Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ PAKETTIHINTA!

SOFT99 X AUTODUDE - TOP5

Soft99 viisi myydyintä tuotetta samassa paketissa. Mukana mm. kuuluisa Fusson vaha sekä käytettävyydeltään varmasti maailman helpoin Ultra Glaco -lasipinnoite!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.93,91
-29%132,40

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.6
5 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Bra och enklar instruktionsfilmer
  se
  Nyberg J 20.8.2023
 2. blandade åsikter om paketets innehåll
  se
  J L 4.7.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Soft99 viisi myydyintä tuotetta samassa paketissa. Mukana mm. kuuluisa Fusson vaha sekä käytettävyydeltään varmasti maailman helpoin Ultra Glaco -lasipinnoite!

Huom! Kuvasta poiketen Wash Mist on korvattu tuotteen päivitetyllä versiolla Wash Mist Plussalla!

Soft99 X Autodude TOP5 -tuotesetti sisältää Soft99:n viisi suosituinta ja myydyintä tuotetta sekä kätevän Detailing laukun. Mukana tulee mm. mainetta niittänyt legenda, nimittäin Fusson vaha, joka ei mainospuheita kaipaa. Tämä autovaha on ollut valikoimamme myydyin vaha jo monta vuotta putkeen, joten se puhukoon puolestaan. Lisäksi mukana tulee kuuluisa Ultra Glaco -lasipinnoite, joka on työstettävyydeltään yksi helpoimmista lasipinnoitteista, joita markkinoilta löytyy. TOP5-settiin kuuluu tottakai myös monikäyttöinen yleispuhdistusaine Wash Mist, jonka avulla kaikki auton sisätilat saadaan puhdistettua samalla aineella. Näiden lisäksi mukana on myös pikavaha sekä raudanpoistoaine. Tämä tuotesetti on kätevä lisä kenen tahansa autotalliin, tuotevaihtoehdosta riippuen mukana tulee joko tummille tai vaaleille pinnoille tarkoitettu setti!

TOP5-settiin on koottu suoraan Soft99-merkin viisi suosituinta tuotetta, joilla kaikilla on oma tehtävänsä auton ylläpidossa. Vahan, lasipinnoitteen ja yleispuhdistusaineen lisäksi mukana tulee tehokas Quick Detailer, joka toimii erinomaisesti esim. mukana tulevan Fusson kaverina pidentäen vahan kestoa entisestään. Lisäksi pakettiin kuuluu pH-neutraali raudanpoistoaine, jota voidaan vanteiden lisäksi käyttää myös auton maalipinnoille poistamaan jarrupölyä ja rautahiukkasia.

Toimitussisältö

 • Autovaha Soft99 Fusso (tummille tai vaaleille pinnoille, katso tuotevaihtoehdot)
 • Lasipinnoite Soft99 Ultra Glaco, 70 ml
 • Raudanpoistoaine Soft99 Iron Terminator, 500 ml
 • Quick Detailer Soft99 Fusso Coat Speed & Barrier Hand Spray, 500 ml
 • Yleispuhdistusaine Soft99 Wash Mist Plus, 300 ml
 • Detailing-laukku Soft99 Detailing Bag

Mihin mitäkin käytetään?

Soft99 Fusso Coat Black on erittäin helppokäyttöinen ja kestävä vaha, joka antaa käsiteltävälle ajoneuvolle joka 12 kk kestävän suojan kulutusta ja vaihtelevia sääolosuhteita vastaan. Ainutlaatuinen koostumus tekee työstöstä helppoa, sillä Fusso ei jämähdä monien muiden vahojen tapaan pintaan, vaan pysyy hieman rasvaisena poispyyhintään saakka, joten koko auton voi vahata kerralla ennen poispyyhinnän aloittamista. Musta Fusso syventää maalipinnan kiiltoa, joten se soveltuu erinomaisesti tummille autoille, toki sitä voidaan käyttää myös vaaleille pinnoille, sillä se ei sisällä väriaineita.

