Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kevätpaketti - Soft99

✅ ULKOPINNOILLE!

Japanilaisen Soft99:n suosituimmista tuotteista kasattu kevätpaketti auton ulkopintojen suojaukseen! Sisältää tuotteet maalipinnan, lasipintojen, vanteiden yms. suojaamiseen!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.40,41
-47%75,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Japanilaisen Soft99:n suosituimmista tuotteista kasattu kevätpaketti auton ulkopintojen suojaukseen! Sisältää tuotteet maalipinnan, lasipintojen, vanteiden yms. suojaamiseen!

 - RAJOITETTU ERÄ - 

JAPANILAISEN SOFT99:N SUOSITUIMMISTA TUOTTEISTA KASATTU KEVÄTPAKETTI!!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Aloittelijalle, ja miksei kokeneemmallekin autoharrastajalle kasattu, Soft99:n suosituimpia tuotteita sisältävä kevätpaketti auton ulkopintojen suojaukseen! Settiin on valittu varsinkin tulevaa kevättä ja kesää silmällä pitäen loistavasti toimivat suojatuotteet, eli yksi markkinoiden kestävimmistä vahoista (Soft99 Fusso Coat), sekä erittäin helppokäyttöinen ja kestävä lasipinnoite (Soft99 Glaco Roll On MAX) huikeassa 300 ml pullossa. Lisäksi mukana on lasin perusteelliseen puhdistukseen tarkoitettu, kevyesti hiova lasinkiillotusaine (Soft99 Glaco Glass Compound Roll On), jolla lasista saadaan pinttyneinkin lika irti ennen pinnoitteen asennusta. Näin varmistetaan lasipinnoitteen maksimaalinen kesto. Setin tuotteilla onnistuu auton kuin auton ulkopintojen suojaaminen tulevan kevään yli pitkälle kesään. Tuotteiden suurista pakkauskoista johtuen aineita riittää useisiin, jopa kymmeniin autoihin. Kyseessä ei ole siis kertakäyttöinen setti, vaan innokkaallakin harrastajalla aineita riittää vuosiksi.

Huom! Mikäli etsit hieman kattavampaa settiä, suosittelemme tutustumaan BASIC TAI PREMIUM-pesusettiin!

Toimitussisältö

  • Autovaha Soft99 Fusso Coat, 200 g (tummille tai vaaleille autoille)
  • Lasinkiillotusaine Soft99 Glaco Glass Compound Roll On, 100 ml
  • Lasipinnoite Soft99 Glaco Roll On MAX, 300 ml

Mihin mitäkin käytetään?

Soft99 Fusso Coat on japanilaisen autonpuhdistuskemikaaleja valmistavan yrityksen huippuvaha, joka on uskomattoman kestävä ja helppokäyttöinen synteettinen sealant. Se tarjoaa uskomattoman jopa 12 kuukauden keston! Fusso Coat on tunnettu maailmalla keston ja helppokäyttöisyytensä lisäksi mahtavista vedenhylkimisominaisuuksista sekä riittoisuudesta. Fusso on saatavilla niin tummille, kuin vaaleillekin autoille tarkoitettuna versiona, joista tummille tarkoitettu peittää hieman naarmuja ja vaaleille tarkoitettu taas sisältää hieman puhdistavia ainesosia. Vaha soveltuu maalipinnan lisäksi maalatuille muoviosille, lasikuidulle, lasipinnoille sekä vanteille.

Soft99 Glaco Glass Compound Roll On koostuu pienistä kovista ja suuremmista pehmeistä hiovista partikkeleista, jotka yhdessä poistavat kaiken epäpuhtauden lasista. Poistaa tehokkaasti tiukempaankin pinttyneen lian ja vanhat pinnoitteet. Aine varmistaa lasin puhtauden ennen pinnoitteen levittämistä. Pullon muotoilu mahdollistaa erinomaisen otteen ja siinä kiinteästi oleva levitin tekee levittämisestä ja työstöstä miellyttävää. Erittäin helppo käyttää.

Soft99 Glaco Roll On MAX on äärimmäisen helppokäyttöinen, valmistajansa hydrofobisin lasipinnoite. Glaco Roll On MAX muodostaa huomaamattoman, kirkaan ja erittäin liukkaan kalvon lasipinnoille, mikä saa käsitellyt pinnat hylkimään vettä ja likaa äärimmäisen tehokkaasti. Kalvo lisää sekä näkyvyyttä, että turvallisuutta huonoissa keliolosuhteissa ajettaessa sekä vähentää tuulilasinpyyhkijöiden käyttöä kaupunki- ja maantienopeuksissa, sillä vesi poistuu kuin itsestään tuulilasilta yli 45 km/h nopeudessa.

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H228
fi: Syttyvä kiinteä aine.
sv: Brandfarligt fast ämne.
H372
fi: Vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa.
sv: Orsakar organskador genom lång eller upprepad exponering.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.