Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autovaha Auto Finesse Graphene, 500 ml

 
 

Ainutlaatuinen, maailman kestävimpänä aineena tunnettua grafeenia sisältävä nestemäinen autovaha! Antaa erinomaisen suojan, hylkivyyden sekä kiillon. Valmistajan ilmoittama kesto 6-8 kk.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
32,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Ainutlaatuinen, maailman kestävimpänä aineena tunnettua grafeenia sisältävä nestemäinen autovaha! Antaa erinomaisen suojan, hylkivyyden sekä kiillon. Valmistajan ilmoittama kesto 6-8 kk.

Auto Finesse Graphene on ainutlaatuinen, maailman kestävimpänä aineena tunnettua grafeenia sisältävä nestemäinen autovaha. Se on monien nestemäisten vahojen tapaan erittäin helppokäyttöinen, mutta lisätyn grafeenin ansiosta siitä on saatu poikkeuksellisen pitkäikäinen, joka erottaa sen muista vastaavanlaisista vahoista. Se sitoutuu välittömästi auton maalipintaan, muodostaen käsiteltyihin pintoihin äärimmäisen kestävän ja liukkaan suojakerroksen, joka on valmistajan mukaan huomattavasti kovempi kuin mikään kirkaslakkakerros. Näin Graphene:lla suojattu pinta kestää hyvin sekä erilaiset autonhoidossa käytettävät kemikaalit (jopa pH-12) että mekaanisessa kosketuksessa syntyvät jäljet sekä luonnon eri olosuhteet. Graphenen ilmoitetaan kestävän hyvin myös tiesuolaa ja estävän tehokkaasti myös korroosiota. Suojaavien ominaisuuksien lisäksi Graphene tarjoaa erittäin maukkaan, wet-look -tyylisen kiillon!

Erinomaisen hydrofobisuuden ansiosta Graphene:lla käsitelty pinta hylkii tehokkaasti vettä ja likaa, mikä tekee puhtaanapidosta erittäin helppoa, sillä lika irtoaa suojatusta pinnasta huomattavasti helpommin. Auto Finesse Graphene Liquid Filler Wax sopii käytettäväksi kaikille maalipinnoille väristä riippumatta. Valmistaja ilmoittaa vahan kestoksi jopa 6-8 kuukautta, joka on nestemäisten vahojen ehdotonta kärkeä!

Mikä ihmeen grafeeni?

"Grafeeni on hiilen allotrooppinen muoto, joka koostuu yhdestä kerroksesta toisiinsa sitoutuneista sp2-hybridisoituneista hiiliatomeista. Grafeenissa jokainen hiiliatomi on kiinnittynyt toisiin kolmella yhtä voimakkaalla kovalenttisella sidoksella, mistä johtuu 120° sidoskulmat ja hunajakennomainen rakenne. Grafeeni on maailman kestävin tunnettu aine. Se on myös erittäin valoa läpäisevää ja johtaa hyvin lämpöä sekä sähköä." - Wikipedia

Ainutlaatuisen molekyylirakenteensa ansiosta grafeeni ei ole vain kumia joustavampaa, vaan se on myös jopa yli 100 (eristettynä jopa 200) kertaa kovempaa kuin teräs.

Ominaisuudet

 • Tuote: Auto Finesse Graphene
 • Käyttötarkoitus: Auton maalipinnan suojaaminen
 • Vahan tyyppi: Nestemäinen sealant
 • Valmistajan ilmoittama kesto: 6-8 kk
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Sisältää grafeenia
 • Kestää jopa pH-arvoltaan 12 olevat kemikaalit
 • Antaa äärimmäisen kestävän ja liukkaan suojan

Autoduden pikaopas

Suorita autolle perusteellinen puhdistus kaiken lian poistamiseksi. Kuivaa auto, ja pyyhi pinta lopuksi viimeistelypuhdistusaineella, esim. King Carthur Final Cleanerilla. Ravista pulloa huolellisesti enenn käyttöä. Lisää vahaa 3-4 herneenkokoista nokaretta pehmeälle vaahtomuovilevittimelle, levitä vaha tasaisesti pintaan ja pyyhi ylimääräinen aine välittömästi pois puhtaalla ja kuivalla kiillotusliinalla, esim. King Carthur Red Rubylla. Käsittele paneeli kerrallaan!

Älä levitä ainetta maalaamattomille pinnoille, älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.