Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Sumutettava suoja-aine Gyeon Q² CanCoat EVO, 200 ml

Erittäin helppokäyttöinen ja syvän kiillon antava kvartsipohjainen synteettinen sealant. Kesto jopa 12 kk / 12 000 km. Soveltuu kaikille ulkopinnoille!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.42,41
-15%49,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
35 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Todellinen pettymys. Sumuttimet ovat heikointa laatua, mitä olen kolmen vuoden aikana AutoDudessa joutunut kokemaan: Mukana tulleista kolmesta sumutt...
  fi
  H S 13.10.2023
 2. Helppo levittää ja kiiltävä lopputulos. Kesto nähdään keväällä.
  fi
  Rautava I 11.10.2023
 3. Vaikuttaa todella helpolta levittää ja sitä suojata pintoja.
  fi
  Ahonen J 14.7.2023
 4. Todella helppo laittaa jopa ulkona. Kestosta ei vielä tietoa joten 4/5. Suosittelen.
  fi
  Morberg M 8.7.2023
 5. Annan 5 tähteä jos tuote kestää edes puolet mitä lupaa. Toisaalta 5 tähteä voisi antaa pelkästään käytettävyydestä. Erittäin helppo levittää mille tah...
  fi
  N J 23.4.2023
 6. Plussaa: Tuote helppo levittää ja helppo pyyhkiä pois. Jättää todella kiiltävää pintaa. Voidaan käsitellä kaikki auton pinnat ja tummentaa mukavasti m...
  fi
  Mäkelä J 20.4.2023
 7. Ohjeidenmukaan suihkutin liinaan pois päin autosta noin metrin päässä ja silti auton tuulilasi ja ma...
  fi
  Turunen J 17.8.2022
  Autodude: Hei! Pahoittelut että tuote ei ole vastannut odotu...
 8. Helppo laittaa ja mahtava vedenhylkivyys. Kesto jää nähtäväksi.
  fi
  Tervo O 5.7.2022
 9. Verd hver krone tror jeg. Satser på felgene og bilen er beskyttet og blanke ett år nå. Vannet preller av i regnvær, trenger ikke vindusvisker over 60 ...
  no
  Egeland T 8.4.2024
 10. Lättanvänd och gör löpande underhåll enklare
  sv
  E J 9.12.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin helppokäyttöinen ja syvän kiillon antava kvartsipohjainen synteettinen sealant. Kesto jopa 12 kk / 12 000 km. Soveltuu kaikille ulkopinnoille!

Helppokäyttöinen pikapinnoite!
Antaa syvän kiillon ja hylkivän suojan!
Sopii kaikille ajoneuvon ulkoisille pinnoille!

Gyeon Q² CanCoat EVO on päivitetty versio Gyeonin erittäin suositusta Gyeon CanCoat-pikapinnoitteesta. Aine on vielä entistä helpompi käyttää, ja sen kesto on valmistajan mukaan tuplaantunut 12 kuukauteen / 12 000 km. Lisäksi aineen hylkivyys ja kiilto ovat uuden reseptin myötä parantuneet entisestään! Kvartsipohjaisena CanCoat Evo kestää erittäin hyvin erilaisia ​​puhdistusaineita ja muita rasituksia ja suojaa pintoja UV-säteilyltä, vahvoilta kemikaaleilta, tiesuolalta, lian pinttymiseltä jne. Lisäksi se soveltuu käytännössä kaikille auton ulkopinnoille: maalipinta, muovilistat, paljaat metallipinnat, hiilikuitu, vanteet ja jopa teippi/PPF-pinnat jne. Edeltäjänsä tapaan myös CanCoat EVO:a voidaan käyttää joko yksinään tai boostamaan jo asennetun pinnoitteen ominaisuuksia. Lopputulos on erittäin hylkivä ja syvän kiillon omaava pinta!

Gyeonin uusi EVO-pinnoitesarja on lähes kahden vuoden tuotekehityksen tulos, jonka myötä koko valmistajan pinnoitevalikoima menee täysin uusiksi. Jokaisen tuotteen koostumusta on paranneltu, ja sekä tuotteiden kesto (sekä aikaa, että kemikaaleja ja ulkoista rasitusta vastaan), että käytettävyys ovat ottaneet merkittävän harppauksen eteenpäin. Käytännössä tuotteet siis tarjoavat pidempää kestoa, lisäksi niiden veden ja lian hylkivyys sekä muut ominaisuudet säilyvät parempina huomattavasti aiempaa pidempään. Helpompi käytettävyys tarkoittaa sitä, että pinnoitteet ovat aiempaa nopeampia levittää, ja niiden voidaan antaa olla pinnassa pidempään ennen pois pyyhintää. Lisäksi ne voidaan levittää jopa ulkona, ilman autotallia - ominaisuus, jota on aiemmin pidetty mahdottomuutena.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Toimitussisältö (Pelkkä CanCoat EVO)

 • Gyeon Q² CanCoat EVO, 200 ml
 • 3 x Sumutinpäätä
 • 1 x Mikrokuituliina
 • Gyeon-tarra

Toimiussisältö (CanCoat EVO + Pinnoitteen levittimet)

Ominaisuudet

 • Tuote: Sumutettava suoja-aine Gyeon Q² CanCoat EVO
 • Käyttötarkoitus: Auton ulkopintojen suojaaminen
 • Pakkaus: Metallipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 200 ml
 • Riittoisuus: n. 13-20 autoa (10-15 ml/auto)
 • Kesto: n. 12 kk / 12 000 km
 • Voidaan käyttää yksinään tai tehostamaan alla olevaa pinnoitetta
 • Erinomainen kiilto
 • Kestää hyvin erilaisia pesuaineita
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Pese auto huolellisesti ennen käyttöä. Mikäli CanCoat EVO tulee pinnalle yksinään, suorita perusteellinen puhdistus. Aiemman pinnoitteen päälle laitettaessa pese pinta pinnoitteelle sopivilla aineilla, ja poista tarvittaessa piki ja rauta. Kuivaa auto.

Ravista pullo huolellisesti ennen käyttöä. Sumuta ainetta mikrokuituliinaan ja pyyhi aine käsiteltävälle alueelle (suosittelemme esim. puolikkaan konepellin käsittelyä kerralla) kunnes se pinta kiillottuu tasaiseksi. Tarvittaessa käännä liina tai käytä toista, puhdasta liinaa poispyyhintään, ja kiillota ylimääräinen aine pois. CanCoat kannattaa sumuttaa liinaan niin, ettei sitä pääse roiskumaan pinnalle ja kuivumaan siihen. Valmistaja suosittelee pinnan pitämistä kuivana ensimmäisen 12 tunnin ajan, jotta aine pääsee täysin kuivumaan.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna kuivua pintaan. Älä päästä ainetta jäätymään. Säilytä viileässä ja auringolta suojattuna.

Varoitusetiketin tietoja:
H225
fi: Helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Mycket brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H373
fi: Saattaa vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa.
sv: Kan orsaka organskador genom lång eller upprepad exponering.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)