Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Sumutettava suoja-aine Dodo Juice Drynamo, 1000 ml

 
 

Erittäin helppokäyttöinen, huuhteluvaiheessa käytettävä suoja-aine auton maalipinnalle, joka sekä helpottaa kuivaamista, että antaa suojaa. Valmistajan ilmoittama kesto jopa 4 kk.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
16,95

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Erittäin helppokäyttöinen, huuhteluvaiheessa käytettävä suoja-aine auton maalipinnalle, joka sekä helpottaa kuivaamista, että antaa suojaa. Valmistajan ilmoittama kesto jopa 4 kk.

Dodo Juice Drynamo on puhdistetulle maalipinnalle, huuhteluvaiheessa käytettävä sumutettava suoja-aine, joka sekä helpottaa kuivaamista, että antaa suojaa. Erittäin helppokäyttöisen tuotteesta tekee se, että se vain sumutetaan hyvin pestylle, märälle maalipinnalle ja huuhdellaan pois, eikä aine vaadi minkäänlaista pyyhkimistä tai levittämistä. Drynamo jättää pintaan mukavan kiillon sekä vettä ja likaa hylkivän suojakalvon, mikä helpottaa pinnan puhtaanapitoa huomattavasti. Valmistajan mukaan Drynamolla käsitelty pinta voi optimitilanteessa ja -olosuhteissa kestää jopa 4 kuukautta. Erinomainen tuote, jos auto tulee suojata nopeasti eikä perinpohjaiselle käsittelylle ole aikaa.

Ominaisuudet

 • Tuote: Dodo Juice Drynamo
 • Käyttötarkoitus: Maalipinnan suojaaminen pesun yhteydessä
 • Valmistajan ilmoittama kesto: 2-4 kk
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 1000 ml

Autoduden pikaopas

Pese auto ennen käyttöä, suorita tarvittaessa perusteellinen puhdistus. Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä.

Sumuta Drynamoa käsiteltävälle pinnalle, käsittele pienehkö alue kerrallaan (esim. 1 ovi). Varsinkin ulkona käytettäessä lämpö, aurinko ja tuuli kuivattavat pintaa hyvin nopeasti, ja mikäli aine pääsee kuivumaan pintaan, voi se kuivuessaan jättää kalkkijäämiä tai tahroja. Huuhtele erittäin huolellisesti painepesurilla heti levityksen jälkeen, jotta kaikki ainejäämät saadaan poistettua pinnalta eikä siinä näy enää mitään ylimääräistä. Aine aktivoituu huuhteluvaiheessa, eli vaikutusaikaa tai erillistä levitystä esim. mikrokuituliinalla ei välttämättä tarvita. Kuivaa auto huuhtelun jälkeen huolellisesti.

HUOM! Vältä käyttämistä suorassa auringonpaisteessa tai kun pinnat ovat kuumia, jotta aine ei kuivu ennen aikojaan. Älä päästä ainetta kuivumaan pintaan. Suojattava jäätymiseltä.

Warning label information:
TEST
Warning label information:
TEST

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.