Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kiillotussetti Tokya MINI-21 V2 BASIC

Kattava kiillotussetti pienille pinnoille ja ahtaisiin koloihin. Akkukäyttöinen epäkesko- ja rotarykone!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
254,91
-22%326,60
Tuotenumero: HSKIT143-6783

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
38 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Ensimmäisen auton perusteella erinomainen laite ahtaisiin paikkoihin.
  fi
  Määttänen T 4.9.2023
 2. Laite vaikuttaa ihan hyvältä, jos on tarkoitus käyttää tuotetta minuutin kerrallaan. Tuote lämpiää n...
  fi
  Kivinen J 15.2.2023
  Autodude: Hei! Pahoittelemme tätä! Lämpöä toki syntyy, k...
 3. Pienikone missä on isonkoneen voimat 10/10
  fi
  Jokinen A 6.5.2021
 4. Hei Det var den værste som jeg har kjøpt, tror at har blitt lurt av reklamen.
  sv
  Sadeghi L 6.1.2024
  Autodude: Hej, och stort tack för din recension. Vad tråki...
 5. Denne funker på alt med rett pute/produkt kombinasjon. De trange plassene på bil og båt. Og fruen superfornøyd med krystallklare dusjvegger.
  no
  Mæhle L 18.7.2023
 6. 😊👌🏻
  no
  C B 2.5.2023
 7. Batteri er ikke helt site på plass vis du holder med armen på selve hondtak er mulig at batteri kommer ut fra maskin
  no
  Proshin A 3.4.2023
 8. Liten smidig maskin med bra batteritid, motorn på min Royal Enfield är skinande blank efter ett par timmar med min Tokya 😊
  se
  Hildén P 24.12.2022
 9. Bra produkt , det tok litt lang tid å få det , men fungerer ok. Jeg lånte en tilsvarende maskin av en venn mens jeg ventet.
  no
  Saatvedt N 19.5.2022
 10. Levererar som förväntat. Bra batteritid
  se
  Bergström J 14.3.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kattava kiillotussetti pienille pinnoille ja ahtaisiin koloihin. Akkukäyttöinen epäkesko- ja rotarykone!

Erityisesti pienille pinnoille ja ahtaisiin koloihin (sisustan listat, puskureiden muodot, ovien ja luukkujen välit jnejne.) tarkoitettu kiillotussetti. Akkukäyttöinen kone mahdollistaa työstämisen missä vain, ilman virtajohdon tuomaa rasitetta. MINI-21-koneessa on sekä epäkesko-, että rotary-toiminnot, mikä tekee koneestä äärimmäisen monipuolisen: Epäkeskoliike on kätevä herkkiä pintoja kiillotettaessa ja kiillotuksen viimeistelyssä, sekä vesihionnassa. Rotary-toiminto taas toimii loistavasti erittäin ahtaiden kolojen ja kulmien sekä kapeiden listojen tarkkaan kiillottamiseen, sillä suoravetoisella koneella työstäminen on erittäin tarkkaa ja pienen laikkakoon ansiosta laikka poistaa naarmuja ainoastaan halutulla alueella. Lisäksi suoravetoinen toiminto toimii paremmin harjalaikkoja käytettäessä.  

Setti soveltuu niin aloittelijalle, kuin ammattikäyttöönkin. Setti sisältää kaiken tarvittavan, myös kiillotusaineen ja laikat. Mukana tulevat kaksi akkua mahdollistavat koneen käytön jopa ympäri vuorokauden, sillä toiminta-aika yhdellä akulla on n. 45 minuuttia, ja latausaika vastaava (45-60 min). Laaja kierrosalue, monipuoliset lisävarusteet ja kaksitoimisuus (epäkesko ja suoraveto) mahdollistavat MINI-21:sen käytön monipuolisesti erilaisilla pinnoilla. Katso lisätietoja koneellisesta kiillotuksesta Autonhoidon ABC:sta.

Halutessasi voit toki myös ostaa pelkän koneen, johon pääset tutustumaan tästä: Tokya Mini-21 V2. Tai vaihtoehtoisesti saatavilla on myös laajempi DELUXE-setti, jonka löydät tästä: Kiillotussetti Tokya Mini-21 V2 DELUXE.

