Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Esipesuaine CAR5 Prewash Foam

✅  VAAHTOPESUUN

Erittäin hyvin vaahtoava ja pesevä vahaturvallinen esipesuaine kaikille auton ulkopinnoille. Pitkä vaikutusaika!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

Hinta alk.27,51
-8%29,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Erittäin hyvin vaahtoava ja pesevä vahaturvallinen esipesuaine kaikille auton ulkopinnoille. Pitkä vaikutusaika!

CAR5 Prewash Foam on vahaturvallinen, tehokkaasti pesevä ja voimakkaasti vaahtoava esipesuaine ylläpitopesuihin. Prewash Foam on tarkoitettu ensisijaisesti käytettäväksi painepesuriin liitettävän vaahdottimen kautta, jolla pesuaine saadaan levitettyä paksuna vaahtona auton pinnalle. Näin pesuaineen vaikutusaika saadaan mahdollisimman pitkäksi ja pesuteho maksimoitua. Aineen tehokkaasti puhdistavat ainesosat poistavat vaikeankin lian hellävaraisesti pinnalta. Pesutehostaan huolimatta Prewash Foam soveltuu kaikille auton ulkopinnoille, eikä se kulutua pinnassa olevaa vahaa tai pinnoitetta. Aine on myös biohajoava, ja soveltuu näin myös pihalla tapahtuvaan pesuun. Prewash Foam on helppo käyttää, sillä sitä ei tarvitse laimentaa erikseen vaahdottimen pulloon. 

Prewash Foam on koostumukseltaan tiiviste, eli sitä on tarkoitus laimentaa reilusti. Aine on kehitetty muiden CAR5-tuotteiden tapaan mahdollisimman helpoksi käyttää, ja se voidaankin laittaa raakana suoraan vaahdottimen pulloon, jolloin vaahdotin laimentaa tuotteen sopivaksi. Optimaalinen laimennus aineella on likaisuudesta riippuen n. 2-8%, ja 5000 ml kanisterista riittääkin vaahdottimella käytettynä jopa 35-40 pesuun. Näin ollen pesukerralle jää hintaa ainoastaan n. 0.75€ / kerta. Lisäksi esipesuaineen käyttö on erittäin yksinkertaista: aine levitetään vaahtona pintaan, annetaan vaikuttaa ja huuhdellaan pois.

CAR5 Prewash Foam on suunniteltu puhdistamaan tehokkaasti, mutta painopiste tuotteen kehityksessä on ollut valmistaa mahdollisimman hyvin vaahtoavan aine (tällä hetkellä CAR5 onkin valikoimamme vaahtoavin esipesuaine). Mikäli haluat esipesuaineen, joka tarjoaa maksimaalisen puhdistustehon, suosittelemme tutustumaan King Carthurin Control Snow Foamiin.

Ominaisuudet

 • Tuote: Esipesuaine CAR5 Prewash Foam
 • Käyttötarkoitus: Auton esipesu
 • Laimennussuhde: 2-8% likaisuuden mukaan (kanisteri riittää n. 35-40 pesuun)
 • Pakkaus: Muovikanisteri kierrekorkilla
 • Pakkauskoko: 5000 ml

Autoduden pikaopas

Ravista kanisteri huolellisesti. Annostele 1-3 dl pesuainetta (auton koosta riippuen) vaahdottimen säiliöön. Säädä seossuhde ja vaahdon koostumus sopivaksi, ja levitä pesuaine vaahtona auton pintaan. Anna aineen vaikuttaa mahdollisimman pitkään, mutta älä päästä sitä kuivumaan. Huuhtele pinta huolellisesti, ja jatka käsinpesuun esim. CAR5 Neutral Shampoolla.

HUOM! Älä käytä suorassa auringonpaisteessa, tai pinnan ollessa kuuma. Älä päästä kuivumaan pestävälle pinnalle, äläkä päästä pulloa jäätymään.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja Car5:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.