Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Viimeistelypuhdistusaine Gyeon Q²M TotalRemover

Superkätevä viimeistelypuhdistusaine, jolla maalipinnasta saadaan poistettua vanhat vahat ja pinnoitteet ilman koneellista kiillotusta. Hajottaa suojatuotteen kemiallisesti, joten toimii myös ohuelle maalipinnalle sekä matta- ja teippipinnoille!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.13,41
-10%14,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
3.0
5 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Tog inte bort intorkade droppar från ceramic spreyvax.
  sv
  Simmerfors D 11.6.2024
 2. Mycket lyckat resultat, kan varmt rekommenderas
  sv
  Wallner D 22.5.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Superkätevä viimeistelypuhdistusaine, jolla maalipinnasta saadaan poistettua vanhat vahat ja pinnoitteet ilman koneellista kiillotusta. Hajottaa suojatuotteen kemiallisesti, joten toimii myös ohuelle maalipinnalle sekä matta- ja teippipinnoille!

Tehokas viimeistelypuhdistusaine!
Poistaa pinnoitteen ilman kiillotusta!
Valmistaa pinnan suojaamiselle!

Gyeon Q²M TotalRemover on innovatiivinen viimeistelypuhdistusaine, jonka avulla maalipinnasta voidaan ilman kiillotusta poistaa kaikki suojatuotteet aina pikavahasta pinnoitteeseen. TotalRemover hajottaa maalipinnan päällä olevan suoja-aineen kemiallisesti, jolloin vältytään työläältä kiillotusprosessilta. Hellävarainen, mutta tehokas toimintaperiaate mahdollistaa pinnoitteen poistamisen myös matta- ja teippipinnoista sekä sellaisista ajoneuvoista, joiden lakkapinta on liian ohut kiillotettavaksi. Nimensä mukaisesti TotalRemover poistaa käsiteltävästä pinnasta kaiken ylimääräisen, jolloin ajoneuvo saadaan valmisteltua esimerkiksi uutta pinnoitetta varten nopeasti ja huomattavasti vaivattomammin kuin poistamalla pinnoite perinteisin konstein. Täydellinen aine perusteellisen pesun yhteyteen silloin, kun maalipinta halutaan suojata pesun jälkeen kunnolla!

TotalRemover poistaa maalipinnasta kaikentyyppiset suojatuotteet, kuten pikavahat, perinteiset vahat sekä kestopinnoitteet. Aineella voidaan myös poistaa uusista autoista tehtaalla niihin mahdollisesti laitettu suoja-aine, joten kyseessä on erittäin helppo ratkaisu niin uusien kuin vanhojenkin ajoneuvojen käsittelyyn ennen pinnoitusta. TotalRemover on myös loistava valinta mm. matta- ja satiinipinnoille sekä teipatuille autoille, joilta vanhan suojatuotteen poistaminen kiillottamalla ei ole mahdollista.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q²M TotalRemover
 • Käyttötarkoitus: Suojatuotteen poisto maalipinnalta ennen pinnoitusta
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 ml / 1000 ml
 • Käyttövalmis seos
 • Poistaa pinnasta vahan ja vanhat pinnoitteet
 • Soveltuu kiiltäville ja mattapinnoille

Autoduden pikaopas

Ravista pulloa huolella ennen käyttöä. Suorita ajoneuvolle perusteellinen pesu ennen TotalRemoverin käyttöä.

Suihkuta märälle ja puhtaalle pinnalle, ja levitä aine esim. Gyeonin Q²M SilkMitt EVO:lla. Anna aineen vaikuttaa n. 30 sekuntia, jonka jälkeen huuhtele huolellisesti. Käsittele yksi paneeli kerrallaan.

Varoitusetiketin tietoja:
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)