Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Vaahdotinsetti Dr Dirt G3 - BASIC

✅ TÄYDELLINEN SETTI

Kattava lisävarustesetti, joka sisältää ammattitason vaahdottimen ja suihkuputken. Molemmat toimivat edistyksellisellä SnapLock™-pikaliittimellä, joka tekee varusteiden vaihtamisesta nopeaa ja helppoa! Sisältää pesurikohtaisen adapterin, sopii kaikkiin pesureihin!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.74,90
-15%87,80

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
Ainut vika tämän vaahdotin pullon korkki häviää helposti.Kun kiinnitys kaulus on hepposta muovia. 2 kerta kerkesi käyttämään niin korkki oli irti pullosta. Ei muuta moitittavaa hyvin toimii muuten.👍
Tissari V28.5.2023
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
Oikein hyvä setti. Vaahdotin tekee oikeen nättiä vaahtoa. Suihkuputki on tukeva ja kulman säätö hyvä. Suuttimet sopivat myös suoraan adapteriin, jolloin saa lyhyemmän kahvan esimerkiksi vanteiden pesua varten
S J26.5.2023
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
Toimii upeasti. Suosittelen. Onnhuomattavasti parempi kuin pesurin omat.
Hakkarainen T7.4.2023
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
Pikaliitin hiukan löysä, muuten hyvä👍🏻
Rouhiainen M26.9.2022
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
Tuotteessa ei muuten mitään vikaa mutta adapteri ei sopinut Kränzlen kahvaan. Suoraan pesuriin olisi sopinut...
Helmimäki T30.6.2022
Autodude: Hei! Mikäli teillä on uudempi Kränzlen pesuri jossa on pikaliitinkahva, niin siihen sopiva adapteri on Ergo-liitin. Olemme teihin yhteydessä myös sähköpostitse, hoidetaan asia sitä kautta kuntoon. :) -Asiakaspalvelu
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
Hyvin kerrotut oninaisuudet ja seljeät mallikuvat liittimistä. Suosittelen.
Mertala A15.4.2022
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
Hyvä vaahdotin muista ei ole kokemusta.
Rolin C14.4.2022
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
4/5 setti: Käytössä oleva pesuri LavorPro NPX 1511, johon sopii Kränzlen M22 kierre-pikaliitin. Pikaliittimet ovat erinomaisia, suihkuputkea ja suuttimia on helppo käännellä eri asentoihin, ja pysyvät paikallaan paineen avulla sitten kun rupeaa pesemään. Pystyy toki kääntää paine päälläkin. Pikaliittimet helpottavat pesua todella paljon. Suihkuputken suuttimissa on tarkka kuvio. Kääntyvä suihkuputki on todella kätevä ja parantaa ergonomiaa huomattavasti!! Tuntuu välillä todella kömpelöltä vaihtaa kiinteään suihkuputkeen tämän kääntyvän käyttämisen jälkeen. Suihkuputken pituus riittää autonpesutarpeisiin, mutta esim. maatalouskoneisiin liian lyhyt. Korvaisin tällä muuten kokonaan pesurini vakiosuihkuputken, mutta tälle ei ole luvattu kuumavesi-/höyrykestoa ja on hieman liian lyhyt. Vaahdottimen viuhkan säätö on liian herkkä, pienikin liike muuttaa viuhkaa jo merkittävästi, saa aina hetken säätää että tulee mieleinen...
P L29.11.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kattava lisävarustesetti, joka sisältää ammattitason vaahdottimen ja suihkuputken. Molemmat toimivat edistyksellisellä SnapLock™-pikaliittimellä, joka tekee varusteiden vaihtamisesta nopeaa ja helppoa! Sisältää pesurikohtaisen adapterin, sopii kaikkiin pesureihin!

Oikein hyvä setti. Vaahdotin tekee oikeen nättiä vaahtoa. Suihkuputki on tukeva ja kulman säätö hyvä. Suuttimet sopivat myös suoraan adapteriin, jolloin saa lyhyemmän kahvan esimerkiksi vanteiden pesua varten
S J26.5.2023
Lue lisää arvosteluja

VAAHDOTTIMEN JA SUIHKUPUTKEN SISÄLTÄVÄ TÄYDELLINEN SETTI!

HUOM! Setin tarvikkeet toimitetaan uudistetulla, kestävämmällä ja paremmalla SnapLock™-pikaliittimellä! Lue lisää SnapLock™-järjestelmästä täältä: Dr Dirt SnapLock.

OSTA SAMALLA ESIPESUAINETTA TÄÄLTÄ!

Dr Dirt vaahdotinsetti on ammattitason suihkuputken sekä vaahdottimen sisältävä tuotesetti, joka sopii niin harrastajille kuin ammattikäyttöönkin. Sekä vaahdotin että suihkuputki toimivat täysin uudenlaisella ja edistyksellisellä SnapLock™-pikaliittimellä, jonka ansiosta varusteet vaihtuvat vaivattomasti toisiin aina, kun sinä niin haluat! Mukana toimitetaan myös pesurikohtainen vastakappale pikaliittimellä, joten mikä tahansa pesuri saadaan muutettua pikaliittimellä toimivaksi, vaikka alkuperäinen kiinnitystapa olisikin kierreliitin. Autonpesun lisäksi setin varusteilla hoituu myös kotitalouden kaikki muutkin pesutyöt, sillä mukana toimitettava suihkuputki soveltuu myös esimerkiksi laatoituksen pesuun! Näiden lisävarusteiden avulla työläiltäkin tuntuvat pesurupeamat muuttuvat helpoiksi, nopeiksi ja hauskoiksi, etkä tarvitse kaveriksi muuta kuin pesuaineet!

