Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Alustanpesuputki Dr Dirt Undercarriage washer, pikaliitin

Neljällä laakasuuttimella varustettu painepesurin lisävaruste auton, työkoneiden yms. alustan pesuun, 50 cm leveä viuhkasuihku. 118 cm varsi.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.74,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Hyvin toimii.
T J19.5.2022
Alapään liitin vuosi vettä jo valmiiksi... Muuten toimiva tuote.
Seppälä T6.4.2022
Autodude: Hei! Pahoittelut tästä! Teihin on otettu yhteyttä sähköpostitse, hoidetaan sitä kautta asia kuntoon. :)
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Neljällä laakasuuttimella varustettu painepesurin lisävaruste auton, työkoneiden yms. alustan pesuun, 50 cm leveä viuhkasuihku. 118 cm varsi.

Hyvin toimii.
T J19.5.2022
Lue lisää arvosteluja

Alustanpesuputki Dr Dirt Undercarriage Washer on painepesurin alkuperäisen suihkuputken tilalle liitettävä auton, työkoneiden yms. alustan pesuun tarkoitettu painepesurin lisävaruste. Normaalilla suihkuputkellä alustaa on käytännössä mahdotonta saada pestyä ilman, että auton nostaa kunnolla ilmaan. Undercarriage Washerin avulla painepesurin suihku saadaan ohjattua neljän 40° viuhkasuuttimen avulla n. 50 cm leveällä viuhkalla suoraan auton alustaan. Pesuri on varustettu laakeroiduilla renkailla, joiden ansiosta sen liu'uttaminen auton alla on lasten leikkiä. 118 cm varren ansiosta pituus riittää leveidenkin ajoneuvon alustan pesuun, ja ainoastaan 125 mm korkeiden renkaiden avulla putki mahtuu usempien matalienkin ajoneuvojen alle. Putki liitetään 1/4" pikaliittimellä painepesurin pistoolikahvaan, eli sen saa irroitettua pistoolikahvasta äärimmäisen helposti, vaikka pesurin alkuperäinen kiinnitysjärjestelmä olisi kierteellä tai muulla hitaammalla tavalla kiinnitettävä. Suihkuputken mukana toimitetaan pesurikohtainen vastakappale pikaliittimellä, jolla mikä tahansa pesuri saadaan muutettua pikaliitintä tukevaksi malliksi. Toki putki on mahdollista ostaa myös ilman liitintä, mikäli 1/4" pikaliitin löytyy ennestään tai se tilataan esim. vaahdottimen (Foam Lance Dr Dirt G2) mukana.

Alustanpesuputken mukana toimitetaan kolme, yhteismitaltaan 118 cm jatkovartta, joista kaksi on täysin suoraa ja yksi on viimeiseltä 10 cm matkalta taivutettu n. 45° kulmaan. Alustapesuria voidaan siis käyttää yhdellä, kahdella tai kolmella varrella, ajoneuvon leveyden mukaan. Leveän viuhkan luovat suuttimet ovat tarpeeksi hellävaraisia alustalle, mutta kuitenkin tarpeeksi tehokkaita irroittamaan tiukankin lian. Lähes pakollinen varuste, mikäli auton nostamiselle ei ole mahdollisuutta!

Huom! Mikäli painepesuristasi löytyy vedenpaineen säädin, niin suosittelemme laskemaan painetta tuotteen käytön ajaksi.

HUOM! Tarkista adapterin sopivuus irroittamalla pesurisi suihkuputki ja vertaa sitä alla oleviin adaptereihin. Alempana tuotesivulla on myös kerrottu sopivuudesta Clenin, Stihlin, Parksiden, Bilteman yms. pesureihin.

 • Clen-merkkisiin pesureihin menee joko Kränzlen, Boschin tai Black&Deckerin adapteri. Tämän voi helposti tarkistaa irroittamalla suihkuputken, ja vertaamalla sitä yläpuolella olevaan kuvaan.
 • Parksiden pesuriin menee Lavorin adapterilla oleva lance. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Stihlin ja Bilteman pesureihin on mennyt Nilfiskin ja Lavorin adapterilla olevaa lancea. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Uusimpiin Boschin pesureihin, eli AQT-sarjan pesureihin sopii Black&Deckerin adapterilla oleva lance.
 • Uusimpiin Kärcher HD:n EasyLock kahvaan ei Kärcher HD:n adapteri suoraan sovi, vaan väliin tarvitsee Kärcherin adapterin numero 5.
 • Kränzle K1050-pesuriin suihkuputki tulee ostaa perinteisellä Kränzlen kierreadapterilla, jonka LISÄKSI tarvitset tämän adapterin: 1050-pikaliitin.
 • HUOM! Uusiin, vuonna 2021 tai myöhemmin valmistettuihin Kränzlen painepesureihin menee Ergo-pikaliitinadapterilla oleva vaahdotin. Pikaliitinadapterin kanssa kannattaa vamistaa, että liitin lukittuu kunnolla, ettei suihkuputki tai vaahdotin lennä auton kylkeen.

Ominaisuudet:

 • Mikä:  Alustanpesuputki Dr Dirt Undercarriage washer, Quick Connection
 • Käyttötarkoitus: Auton alustan pesu, painepesurin lisävarusteena
 • Liitos: 1/4" pikaliitin (sama, kuin esim. Dr Dirt G2-vaahdottimessa)
 • Suuttimet 4 kpl: Suutinaukko 1 mm, kierre 1/4"
 • Kok. pituus: 125 cm
 • Varren pituus: 118 cm
 • Renkaiden korkeus: 125 mm
 • Korkein veden lämpötila: 60°C
 • Maksimipaine: 200 bar
 • Yhteensopiva 1/4" pikaliittimen kanssa
 • Mukana toimitetaan pesurikohtainen adapteri (valitse valikosta)

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.