Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Vaahdotinsetti Dr Dirt G2 - BASIC

✅ TÄYDELLINEN SETTI

Pikaliitettävän vaahdottimen ja suihkuputken sisältävä valmis setti! Sisältää myös pesurikohtaisen adapterin, sopii kaikkiin pesureihin.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.74,90
-17%89,75

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Tuotteessa ei muuten mitään vikaa mutta adapteri ei sopinut Kränzlen kahvaan. Suoraan pesuriin olisi sopinut...
Helmimäki T30.6.2022
Autodude: Hei! Mikäli teillä on uudempi Kränzlen pesuri jossa on pikaliitinkahva, niin siihen sopiva adapteri on Ergo-liitin. Olemme teihin yhteydessä myös sähköpostitse, hoidetaan asia sitä kautta kuntoon. :) -Asiakaspalvelu
Hyvin kerrotut oninaisuudet ja seljeät mallikuvat liittimistä. Suosittelen.
Mertala A15.4.2022
Hyvä vaahdotin muista ei ole kokemusta.
Rolin C14.4.2022
4/5 setti: Käytössä oleva pesuri LavorPro NPX 1511, johon sopii Kränzlen M22 kierre-pikaliitin. Pikaliittimet ovat erinomaisia, suihkuputkea ja suuttimia on helppo käännellä eri asentoihin, ja pysyvät paikallaan paineen avulla sitten kun rupeaa pesemään. Pystyy toki kääntää paine päälläkin. Pikaliittimet helpottavat pesua todella paljon. Suihkuputken suuttimissa on tarkka kuvio. Kääntyvä suihkuputki on todella kätevä ja parantaa ergonomiaa huomattavasti!! Tuntuu välillä todella kömpelöltä vaihtaa kiinteään suihkuputkeen tämän kääntyvän käyttämisen jälkeen. Suihkuputken pituus riittää autonpesutarpeisiin, mutta esim. maatalouskoneisiin liian lyhyt. Korvaisin tällä muuten kokonaan pesurini vakiosuihkuputken, mutta tälle ei ole luvattu kuumavesi-/höyrykestoa ja on hieman liian lyhyt. Vaahdottimen viuhkan säätö on liian herkkä, pienikin liike muuttaa viuhkaa jo merkittävästi, saa aina hetken säätää että tulee mieleinen...
P L29.11.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

"Pesuainevaahdotin vie auton pesun ihan uudelle levelille. Usein, jos auto ei ole todella likainen, niin ylläpitopesuun riittää jopa pelkkä vaahdotus. Lisäksi vaahdottimen käyttö on helppoa ja mukavaa. Vaahdotin on pakkohankinta jokaiselle painepesurin omistavalle. Suosittelen!" - R. Aho, Detaileri

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Pikaliitettävän vaahdottimen ja suihkuputken sisältävä valmis setti! Sisältää myös pesurikohtaisen adapterin, sopii kaikkiin pesureihin.

Hyvin kerrotut oninaisuudet ja seljeät mallikuvat liittimistä. Suosittelen.
Mertala A15.4.2022
Lue lisää arvosteluja

VAAHDOTTIMEN JA SUIHKUPUTKEN SISÄLTÄVÄ TÄYDELLINEN SETTI!!

- VARUSTETTU PIKALIITTIMILLÄ -

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

OSTA SAMALLA ESIPESUAINETTA TÄÄLTÄ!

Täydellinen, pikaliitettävän vaahdottimen ja suihkuputken, sekä pesurikohtaisen pikaliittimen sisältävä vaahdotinsetti harrastajalle tai ammattikäyttöön! Sekä vaahdotin, että suihkuputki on varustettu samalla 1/4" pikaliittimellä, joten vaihtaminen suihkuputkesta vaahdottimeen ja takaisin onnistuu sekunnissa, vaikka pesurin alkuperäinen kiinnitystapa olisi esim. kierreliitin. Setissä mukana toimitettava pesurikohtainen pikaliitin mahdollistaa minkä tahansa pesurin muuttamisen pikaliittimellä varustetuksi malliksi. Äärimmäisen helppo ja nopea käyttää!

Mukana toimitettava vaahdotin (Dr Dirt G2) on painepesuriin liitettävä pesuainevaahdotin, jonka avulla esipesuaineiden vaikutusaika pystytään moninkertaistamaan. Foam lance muodostaa vedestä ja pesuaineesta auton maalipinnalle tarttuvan ja pitkään pinnoilla pysyvän vaahdon, joka parhaimmillaan riittää jo yksinään tyydyttävään pesutulokseen - ns. ylläpitopesuun. Pidentyneen vaikutusajan ansiosta saadaan lähestulkoon kaikki irtolika poistettua auton pinnoilta ennen kuin pintaan kosketaan mekaanisesti. Vaahdottimen voidaan sanoa mullistaneen autonpesun, ja se onkin muuttanut monen autonpesijän käsityksen autonpesusta täysin, sillä vaahdottimen ansiosta auton pesu ei tunnukaan enää inhottavalta työltä. Dr Dirt G2 mallista löytyy vakiona 1/4" pikaliitin.

