Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Tuotesetti - CDLC.CO X AUTODUDE

Autoduden ja CDLC:n yhteistyössä kasaama tuotesetti, johon kuuluu muutamia Duden myydyimpiä tuotteita sekä lisäksi jotain virkistävää ja ainutlaatuista! Setti on alunperin julkaistu myyntiin American Car Show'ssa 2024, ja nyt se on hieman tuunattuna kaikkien saatavilla!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.49,90
-33%74,40

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Autoduden ja CDLC:n yhteistyössä kasaama tuotesetti, johon kuuluu muutamia Duden myydyimpiä tuotteita sekä lisäksi jotain virkistävää ja ainutlaatuista! Setti on alunperin julkaistu myyntiin American Car Show'ssa 2024, ja nyt se on hieman tuunattuna kaikkien saatavilla!

 OSTAMALLA TÄMÄN TUOTESETIN TUET MYÖS CDLC:N TOIMINTAA! 

CDLC.CO X AUTODUDE on Autoduden sekä autotapahtumien järjestäjänä tunnetun CDLC:n yhteistyössä kasaama laadukas tuotesetti, joka sopii sekä kokeneelle että aloittelevalle autoharrastajalle. Settiin on koottu muutamia suosituimpia tuotteitamme, jotka pitävät huolen siitä, että auton peseminen on mukavaa ja helppoa. Autojen lisäksi haluamme pitää hyvää huolta myös ihmisistä autojen rateissa, ja tämän vuoksi olemmekin ujuttaneet pakettiin mukaan tuotteita, jotka takaavat sinulle hyvän vireystason ja energisen sekä voittamattoman olon niin paahtavan kuumina kesäpäivinä kuin loputtoman pimeinä talviöinäkin. Lisäksi tuotesetin ostaja saa itselleen CDLC.CO X AUTODUDE -t-paidan, joka ei ole pelkästään supertyylikäs, vaan myöskin erittäin laadukas. Nämä ainutlaatuiset t-paidat on valmistettu myyntiin American Car Show'hun 2024, ja nyt ne ovat kaikkien saatavilla! T-paitoja on valmistettu vain yksi erä, joten kaiken edellä mainitun lisäksi saat itsellesi myös täysin ainutlaatuisen lookin, jollaista ei jokaisella vastaantulijalla ole.

CDLC.CO tunnetaan mm. tasokkaiden autotapahtumien, kuten Fitted Festin, järjestäjänä sekä laadukkaiden ja ainutlaatuisten vaatteiden valmistajana autoilevalle kansalle. Lisäksi CDLC.CO kehittää suomalaista autokulttuuria ja tuo tapahtumillaan autoharrastajia yhteen nauttimaan sekä omista että muiden autoista. Autoduden ja CDLC:n yhteistyössä tekemä tuotepaketti on tarkoitettu kaikille autoharrastajille ympäri Suomen, olitpa sitten innokas alan harrajasta tai ihan vain omasta autostasi huolehtiva kuljettaja. Setissä mukana tulevan t-paidan sekä ilmanraikastimen visuaalisesta ilmeestä vastaa CDLC.CO.

Osa jokaisen myydyn tuotesetin tuotosta menee suoraan CDLC:lle, joten ostamalla tämän paketin saat itsellesi ainutlaatuisen tuotesetin ja samalla tuet myös CDLC:n toimintaa.

Toimitussisältö

 • Autoshampoo CAR5 Shampoo, 500 ml
 • Pesukinnas King Carthur Premium Microfiber
 • Energiajuoma AUTODUDE Shinergy, 250 ml
 • Jäätee AUTODUDE Freshy, 250 ml
 • Tarra Autodude, valkoinen, 120 x 25 mm
 • CDLC.CO X Autodude -t-paita (Saatavilla koossa S-XXL)
 • CDLC.CO X Autodude -ilmanraikastin

Mihin mitäkin käytetään?

