King Carthur
GYEON
ValetPRO
Soft99
Tokya
Collinite
Dr Dirt
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX
MetroVac
Fresso
DETAIL GUARDZ
Macserien
Wunder-Baum
QUIXX
STP
Lasol
AVA
Numatic
Kärcher
Star Brite

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

Auton maalipinnan koneellinen kiillotus eli myllytys

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡

Auton maalipinta kuluu, haalistuu ja menettää ajan myötä parhaan kiiltonsa. Maalipintaa kuluttavat ja naarmuttavat esim. harjapesukoneet sekä lumiharja talvella. Myös kokematon auton käsinpesijä voi aiheuttaa lisää naarmuja maalipinnalle. Niinikään auringon UV-säteily ja ilmansaasteet haalistavat maalattua pintaa jonka seurauksena maalipinta hapettuu ja maalipinnan luontainen kiilto katoaa ajan kuluessa. Himmeä, kiilloton ja naarmuinen maalipinta voidaan usein palauttaa jopa uudenveroiseksi myllyttämällä eli kiillottamalla auto koneellisesti.

➤ Näitä suosittelemme - tutustu Autoduden myllytystuotevalikoimaan!

Myllytys tarkoittaa auton maalipinnan koneellista kiillottamista siihen tarkoitetulla kiillotuskoneella ja erilaisilla hiomalaikoilla ja -aineilla. Erilaisille ja eri kuntoisille maalipinnoille on olemassa erilaisia kemikaaleja, joissa hiovaa ainesosaa on enemmän tai vähemmän. Käytännössä maalipintaa tai lakkapintaa "leikataan" muutaman mikrometrin verran. Tämä poistaa pienet naarmut ja himmentyneen pinnan ja palauttaa alkuperäisen värisävyn sekä kiillon.

Syvempiäkin naarmuja saadaan häivytettyä ja tasoitettua. Nyrkkisääntö tähän on, että naarmu jota ei tunne kynnellä voidaan poistaa kiillottamalla. Syvemmät naarmut eli sellaiset, joiden pohjalta näkyy vaaleaa pohjaväriä vaativat aina maalauksen. Uudelleenmaalatun ja vanhan pinnan väreissä olevia sävyeroja voidaan myös tasoittaa maalipintaa kiillottamalla.
Auringossa vaaleaksi palaneen maalipinnan pigmentinkin voi usein palauttaa lähes entiselleen.

Auton maalipinnan koneellinen kiillotus on ylivoimaisesti autonhoidon vaativin työvaihe. Myllytykseen ryhtyvä tarvitsee sekä aikaa että asennetta onnistuakseen. Osaamaton ja kokematon tekijä voi saada paljonkin tuhoa aikaiseksi yrittämällä kiillottaa maalipintaa väärin tavoin, hutiloimalla tai ilman oikeanlaisia kemikaaleja tai työtapoja.

Maalipinnan kiillotukseen + vahaukseen saa helposti menemään kokonaisen työpäivän, jopa useita, mutta tulos on varmasti sen arvoinen. Lopputulos ja ero aikaisempaan on oikein tehtynä häikäisevä. Koska vesi ja likapartikkelit takertuvat maalipinnalla aina epäpuhtauksiin on tasainen ja kiiltävä maalipinta huomattavasti helpompaa pitää myös puhtaana. Puhdas ja kiiltävä auto on silmänruokaa niin auton omistajalle kuin kanssakulkijoille. Ainoa, joka ei välitä kiiltävästä autostasi on vähän kateellinen naapuri.

➤ Näitä suosittelemme - tutustu Autoduden myllytystuotevalikoimaan!

Lisätietoja aiheeseen liittyen:

Kuvasimme lyhyen myllytysvideon, jotta pääset jyvälle mistä onkaan kyse!

Ota kantaa ja kommentoi artikkelia

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!