Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Suihkuputki Dr Dirt Extension, pikaliitin

1/4" pikaliittimellä kiinnitettävä lyhyt (190 mm), 4 erilaisella suuttimella varustettu suihkuputki kaikkiin painepesureihin!

Hinta alk.19,95

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

1/4" pikaliittimellä kiinnitettävä lyhyt (190 mm), 4 erilaisella suuttimella varustettu suihkuputki kaikkiin painepesureihin!

Suihkuputki Dr Dirt Extension on painepesurin alkuperäisen suihkuputken tilalle liitettävä lyhyt (190 mm) suihkuputki, joka on parhaimmillaan ahtaissa tiloissa ja esim. auton pesussa, jossa ei tarvi kurkotella pitkälle. Extension ei kuitenkaan ole pelkästään perinteinen suihkuputki, vaan siinä on mukana 5 vaihdettavaa suutinta, joista löytyy varmasti joka pesutilanteeseen sopiva. Suihkuputken molemmista päistä löytyy vakiona 1/4" pikaliitin, eli suihkuputken saa irroitettua pistoolikahvasta äärimmäisen helposti, vaikka pesurin alkuperäinen kiinnitysjärjestelmä olisi kierteellä tai muulla hitaammalla tavalla kiinnitettävä. Suihkuputken mukana toimitetaan pesurikohtainen vastakappale pikaliittimellä, jolla mikä tahansa pesuri saadaan muutettua pikaliitintä tukevaksi malliksi. Toki putki on mahdollista ostaa myös ilman liitintä, mikäli 1/4" pikaliitin löytyy ennestään tai se tilataan esim. vaahdottimen (Foam Lance Dr Dirt G2) mukana. Lisäksi suihkuputkessa on miellyttävä, kuminen kädensija josta kiinni pitäminen on mukavempaa kuin paljaasta metalliputkesta. Viidestä erilaisesta suuttimesta löydät varmasti sopivan jokaiseen käyttötarkoitukseen, ja suuttimet kulkevat kätevästi kädensijassa, ollen aina mukana.

Suihkuputken mukana toimitetaan 0° suutin esim. laatoituksen tmv. pesuun (EI AUTON PESUUN), 15,  25 ja 40° viuhkat auton pesuun ja yksi vapaasti virtaava suutin huuhteluun ja erityisen herkille pinnoille. Suutin kiinnittyy samalla 1/4" pikaliittimellä kuin itse suihkuputkikin, joten suuttimen vaihto onnistuu helposti ja nopeasti. Lyhyt suihkuputki on näppärä ja helppo käyttää!

HUOM! Tarkista adapterin sopivuus irroittamalla pesurisi suihkuputki ja vertaa sitä alla oleviin adaptereihin. Alempana tuotesivulla on myös kerrottu sopivuudesta Clenin, Stihlin, Parksiden, Bilteman yms. pesureihin.

 • Clen-merkkisiin pesureihin menee joko Kränzlen, Boschin tai Black&Deckerin adapteri. Tämän voi helposti tarkistaa irroittamalla suihkuputken, ja vertaamalla sitä yläpuolella olevaan kuvaan.
 • Parksiden pesuriin menee Lavorin adapterilla oleva lance. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Stihlin ja Bilteman pesureihin on mennyt Nilfiskin ja Lavorin adapterilla olevaa lancea. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Uusimpiin Boschin pesureihin, eli AQT-sarjan pesureihin sopii Black&Deckerin adapterilla oleva lance.
 • Uusimpiin Kärcher HD:n EasyLock kahvaan ei Kärcher HD:n adapteri suoraan sovi, vaan väliin tarvitsee Kärcherin adapterin numero 5.
 • Kränzle K1050-pesuriin suihkuputki tulee ostaa perinteisellä Kränzlen kierreadapterilla, jonka LISÄKSI tarvitset tämän adapterin: 1050-pikaliitin.

Ominaisuudet:

 • Mikä:  Suihkuputki Dr Dirt Extension, Quick Connection
 • Käyttötarkoitus: Painepesurin suihkuputken korvaaminen lyhyellä, useita suuttimia sisältävällä mallilla
 • Liitos: 1/4" pikaliitin (sama, kuin esim. Dr Dirt G2-vaahdottimessa)
 • Pituus: 190 mm
 • Korkein veden lämpötila: 60°C
 • Maksimipaine: 220 bar
 • Yhteensopiva 1/4" pikaliittimen kanssa
 • Mukana toimitetaan pesurikohtainen adapteri (valitse valikosta)

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.