CAR5 Shampoo on tehokkaasti pesevä ja voimakkaasti vaahtoava autoshampoo, joka sopii kaikille autoaan peseville taitotasosta riippumatta. Se puhdistaa pestävät pinnat tehokkaasti, ja luo samalla erittäin liukkaan pinnan lakan ja pesuvälineen välille, mikä helpottaa pesua ja minimoi naarmuuntumisriskin. CAR5 Shampoo on turvallinen kaikille auton ulkopinnoille: se soveltuu kaikenlaisille lakkapinnoille väristä riippumatta, ja shampoo on turvallinen käyttää myös kromiosilla, kiillotetuilla alumiinilla, muovilla sekä muilla vastaavilla herkillä pinnoilla. Shampoo on vahaturvallinen, eikä se kulutua pinnalla olevaa vahaa tai pinnoitetta. CAR5 Shampoo ei myöskään sisällä ylimääräisiä vahoja tai muita suojaavia ainesosia, vaan se on kehitetty ennen kaikkea korostamaan ja elvyttämään auton alkuperäistä maalipintaa ja sitä mahdollisesti suojaavaa vaha-/pinnoitekerrosta. CAR5 Shampoo muodostuu useista puhdistavista ainesosista, jotka täydentävät toinen toistaan ja jättävät jälkeensä puhtaan ja kiiltävän pinnan. Raikas appelsiinin tuoksu!

King Carthur Premium Microfiber Wash Mitt on nyt päivittynyt entistäkin paremmaksi GEN2-versioksi! Pesukinnas on hellävarainen, kestävä ja monikäyttöinen kuten edeltäjänsäkin, ja se suoriutuu vaivatta niin hellävaraisesta ylläpitopesusta kuin myös liuottimilla suoritettavasta perusteellisesta pesusta! Uutuutena kintaaseen on lisätty 2 cm paksu vaahtomuovikerros, joka tekee siitä entistä imukykyisemmän ja pesemisestä tulee näin vieläkin vaivattomampaa, kun kinnasta ei tarvitse kastella pesuämpärissä yhtä usein, vaan se imaisee pesuvettä sisäänsä huikean määrän

Energiajuoma AUTODUDE on Duden oma pärinä, joka on tarkoitettu niille, jotka viipyvät tallissa tai auton parissa suunniteltua pidempään! Pitämällä tämän energiapakkauksen käden ulottuvillasi voit aina tarpeen tullen täyttää energiavarastojasi puolipitkällä tai pitkällä kulauksella - suositellaan nautittavaksi kylmänä! Ps. Soveltuu erittäin hyvin nautittavaksi myös autotapahtumissa!

Jäätee AUTODUDE on Duden ikioma persikan makuinen jäätee, joka on valmistettu kaikille teille, jotka vietätte pitkiä päiviä tallissa tai tienpäällä sekä teille, jotka yksinkertaisesti vain nautitte raikkaan ja herkullisen maun yhdistelmästä! Kulaus Freshyä, ja suun valtaa täydellinen persikkajääteen maku, joka virkistää sekä mieltä että kehoa juuri sopivasti niin kuumina kesäpäivinä kuin myöskin niinä Suomen kesän koleina sadepäivinä, jolloin mieli uhkaa painua matalaksi. Säilytä jääkaapissa, kylmälaukussa tai autotallin perukoilla aina yksi Freshy, jotta voit tarpeen tullen pyhittää itsellesi kulauksen mittaisen tauon, jonka ajaksi voit unohtaa kaiken muun. Suosittelemme nauttimaan Freshyn kylmänä. Ps. Soveltuu erittäin hyvin nautittavaksi myös autotapahtumissa!

Autodude-tarra on tyylikäs, valkoisella tekstillä varustettu tarra, joka tarttuu erittäin hyvin maaliin, ikkunoihin, peltiin, muoviin jne. Sopii yhtä hyvin auton ulkopuolelle kuin sisälle, autotalliin, pesuämpäriin jne. Vain mielikuvitus on rajana, mitä kaikkea tällä voi koristella! Teksti on 120 mm leveä ja 25 mm korkea. Kestää pesun.

CDLC.CO X AUTODUDE -ilmanraikastin on lempeän vanilijan tuoksuinen hajuste, joka pitää auton sisustan miellyttävän tuoksuisena viikosta toiseen. Mikä sen parempaa, kuin asettaa uusi ilmanraikastin juuri pestyyn autoon ja kruunata puhtaana hohtava lopputulos myös ihanalla tuoksulla!

CDLC.CO X AUTODUDE t-paita on tyylikäs ja ainutlaatuinen, laadukkaasta puuvillasta valmistettu lyhythihainen paita, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön, olitpa sitten suunnitellut projektiauton purkua palasiksi tai vapaa-ajan viettoa ystäviesi kanssa. Paidan etupuolella vasemman rinnan kohdalta löytyy CDLC:n, Autoduden sekä Duden luottobrändi Gyeonin logot, kun taas takapuolelta löytyy koko selän mittainen, tyylikkäästi kuvitettu autonylläpito-ohje. Valkoiselle pohjalla painetut kuvat ja pinkit tehostevärit antavat paidalle raikkaan ja tyylikkään ilmeen.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)