Soft99 Fusso Coat White  on erittäin helppokäyttöinen ja kestävä vaha, joka antaa käsiteltävälle ajoneuvolle joka 12 kk kestävän suojan kulutusta ja vaihtelevia sääolosuhteita vastaan. Ainutlaatuinen koostumus tekee työstöstä helppoa, sillä Fusso ei jämähdä monien muiden vahojen tapaan pintaan, vaan pysyy hieman rasvaisena poispyyhintään saakka, joten koko auton voi vahata kerralla ennen poispyyhinnän aloittamista. Vaalea Fusso jättää jälkeensä peilimäisen kiillon, joten se soveltuu erinomaisesti vaaleille autoille. Toki sitä voidaan käyttää myös tummille ajoneuvoille, sillä vaha ei sisällä väriaineita. Tuotevaihtoehdosta riippuen setissä tulee joko mustille tai vaaleille pinnoille tarkoitettu Fusso.

Soft99 Ultra Glaco on äärimmäisen helppokäyttöinen ja hydrofobinen lasipinnoille tarkoitettu pinnoite, joka muodostaa lasin päälle kirkkaan ja huomaamattoman suojakalvon, joka hylkii vettä todella tehokkaasti. Glacon avulla voi sanoa hyvästit pyyhkimille! Innovatiivisen muotoilun ansiosta tämä pinnoite on äärimmäisen helppo levittää ja se kestää jopa 12 kk!

Soft99 Iron Terminator on tehokas ja pH-neutraali raudanpoistoaine, joka soveltuu vanteiden lisäksi myös maalipinnoille jarrupölyä ja rautahiukkasia poistamaan. Soveltuu erinomaisesti perusteelliseen pesuun.

Soft99 Fusso Coat Speed & Barrier Hand Spray on nestemäinen maalipinnan suojatuote, joka soveltuu kätettäväksi joko sellaisenaan tai jatkamaan jo olemassa olevaa vahaa. Tämä QD sisältää Fusson vahasta tuttua PTFE:tä, joka tekee käsiteltävästä pinnasta äärimmäisen voimakkaasti likaa ja vettä hylkivän, jolloin vesi helmeilee pinnalla upeasti ja puhtaanapito on helppoa. Muista Quick Detailereista poiketen Speed & Barrier kestää jopa poikkeukselliset 6 kk!

Soft99 Wash Mist Plus on on tehokas, suoraan käyttövalmis puhdistusaine auton sisätilojen puhdistukseen, joka sopii kaikille pinnoille pl. nahalle. Se poistaa tehokkaasti niin kangas-, muovi- ja vinyylipintojen tahrat kuin lasipintojen rasvaiset sormenjäljet, ja sitä voidaan käyttää myös kodin pintojen puhtaanapitoon. Näkyvän lian lisäksi Wash Mist PLUS poistaa tehokkaasti myös bakteereita ja viruksia kaikilta puhdistettavilta pinnoilta, joten samalla aineella pinnat saadaan sekä puhdistettua että huolellisesti desinfioitua.

Soft99 Detailing Bag on jokaisen autonpuunaajan ehdoton lisävaruste, joka helpottaa pesutarvikkeiden sekä pesuaineiden säilytystä ja kuljetusta. Laukun poikkeuksellisen suuren säilytystilan ansiosta saat kaikki suosikkituotteesi kätevästi yhteen paikkaan! Musta laukku on varustettu sekä Soft99:n että Autoduden logoilla.

Varoitusetiketin tietoja:
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk
GHS09
fi: vaarallinen vesiympäristölle
sv: farlig för miljön
H225
fi: Helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Mycket brandfarlig vätska och ånga.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H336
fi: Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
sv: Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H228
fi: Syttyvä kiinteä aine.
sv: Brandfarligt fast ämne.
H372
fi: Vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa.
sv: Orsakar organskador genom lång eller upprepad exponering.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)