Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ URAKKASETTI

Kiillotussetti Tokya MEGA - Epäkesko + Suoraveto

Sekä rotary-koneen että epäkeskokoneen sisältävä kattava urakkasetti, jonka avulla onnistuu kaikenlaiset myllytysrupeamat. Laaja, jopa 25 eri osaa sisältävä setti soveltuu niin ammattilaisille kuin harrastajaillekin! SUOSITTELEMME!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
629,91
-22%811,50
Tuotenumero: HSKIT388-13895

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Sekä rotary-koneen että epäkeskokoneen sisältävä kattava urakkasetti, jonka avulla onnistuu kaikenlaiset myllytysrupeamat. Laaja, jopa 25 eri osaa sisältävä setti soveltuu niin ammattilaisille kuin harrastajaillekin! SUOSITTELEMME!

SISÄLTÄÄ KAIKEN TARVITTAVAN - TODELLINEN MEGASETTI!

Kiillotussetti Tokya MEGA - Epäkesko + Suoraveto on huippuluokan myllytyssetti, joka sisältää kirjaimellisesti kaiken tarvittavan auton maalipinnan ehostukseen, naarmujen poistoon, koneelliseen vahaukseen ym. Laajasta sisällöstään huolimatta setti soveltuu sekä aloittelijoille että ammattilaisille, sillä mukana toimitettavat koneet, aineet ja laikat ovat käsiteltävyydeltään helppoja ja kiillotusominaisuuksiltaan huippulaatua. Setti sisältää kaikenkaikkiaan 25 eri osaa, joihin lukeutuu mm. Tokyan ammattitason epäkesko- ja suoraveto-kiillotuskoneet OP5 Gen2 sekä RP8 Gen2, joiden avulla onnistuu kaikenlaiset myllytysrupeamat, olipa kyseessä sitten autotallin perukoilla lepäilevä vanha luottoratsu tai uudempi, pienistä kauneusvirheistä kärsivä parempikuntoinen lakkapinta!

Tämä MEGA-setti sisältää käytännössä kaiken, mitä kiillotuksessa voi kuvitella tarvitsevansa. Laadukkaiden koneiden lisäksi siitä löytyy kolme eri leikkaavuudella varustettua kiillotusainetta, kahta erilaista villa- ja mikrokuitulaikkaa, sekä tietenkin vaahtomuovilaikat sekä epäkeskokoneelle että rotary-koneelle. Tokyan laajalla laikkasarjalla ja King Carthurin laadukkailla myllytystahnoilla voit muodostaa käsittämättömän monia yhdistelmiä, joista löytyy ihan jokaiselle pinnalle sopiva! KC:n 1000 ml kiillotusaineet riittävät suurempiinkin projekteihin, ja mukana tulee vielä rotary-koneelle sopiva 3" vaihtotalla sekä laikat, joilla hoituvat myös pienemmät yksityiskohdat. KC:n viimeistelypuhdistusaine sekä mikrokuituliinasetti pitävät taas huolen myllytyksen jälkeisestä pintojen viimeistelystä. Tämä jos joku on todellinen All-in-One -setti, SUOSITTELEMME!

Toimitussisältö

 • Kiillotuskone Tokya RP8 Gen2
 • Epäkesko-kiillotuskone Tokya OP5 Gen2
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Cut 1/3, 1000 ml
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Polish 2/3, 1000 ml
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Finish 3/3, 1000 ml
 • Villalaikka Tokya L-Wool Rotary, Heavy Cut, 3" (1 kpl), 5" (1 kpl)
 • Villalaikka Tokya S-Wool DA, Medium Cut, 5"
 • Mikrokuitulaikka Tokya TwistFiber DA, Heavy Cut, 5"
 • Mikrokuitulaikka Tokya DualFiber DA, Fine Cut, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Coarse, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Refine, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Polish, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Finish, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya Rotary, Coarse, 3" (1 kpl), 5" (1 kpl)
 • Vaahtomuovilaikka Tokya Rotary, Refine 3" (1 kpl), 5" (1 kpl)
 • Vaahtomuovilaikka Tokya Rotary, Polish, 3" (1 kpl), 5" (1 kpl)
 • Vaahtomuovilaikka Tokya Rotary, Finish, 3" (1 kpl), 5" (1 kpl)
 • Talla Flexipads, 3"
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2, 5 kpl liinoja

Mihin mitäkin käytetään?

