Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ SUOJA VANTEILLE

Vannepinnoite Gyeon Q² Rim

Kaikenlaisille vanteille tarkoitettu erittäin kestävä vannepinnoite. Kestää kovia lämpötiloja sekä erilaisia pesuaineita. Kesto jopa 12 kk / 30 000 km.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
34,90
-22%44,90

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.6
115 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Kestävyydestä pysty vielä sanomaan, mutta uusien vanteiden päälle laitettuna veden/lin hylkivyys ja puhtaanapito ollut helppoa ainakin näin aluksi.
  Becker J 6.4.2023
 2. Täällä käsitellyt vanteet on helppo pitää puhtaana. Lika ei tartu tiukkaan.
  Saven T 2.11.2022
 3. Helppo levittää. Puhdistuvuus erinomainen kestosta ei oikeen vielä kokemusta.
  H M 8.9.2022
 4. Vaatii kaksi kerrosta että kestää
  Leppänen K 5.7.2022
 5. Helppo käyttää ja muutenkin toimiva tuote.
  L K 31.5.2022
 6. Helppo levittää. Aine pysynyt vanteissa nyt 2 viikkoa, aika näyttää kestääkö luvatun ajan. Aavistuksen haalisti kiillotettua vannetta mutta lika helpp...
  Virtanen L 17.5.2022
 7. Tulos +++
  Riskiyana A 1.5.2022
 8. Helppo käyttää ja uudet vanteet ollut alla nyt viikon. Ensimmäisen mökkireissun jälkeen oli mutaa ja likaa, mutta lähti pois helposti painepesurilla, ...
  Korhonen A 19.4.2022
 9. Hyvä tuote. Ainut miinus ohjeissa, kuvat hyvä lisä, kielitaidottomalle hieman heikko tietää kuinka kauan pitää antaa olla ennen kuin lyö vanteet auton...
  S E 28.10.2021
 10. Riittoisaa ja laittaa hyvin kiiltämään.sienen kanssa ehkä hankala levittää mutta liinan päälle laitto ainetta niin sai hyvin. Poispyyhintä helppoa. Ve...
  Kujanpää S 25.9.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kaikenlaisille vanteille tarkoitettu erittäin kestävä vannepinnoite. Kestää kovia lämpötiloja sekä erilaisia pesuaineita. Kesto jopa 12 kk / 30 000 km.

Qyeon Q² Rim on eri tyyppisille vanteille suunniteltu kestopinnoite. Vanteet ovat yksi kovimmalla rasituksella olevista alueista autossa, ja niiden oikeanlainen suojaaminen onkin ensiarvoisen tärkeää. Pinnoite kestää erinomaisesti lämpötilan vaihtelut sekä jarrupölyn, tiesuolan ja muut vanteiden kohtaamat rasitteet. Se estää lian pinttymisen vanteen pintaan ja helpottaa näin niiden puhdistusta. Q2 Rim soveltuu kaiken tyyppisille pintamateriaaleille, oli vanne sitten maalattu, pulverimaalattu, anodisoitu tai kiillotettu. Lisäksi se suojaa kiillotettuja pintoja hapettumiselta.

Pinnoitteen loistavan hylkivyyden ansiosta vanne puhdistuu säännöllisesti pestynä jopa pelkällä painepesurilla huuhtelemalla, mutta esim. raudanpoistoaineen käyttö tarvittaessa ei vaurioita pinnoitetta. Se soveltuu myös erityisen raskaaseen käyttöön, sillä pinnoite kestää jopa 800°C lämpötilan. Q2 Rimiä voidaan käyttää niin kiiltävillä kuin mattapintaisillakin vanteilla.

Toimitussisältö

 • Q² Rim vannepinnoite, 30 ml
 • Levityssieni
 • 4 x levitysliina

Ominaisuudet

 • Tuote: Vannepinnoite Gyeon Q² Rim
 • Käyttötarkoitus: Vanteiden suojaaminen ulkoisilta rasituksilta
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla
 • Pakkauskoko: 30 ml
 • Riittoisuus: n. 2 vannesarjaa (15 ml / sarja)
 • Kestää kovia lämpötiloja ja erilaisia pesuaineita
 • Erinomainen lian ja veden hylkivyys
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Suorita käsiteltäville vanteille perusteellinen puhdistus, samalla tavoin kuin maalipinnalle suoritetaan. Anna vanteiden kuivua, ja pyyhi lopuksi käsiteltävät pinnat viimeistelypuhdistusaineella, esim. Padboysin IPA:lla.

Ravista pullo huolellisesti ja taita mukana tuleva liina levittimen ympärille. Ota käsittelyyn yksi vanne kerrallaan. Annostele pipetillä muutama pisara pinnoitetta liinalle, ja levitä pinnoite huolellisesti tasaisena kerroksena käsiteltävälle vanteelle. Mikäli vanne on erityisen tiheäpuolainen tai muutoin hankalan mallinen, kannattaa se jakaa useampaan osaan. Myös levityssienen ja -liinan voi leikata kahtia ahtaita paikkoja varten.

Anna pinnoitteen kuivua maksimissaan muutama minuutti ja pyyhi ylimääräinen pinnoite pois puhtaalla mikrokuituliinalla (voit alkaa pyyhkiä ylimääräistä pinnoitetta pois käytännössä heti levityksen jälkeen). Pinnoite kuivuu todella nopeasti, ja kuivuneen ylimääräisen pinnoitteen poispyyhkiminen on mahdotonta. Anna pinnoitteen kuivua vähintään 24 tuntia ennen vanteiden käyttöönottoa tai altistamista kosteudelle.

Pipetti kannattaa pestä kuumalla vedellä heti käytön jälkeen, jottei se kuivu tukkoon.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai vesisateessa. Säilytä pinnoite kuivassa ja viileässä paikassa. Älä päästä pinnoitetta jäätymään.

Varoitusetiketin tietoja:
H226
H315
H361d
H373

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)