Setissä oleva suihkuputki (Dr Dirt Magic Wand Quick Connection) on painepesurin alkuperäisen suihkuputken tilalle liitettävä edistyksellinen lisävaruste. Magic Wand ei ole perinteinen suihkuputki vaan siinä on vaihdettavat suuttimet sekä sen kulmaa voidaan säätää. Lisäksi suihkuputkessa on miellyttävä, kuminen kädensija josta kiinni pitäminen on mukavempaa kuin paljaasta metalliputkesta. Neljästä erilaisesta suuttimesta (0° suutin esim. laatoituksen tmv. pesuun (EI AUTON PESUUN), 25 ja 40° viuhkat auton pesuun ja yksi vapaasti virtaava suutin huuhteluun ja erityisen herkille pinnoille) löydät varmasti sopivan jokaiseen käyttötarkoitukseen, ja suuttimet kulkevat kätevästi kädensijassa, ollen aina mukana.  Suutin kiinnittyy samalla 1/4" pikaliittimellä kuin itse suihkuputkikin, joten suuttimen vaihto onnistuu helposti ja nopeasti. Viuhkan suuntaa saa säädettyä kätevästi 90° molemmille puolille ja tämä ominaisuus tekee vaikeidenkin paikkojen huuhtelusta äärimmäisen HELPPOA ja TEHOKASTA!

Toimitussisältö

Mikä ihmeen pesuainevaahdotin?

Pesuainevaahdotin on esipesuaineen ja muidenkin pesuaineiden levittämiseen tarkoitettu laite, joka kiinnitetään painepesuriin. Se levittää pesuaineen ilmavana vaahtona joka kuivuu ja valuu huomattavasti hitaammin, kuin esim. pinnalle suoraan suihkutettu esipesuaine. Näin vaikutusaika saadaan pidemmäksi ja pesutulos on ratkaisevasti parempi! Päivittäisellä käytöllä pelkällä auton vaahdottamisella ja huuhtelulla saavutetaan usein riittävä pesutulos, ilman mekaanista kosketusta maalipintaan. Tämä vähentää pesunaarmujen syntymistä radikaalisti. Ehdoton varuste autonpesuun!

Dr Dirt G2 on alkuperäisestä G1-versiosta edelleen jatkokehitetty malli. Alkuperäinenkään malli ei päätynyt valikoimaamme sattumalta, vaan siihen päädyttiin vasta pitkän testausprosessin päätteeksi: 

"Dr Dirt G1 Foam Lance ei päätynyt valikoimaamme sattumalta. Testasimme 11 erilaista vaahdotinyksikköä lähes kaikilta mahdollisilta toimittajilta. Testasimme samaa esipesuainetta käyttäen seuraavia asioita:

- Seoksen vahvuuden säätö, säätöalueen laajuus ja tasaisuus
- Viuhkan säätö, säätöalueen laajuus ja tasaisuus
- Yleinen rakenne, liitännät, viimeistelyn laatu

Kaikki ehdokkaat olivat päällisin puolin saman näköisiä, mutta käytännön erot olivat huomattavia. Osassa vaahdottimista ei saanut tasaista, laajaa viuhkaa aikaiseksi lainkaan, vaan viuhkan laidoilta saattoi ruiskuta puhdasta vettä, joka huuhteli jo pinnalla olevaa vaahtoa pois. Osassa taas ei riittänyt säädöt riittävän paksuun vaahtoon lainkaan tai sitten vaahto oli aina liian paksua ja kokkareista.

Dr Dirt ja pari muuta vaahdotinta selvisivät testistä finaaliosioon, jossa vaahdottimia vertailtiin keskenään useiden eri esipesuaineiden kanssa. Nelihenkinen testausporukkamme päätyi lopulta yksimielisesti Dr Dirtiin, joka sitten lopulta päätyi valikoimaamme."

HUOM! Tarkista adapterin sopivuus irroittamalla pesurisi suihkuputki ja vertaa sitä alla oleviin adaptereihin. Alempana tuotesivulla on myös kerrottu sopivuudesta Clenin, Stihlin, Parksiden, Bilteman yms. pesureihin.

HUOM! Poikkeuksia adapterien sopivuuteen

 • Clen-merkkisiin pesureihin menee joko Kränzlen, Boschin tai Black&Deckerin adapteri. Tämän voi helposti tarkistaa irroittamalla suihkuputken, ja vertaamalla sitä yläpuolella olevaan kuvaan.
 • Parksiden pesuriin menee Lavorin adapterilla oleva lance. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Stihlin ja Bilteman pesureihin on mennyt Nilfiskin ja Lavorin adapterilla olevaa lancea. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Uusimpiin Boschin pesureihin, eli AQT-sarjan pesureihin sopii Black&Deckerin adapterilla oleva lance.
 • Uusimpiin Kärcher HD:n EasyLock kahvaan ei Kärcher HD:n adapteri suoraan sovi, vaan väliin tarvitsee Kärcherin adapterin numero 5. Katso adapteri tästä!
 • Kränzle K1050-pesuriin vaahdotin tulee ostaa perinteisellä Kränzlen kierreadapterilla, jonka LISÄKSI tarvitset tämän adapterin: 1050-pikaliitin.
 • HUOM! Uusiin, vuonna 2021 tai myöhemmin valmistettuihin Kränzlen painepesureihin menee Ergo-pikaliitinadapterilla oleva vaahdotin. Pikaliitinadapterin kanssa kannattaa vamistaa, että liitin lukittuu kunnolla, ettei suihkuputki tai vaahdotin lennä auton kylkeen.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.