Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kiillotusaine Dodo Juice Need for Speed, 500 ml

 
 

Erinomainen "All-in-One" -tyyppinen kiillotusaine, joka sekä kiillottaa, puhdistaa, että suojaa samalla käsittelykerralla!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
24,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erinomainen "All-in-One" -tyyppinen kiillotusaine, joka sekä kiillottaa, puhdistaa, että suojaa samalla käsittelykerralla!

Dodo Juice Need for Speed on "All-in-One" -tyyppinen kiillotusaine, joka sisältää sekä puhdistavia, että suojaavia ainesoasia kiillottavien ja kevyesti hiovien ainesosien lisäksi. Aineen kevyesti hiovat ainesosat poistavat maali- ja lakkapinnan pienet virheet, kuten kevyen pesunaarmun sekä himmentymät. Erinomaisten kiillotusominaisuuksien lisäksi Need for Speed jättää kestävän suojan käsiteltyyn pintaan jopa kolmeksi kuukaudeksi. Suoja on yhdistelmä sekä aitoa Brasilialaista carnaubavahaa, että korkealaatuisia sealantteja, eli keinotekoisia ainesosia. Kaiken kaikkiaan Need for Speed on erinomainen tuote niille, jotka haluavat mahdollisimman suoran tavan auton maali- ja lakkapinnan ehostukseen, ilman "ylimääräisiä" työvaiheita. Need for Speedia voidaan käyttää sekä käsin, että kiillotuskoneella.

Ominaisuudet

 • Tuote: Dodo Juice Need for Speed
 • Käyttötarkoitus: Maali- ja lakkapintojen kiillotus ja suojaus
 • Valmistajan ilmoittama kesto: 2-3 kk
 • Vahan tyyppi: Yhdistelmävaha
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla 
 • Pakkauskoko: 500 ml

Autoduden pikaopas

Suorita maalipinnalle perusteellinen puhdistus, jotta tiukaankin pinttynyt lika saadaan irti. Kuivaa auto. Ravista pulloa huolellisesti ja annostele pieni määrä (2-4 herneen kokoista nokaretta) kiillotusainetta levittimelle/kiillotuslaikalle.

Koneella käytettäessä käytetään maalipinnan kovuuden mukaan keskileikkaavaa tai viimeistelevää laikkaa. Puhtaalle laikalle ainetta kannattaa annostella hieman enemmän, ja levittää se sormella koko laikalle tasaisesti, jottei kuivia kohtia jää. Jatkossa 2-4 herneen kokoista nokaretta riittää. Työstä pieni alue kerrallaan (n. 30-50 x 30-50 cm). Käytä koneessa maltillisia kierroksia (rotaryllä n. 700-1000, epäkeskolla nopeusasetusta 2-4) sekä kevyttä painetta. Työstä aine tasaisesti pintaan, n. 3 yliajon verran, kunnes se alkaa muuttua läpinäkyväksi. Kiillota pinta puhtaalla mikrokuituliinalla.

Käsin käytettäessä kannattaa levityksessä käyttää hieman painetta ja vaahtomuovista tai mikrokuituista levitintä, ja työstää Need for Speed pintaan parhaan tuloksen saamikseksi. Työstä pieni alue (n. 30-50 x 30-50 cm) kerrallaan. Levitä Need for Speed pintaan tasaiseksi kalvoksi samalla painetta antaen. Aine ei vaadi erillistä kuivumisaikaa, eli se voidaan kiillottaa pois heti työstön jälkeen.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.