Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Sumutettava suoja-aine Auto Finesse Aqua Coat

Suoraan märälle pinnalle käytettävä, pinnoitetta sisältävä ns. sumuta ja huuhtele -tyyppinen suoja-aine. Tarjoaa voimakkaan lian- ja vedenhylkivyyden. Valmistajan ilmoittama kesto 2-3 kk.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.9,95

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Suoraan märälle pinnalle käytettävä, pinnoitetta sisältävä ns. sumuta ja huuhtele -tyyppinen suoja-aine. Tarjoaa voimakkaan lian- ja vedenhylkivyyden. Valmistajan ilmoittama kesto 2-3 kk.

Auto Finesse Aqua Coat on äärimmisen helppokäyttöinen, pinnoitetta sisältävä suoja-aine auton ulkoisille materiaaleille. Aine sumutetaan suoraan märkään pintaan normaalin pesun jälkeen ja huuhdellaan huolellisesti pois. Aine ei siis vaadi minkäänlaista levittämistä tai pyyhkimistä, vaan se aktivoituu auton huuhteluvaiheessa. Aineen sisältämä Si02 -yhdiste sitoutuu nopeasti KAIKILLE auton ulkoisille materiaaleille muodostaen erittäin kestävän, keraamisen suojakalvon jopa 3 kuukaudeksi. Samalla aine jättää todella mukavan kiillon sekä erinomaisen lian- ja vedenhylkivyyden. Aineen tarjoama hydrofobisuus helpottaa merkittävästi sekä kuivaamista, että pintojen puhtaanapitoa. Aqua Coat astuu oikeuksiinsa silloin, kun perinpohjaiselle käsittelylle ei ole aikaa, ja auto halutaan nopeasti suojata!

Aqua Coat toimii maalipinnan lisäksi kaikilla muillakin ulkopinnoilla, kuten laseissa, vanteissa sekä muoveilla. Tämän ansiosta auton kaikki pinnat voidaan helposti suojata yhdellä ja samalla aineella, mikä säästää sekä aikaa että vaivaa. Lisäksi aineen miellyttävä purukumin tuoksu lisää käyttömukavuutta entisestään! Erittäin helppokäyttöisenä aineena käyttöä on vaikea mokata: pese auto huolellisesti ja varmista, että pinnat ovat täysin märät. Sumuttele ainetta kauttaaltaan koko autoon, ja huuhtele huolellisesti pois. Lopuksi kuivaa auto ja ihaile lopputulosta!

Pese auto - Sumuta - Huuhtele - Kuivaa - VALMIS! ✅

Ominaisuudet

 • Tuote: Auto Finesse Aqua Coat
 • Käyttötarkoitus: Auton ulkoisten osien suojaaminen pesun yhteydessä
 • Valmistajan ilmoittama kesto: 2-3 kk
 • Tuoksu: Purukumi
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä (250, 500, 1000 ml) / Muovikanisteri kierrekorkilla (5000 ml)
 • Pakkauskoot: 250 / 500 / 1000 / 5000 ml
 • Sisältää pinnoitetta (Si02)
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Pese auto ennen käyttöä, suorita tarvittaessa perusteellinen puhdistus. Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä.

Sumuta Aqua Coat käsiteltäviin pintoihin niiden ollessa vielä märät pesun jälkeen. Huuhtele erittäin huolellisesti painepesurilla heti levityksen jälkeen, jotta kaikki ainejäämät saadaan poistettua pinnalta eikä siinä näy enää mitään ylimääräistä. Aine aktivoituu huuhteluvaiheessa, eli vaikutusaikaa tai erillistä levitystä esim. mikrokuituliinalla ei välttämättä tarvita. Kuivaa auto huuhtelun jälkeen huolellisesti ja ihaile lopputulosta.

Varsinkin ulkona käytettäessä lämpö, aurinko ja tuuli kuivattavat pintaa hyvin nopeasti, ja mikäli aine pääsee kuivumaan pintaan, voi se kuivuessaan jättää valkoisia jälkiä. Mikäli valkoisia jälkiä ilmestyy, niin valmistaja ohje on poistaa ne sumuttamalla ainetta mikrokuituliinalle, ja tämän jälkeen pyyhkiä käsiteltävät kohdat.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.