Toimitussisältö

 • Kiillotuskone Tokya Mini-21
 • 30 mm kiillotuslaikat: 3 x karkea (vihreä), 3 x keskileikkaava (keltainen), 3 x viimesitely (sininen)
 • 50 mm kiillotuslaikat: 2 x karkea (vihreä), 2 x keskileikkaava (keltainen), 2 x viimeistely (sininen)
 • 2 x Harjalaikkaa (Herkille ja koville pinnoille)
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Kiillotusaine King Carthut Reshine Polish 2/3, 250 ml
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush GEN2, 5 kpl liinoja

Mihin mitäkin käytetään?

Tokya MINI-21 on erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettu monikäyttöinen pienten alueiden kiillotuskone. Samasta koneesta löytyy sekä 9 mm epäkeskotoiminto herkille pinnoille, että suoravetoinen nk. rotary-toiminto todella ahtaiden paikkojen kiillotukseen. Kompaktilla rungolla ja pitkällä kaulalla varustettuna laite mahdollistaa sellaisten paikkojen kiillotuksen, johon ei perinteisillä kiillotuskoneilla ole mitään asiaa. Parhaimmillaan kone onkin ilmanottoaukkojen, sisustan erilaisten kiiltävien listojen, ovien ja luukkujen välien, oven kahvojen yms. pienten alojen työstämisessä. MINI-21 on akkukäyttöinen, joten virtajohtoa ei tarvitse varoa ahtaissakaan paikoissa, ja mukana tuleekin kaksi akkua. Yhden akun kesto on n. 45 minuuttia, ja lataus kestää ainoastaan 45-60 minuuttia, eli käytännössä koneella voidaan operoida tauotta. Laaja kierrosalue, monipuoliset lisävarusteet ja kaksitoimisuus (epäkesko ja suoraveto) mahdollistavat MINI-21:sen käytön monipuolisesti erilaisilla pinnoilla. 

King Carthur Reshine Polish 2/3 on keskikarkea kiillotusaine. Se poistaa tehokkaasti maalipinnoilta hapettumat, himmentymät sekä naarmut. Reshine 2/3 on numeronsa mukaan toisena käytettävä kiillotusaine, keskikarkea aine soveltuu jopa 1-step ajoihin. Poistaen naarmuja, jättäen lähes täysin viimeistellyn pinnan. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille. Reshine tuoteperheen kiillotusaineet ovat miellyttäviä käyttää, sitä pystyy työstämään pitkään ennen aineen kuivumista, eikä kiillotusaine juurikaan pölise. SUOSITTELEMME!

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka on tarkoitettu sekä viimeistelypuhdistukseen ennen kiillotusta että kiillotustahnojen poistoon. Aine se puree loistavasti myös rasvaan ja öljyyn, varmistaen täydellisen puhtaan pinnan. Final Cleaner on ehdoton tuote mylltysaineiden jäämien poistoon!

King Carthur Royal Flush Gen2 on yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin hyvin myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään yms yms.. King Carthurin mikrokuituliinojen tapaan, se on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan. VAHVA SUOSITUS!

Saatavilla olevat lisävarusteet

Autoduden pikaopas

Toiminnon vaihtaminen (epäkesko <-> rotary)

1. Irrota muovinen suoja kulmavaihteiston päältä. Aseta koneen mukana toimitettava tallanvaihtoavain epäkeskotoiminnon reunasta löytyvään koloon (estää tallan pyörimisen), ja kierrä talla vastapäivään irti.

2. Aseta mukana toimitettava vaihteiston irrotukseen tarkoitettu työkalu epäkesko-vaihteiston "yläpuolelle" (estää vaihteiston pyörimisen), ja kierrä epäkeskovaihteisto vastapäivään irti.

3. Kierrä talla (joko suoraan, tai jomman kumman jatkovarren kanssa) tai jompi kumpi mukana tulevista harjoista paikoilleen. Kiristä valittu työkalu kiinni työkalua käyttäen. Kone toimii nyt suoravetoisena, eli rotary-tyyppisenä, ja laikka (tai harja) pyörii suoraan akselinsa ympäri. Mikäli käytät jatkovartta, voit asettaa muovisuojan takaisin paikoilleen.

Varoitusetiketin tietoja:
EUH066
fi: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
sv: Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.
EUH210
fi: Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
sv: Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)