Tokya RP8 Gen2 on päivitetty versio valmistajansa suosituimmasta suoraveto-kiillotuskoneesta. Uusi malli sisältää kaikki edeltäjänsä huippuun viritetyt ominaisuudet, kuten laajan kierrosalueen, Soft Start -toiminnon, kuormitusta tasaavan elektroniikan, eli nk. "vakionopeudensäätimen" sekä kytkimen lukitusmahdollisuuden. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi kiillotuskoneen ergonomiaan ja käsiteltävyyteen on tehty toivottuja parannuksia, joista kertoo mm. uudenlainen, käteen entistä paremmin istuva kahva, jonka laadukas kumipäällyste takaa erinomaisen pidon. Lisäksi työskentelymukavuutta voidaan lisätä ja ajo-otetta muuttaa mukana toimitettavalla sivukahvalla, jolloin myös pidemmät ja työläämmät kiillotusrupeamat sujuvat vaivatta. Koneen todella laaja kierrosalue mahdollistaa tehokkaan työstön naarmuja poistettaessa sekä todella matalan miniminopeuden, joka helpottaa herkkien pintojen ajoa sekä mahdollistaa hologrammittoman viimeistelyn.

Tokya OP5 Gen2 on päivitetty versio valmistajansa huippusuositusta OP5-epäkeskokiillotuskoneesta. Uusi Gen2-kone on tehokkaampi, ergonomisempi ja hiljaisempi versio edeltäjästään, minkä lisäksi siinä on nyt entistäkin laajempi kierrosalue! Laajan kierrosalueen ansiosta kiillotus sujuu nopeammin ja tehokkaammin, joten suuremmatkin myllytysrupeamat sujuvat vaivattomasti. Kone toimii 15 mm epäkeskoliikkeellä, joka mahdollistaa nopean työstön suurilla pinnoilla, mutta on silti vielä tarpeeksi ketterä toimiakseen myös ahtaampien ja yksityiskohtaisempien alueiden kiillotuksessa. Työskentely Gen2:lla on siis maksimaalisen tehokasta, mutta silti joustavaa.

King Carthur Reshine Cut on voimakkaasti leikkaava kiillotusaine. Se poistaa tehokkaasti maalipinnoilta hapettumat, himmentymät sekä syvemmätkin naarmut. Reshine 1/3 on numeronsa mukaan ensimmäisenä käytettävä kiillotusaine, mikäli pinta on päässyt todella huonoon kuntoon ja lakkapinta on kova. King Carthurin kiillotusaineet soveltuvat niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille, pientä viimeistelyä vaativille pinnoille. Reshine tuoteperheen kiillotusaineet ovat miellyttäviä käyttää, sillä niitä pystyy työstämään pitkään ennen aineen kuivumista eikä kiillotusaine juurikaan pölise monien muiden kiillotusaineiden tapaan.

King Carthur Reshine Polish on keskikarkea kiillotusaine. Se poistaa tehokkaasti maalipinnoilta hapettumat, himmentymät sekä naarmut. Reshine 2/3 on numeronsa mukaan toisena käytettävä kiillotusaine, keskikarkea aine soveltuu jopa 1-step ajoihin. Poistaen naarmuja, jättäen lähes täysin viimeistellyn pinnan. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille. Reshine tuoteperheen kiillotusaineet ovat miellyttäviä käyttää, ja niitä pystyy työstämään pitkään ennen aineen kuivumista, eikä kiillotusaine juurikaan pölise.

King Carthur Reshine Finish on hieno kiillotusaine. Se poistaa tehokkaasti maalipinnoilta hapettumat, himmentymät sekä hiusnaarmut ja hologrammit. Reshine 3/3 on numeronsa mukaan viimeisenä käytettävä kiillotusaine, hieno aine soveltuu täydellisesti viimeistelyyn. Finish-aine poistaa hologrammit ja hiusnaarmut tehokkaasti jättäen jälkeen peilikiiltävää pintaa. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille. Reshine tuoteperheen kiillotusaineet ovat miellyttäviä käyttää, sitä pystyy työstämään pitkään ennen aineen kuivumista, eikä kiillotusaine juurikaan pölise.

Tokya L-Wool Rotary, Heavy Cut on karkea villalaikka, joka soveltuu erityisen huonokuntoisten pintojen kiillottamiseen rotary-koneilla. Äärimmäisen leikkaavana se soveltuu mm. syvien naarmujen ja hapettumien poistoon, sekä esim. vesihionnasta jääneen hiontajäljen poistoon. Loistavan leikkaavuuskyvyn lisäksi L-Wool jättää villalaikaksi hyvin viimeistellyn ajojäljen, mutta erittäin kovan leikkaavuuden vuoksi pinnat vaativat kuitenkin lähes aina vielä viimeistelyn hienommalla laikalla, jotta lopputuloksesta saadaan täydellinen. L-Woolin keskeltä löytyy jäähdytysreikä, joka on suunniteltu hajottamaan lämpöä ja estämään laikan liiallista kuumenemista kiillotuksen aikana.