Mukana toimitettava vaahdotin (Dr Dirt G3) on painepesuriin liitettävä pesuainevaahdotin, jonka avulla esipesuaineiden vaikutusaika pystytään moninkertaistamaan. Foam lance muodostaa vedestä ja pesuaineesta auton maalipinnalle tarttuvan ja pitkään pinnoilla pysyvän vaahdon, joka parhaimmillaan riittää jo yksinään tyydyttävään pesutulokseen - ns. ylläpitopesuun. Pidentyneen vaikutusajan ansiosta saadaan lähestulkoon kaikki irtolika poistettua auton pinnoilta ennen kuin pintaan kosketaan mekaanisesti. Vaahdottimen voidaan sanoa mullistaneen autonpesun, ja se onkin muuttanut monen autonpesijän käsityksen autonpesusta täysin, sillä vaahdottimen ansiosta auton pesu ei tunnukaan enää inhottavalta työltä. Dr Dirt G3 mallista löytyy vakiona SnapLock™-pikaliitin.

Setissä oleva suihkuputki (Dr Dirt Magic Wand Quick Connection) on painepesurin alkuperäisen suihkuputken tilalle liitettävä edistyksellinen lisävaruste. Magic Wand ei ole perinteinen suihkuputki vaan siinä on vaihdettavat suuttimet sekä sen kulmaa voidaan säätää. Lisäksi suihkuputkessa on miellyttävä, kuminen kädensija josta kiinni pitäminen on mukavempaa kuin paljaasta metalliputkesta. Neljästä erilaisesta suuttimesta (0° suutin esim. laatoituksen tmv. pesuun (EI AUTON PESUUN), 25 ja 40° viuhkat auton pesuun ja yksi vapaasti virtaava suutin huuhteluun ja erityisen herkille pinnoille) löydät varmasti sopivan jokaiseen käyttötarkoitukseen, ja suuttimet kulkevat kätevästi kädensijassa, ollen aina mukana.  Suutin kiinnittyy kätevällä 1/4" pikaliitttimellä suihkuputkeen, joten suuttimen vaihto onnistuu helposti ja nopeasti. Viuhkan suuntaa saa säädettyä kätevästi 90° molemmille puolille ja tämä ominaisuus tekee vaikeidenkin paikkojen huuhtelusta äärimmäisen helppoa ja tehokasta!

Toimitussisältö

Mikä ihmeen pesuainevaahdotin?

Pesuainevaahdotin on esipesuaineen ja muidenkin pesuaineiden levittämiseen tarkoitettu laite, joka kiinnitetään painepesuriin. Se levittää pesuaineen ilmavana vaahtona, joka kuivuu ja valuu huomattavasti hitaammin, kuin esim. pinnalle suoraan suihkutettu esipesuaine. Näin vaikutusaika saadaan pidemmäksi ja pesutulos on ratkaisevasti parempi! Päivittäisellä käytöllä pelkällä auton vaahdottamisella ja huuhtelulla saavutetaan usein riittävä pesutulos, ilman mekaanista kosketusta maalipintaan. Tämä vähentää pesunaarmujen syntymistä radikaalisti. Ehdoton varuste autonpesuun!

Dr Dirt G3 on jo legendaksi nousseen KC Dr Dirt G1 -vaahdottimen pohjalta jatkokehitetty malli. Näiden kahden välissä Dr Dirt G2 mullisti vaahdottimen käytön tuomalla lanceen pikaliittimen, joka teki pesusta entistäkin helpompaa, kun varusteita ei tarvinnut enää pyöritellä pesuriin kiinni työläitä kierteitä käyttämällä. Uusimmassa G3:ssa tuo kuuluisa pikaliitin on vaihtunut aiempaa jämäkämmäksi SnapLock™-pikaliittimieksi, ja se kestää nyt myös entistäkin enemmän korroosiota ja kulutusta. Dr Dirt G3 on ammattitason vaahdotin, joka ei jätä ketään kylmäksi!

HUOM! Tarkista adapterin sopivuus irroittamalla pesurisi suihkuputki ja vertaa sitä alla oleviin adaptereihin. Alempana tuotesivulla on myös kerrottu sopivuudesta Clenin, Stihlin, Parksiden, Bilteman yms. pesureihin.

HUOM! Poikkeuksia adapterien sopivuuteen

 • Clen-merkkisiin pesureihin menee joko Kränzlen, Boschin tai Black&Deckerin adapteri. Tämän voi helposti tarkistaa irroittamalla suihkuputken, ja vertaamalla sitä yläpuolella olevaan kuvaan.
 • Parksiden pesuriin menee Lavorin adapterilla oleva lance. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Stihlin ja Bilteman pesureihin on mennyt Nilfiskin ja Lavorin adapterilla olevaa lancea. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Uusimpiin Boschin pesureihin, eli AQT-sarjan pesureihin sopii Black&Deckerin adapterilla oleva lance.
 • Uusimpiin Kärcher HD:n EasyLock kahvaan ei Kärcher HD:n adapteri suoraan sovi, vaan väliin tarvitsee Kärcherin adapterin numero 5. Katso adapteri tästä!
 • Kränzle K1050-pesuriin vaahdotin tulee ostaa perinteisellä Kränzlen kierreadapterilla, jonka LISÄKSI tarvitset tämän adapterin: 1050-pikaliitin.
 • HUOM! Uusiin, vuonna 2021 tai myöhemmin valmistettuihin Kränzlen painepesureihin menee Ergo-pikaliitinadapterilla oleva vaahdotin. Pikaliitinadapterin kanssa kannattaa vamistaa, että liitin lukittuu kunnolla, ettei suihkuputki tai vaahdotin lennä auton kylkeen.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)