. Final Cleaner puree loistavasti myös rasvaan ja öljyyn, varmistaen pintaan tulevalle suojatuotteelle täydellisen puhtaan pinnan ja maksimaalisen tartunnan myllytyksen jälkeen.

King Carthur Royal Flush Gen2 on yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin hyvin myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään yms yms.. King Carthurin mikrokuituliinojen tapaan, se on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan. VAHVA SUOSITUS!

Autoduden pikaopas

Halutun vaihteiston asentaminen (epäkesko & rotary). Toimintaperiaatteen vaihtamiseksi työskentele päinvastaisessa järjestyksessä paikoillaan olevan vaihteiston irroittamiseksi ja tämän jälkeen asenna haluttu vaihteisto/toimintaperiaate paikoilleen.

1. Aseta koneen mukana toimitettava työkalu koneessa olevan kierteen juureen. Työkalu estää moottorin pyörimisen, kun haluttu vaihteisto (3 tai 12 mm epäkesko TAI 30 tai 65 mm jatkovarsi rotarylle) asennetaan. Kierrä haluttu vaihteisto paikoilleen.

2. Aseta pölysuoja paikoilleen. Setissä toimitetaan mukana kaksi pölysuojaa, isompi toimii 75 mm tallaa käytettäessä, pienempi 40 ja 50 mm tallalla.

3. Aseta mukana toimitettava työkalu vaihteistosta löytyvän kierteen juureen. Tämä estää vaihteiston pyörimisen, kun valittu talla asennetaan. Kierrä talla paikoilleen.

Varoitusetiketin tietoja:
EUH066
fi: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
sv: Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.
EUH210
fi: Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
sv: Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)