Tokya S-Wool DA, Medium Cut on epäkeskokoneille soveltuva keskikarkea villalaikka, joka on varustettu erinomaisilla kiillotusominaisuuksilla. Tehokkaasti leikkaava S-Wool on hyvä valinta mm. syvien naarmujen ja hapettumien poistoon. Leikkaavuudeltaan S-Wool tarjoaa varsinkin karkean tahnan kanssa vielä napsun verran lisää leikkaavuutta verratuna karkeimpiin vaahtomuovilaikkoihin, joka on tervetullutta varsinkin syviä naarmuja poistettaessa. Laikan keskeltä löytyy epäkeskokoneille kriittisen tärkeä jäähdytysreikä, joka vähentää lämmön kertymistä tallan keskelle ja estää tallan ja laikan liiallisen kuumenemisen käytön aikana.

Tokya Twistfiber DA, Heavy Cut on erityisesti epäkeskokoneille soveltuva, äärimmäisen tehokkaasti leikkaava mikrokuitulaikka, joka poistaa syvätkin naarmut ja hapettumat myös kovemmilta lakkapinnoilta. Nimensä mukaisesti se puree lakkapintaan aggressiivisesti ja näin ollen tekee huonokuntoisenkin pinnan kiillotuksesta nopeaa ja vaivatonta. Voimakkaasti leikkaava Heavy Cut -laikka sopii parhaiten useamman stepin myllytyksiin ja esim. vesihionnasta jääneiden hiontajälkien poistoon, jolloin laikan leikkuukyky voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla isoimpien virheiden poistoon. Loistavan leikkaavuuskyvyn lisäksi TwistFiber jättää mikrokuitulaikaksi helposti viimeisteltävän ajojäljen, mutta erittäin kovan leikkaavuuden vuoksi täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi pinta kannattaa ajaa vielä viimeistelylaikalla leikkaavan laikan jälkeen.

Tokya DualFiber DA, Fine Cut on erityisesti epäkeskokoneille suunniteltu poikkeuksellisen laajalla leikkuualalla varustettu keskileikkaava mikrokuitulaikka, joka poistaa pienet naarmut ja hologrammit myös kovemmilta lakkapinnoilta. Fine Cut -laikka puree lakkapintaan tehokkaasti jättäen kuitenkin jälkeensä siistiä jälkeä. Näin ollen se soveltuukin erinomaisesti myös nk. "one step" -kiillotuksiin silloin, kun kyseessä on suhteellisen hyväkuntoinen lakkapinta. Lisäksi se sopii pinnan viimeistelyyn karkeamman yhdistelmän jäljiltä. Nimestään huolimatta tämä laikka tarjoaa varsinkin leikkaava ainetta käytettäessä monia keskikarkeita vaahtomuovilaikkoja tehokkaamman leikkaavuuden sekä erinomaisen viimestellyn ajojäljen. Laikka sopiikin siis laajasti erilaisille pinnoille.

Tokya vaahtomuovilaikat on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä vaahtomuovista, ja erinomaisten kiillotusominaisuuksien lisäksi laikoista löytyy yksityiskohtia jotka helpottavat työstämistä. Laikoissa on mm. pyöristetyt reunat mikä estää teräviä kosketuksia kiillotettavaan kohteeseen. Loistavat vaihtoehdot myllytyksen jokaiseen vaiheeseen! Epäkeskokoneelle tarkoitetutuista malleista löytyy myös jäähdytysreikä, joka on suunniteltu hajottamaan lämpöä ja estämään laikan liiallista kuumenemista epäkeskoliikkeen aikana.

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka soveltuu loistavasti myllytystahnojen poispyyhintään ja pinnan viimeistelyyn. Final Cleaner puree loistavasti myös rasvaan ja öljyyn, varmistaen pintaan tulevalle suojatuotteelle täydellisen puhtaan pinnan ja maksimaalisen tartunnan myllytyksen jälkeen.

King Carthur Royal Flush Gen2 on yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin hyvin myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään yms yms.. King Carthurin mikrokuituliinojen tapaan, se on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan. VAHVA SUOSITUS!

Kiillotussarja

Alla opas oikean laikan ja aineen valintaan.

Sekä aineet että laikat on merkitty värikoodilla käytön helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Yhdistä oikea kiillotusaine oikean laikan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Huom! Värikoodit kertovat ainoastaan suositellut yhdistelmät. Toki laikkoja ja aineita on mahdollista yhdistellä miten haluaa, maalipinnan kunnosta riippuen.

 • Keltainen korkki ja laikka: Voimakkaasti leikkaava yhdistelmä, syvien naarmujen poistoon
 • Oranssi laikka: Kevyesti leikkaava (käytetään yleensä keltaisen tai vihreän aineen kanssa)
 • Vihreä korkki ja laikka: Kiillottava, käytetään kevyiden naarmujen poistoon
 • Musta korkki ja laikka: Viimeistelyyn, parhaan kiillon saavuttamiseksi
Varoitusetiketin tietoja:
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk
EUH066
fi: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
sv: Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.
EUH210
fi: Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
sv: Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)