Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Pikavaha ValetPRO Caravan Wash & Shine

Äärimmäisen helppokäyttöinen, kevyesti puhdistava pikavaha, joka on kehitetty asuntoautojen ja -vaunujen pinnoille. Voidaan käyttää joko kuivilla tai märillä pinnoilla.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.11,19
-6%11,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
4 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Väldigt bra och lättanvänt.
  se
  W J 15.6.2022
 2. Lättarbetad produkt.
  se
  Säll K 8.6.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Äärimmäisen helppokäyttöinen, kevyesti puhdistava pikavaha, joka on kehitetty asuntoautojen ja -vaunujen pinnoille. Voidaan käyttää joko kuivilla tai märillä pinnoilla.

ValetPRO Caravan Wash & Shine on äärimmäisen helppokäyttöinen, kevyesti puhdistava pikavaha, joka on kehitetty erityisesti asuntoautojen ja -vaunujen pinnoille. Aine selättää nopeasti kevyen irtolian sekä kalkkipisarat, jättäen jälkeensä erittäin kiiltävän vahapinnan, joka kestää useita viikkoja! Waterless Cleaning Technology mahdollistaa vedettömän pesun, eli aine ei vaadi lainkaan vettä tai huuhtelua sitä käytettäessä, eli karkeasti sanottuna sitä voidaan käyttää missä tahansa. Tämän ansiosta tien päällä syntyneet sattumat, kuten esim. linnunjätökset on helppo poistaa ja matkaa voidaan jatkaa puhtaalla autolla! Lisäksi ainetta voidaan käyttää joko kuivalle tai märälle pinnalle, mikä lisää helppokäyttöisyyttä entisestään. Turvallinen niin maalipinnalle, kuin lasikuidulle sekä Gelcoatille ja muoville.

Vedetön pesu ei täysin korvaa perinteistä käsinpesua. Jos kulkineesi on kauttaaltaan pinttyneen lian peitossa, niin tässä tapauksessa suosittelemme perusteellista pesua (Lue lisää). Erinomainen tuote jos vietät paljon aikaa tien päällä tai karavaanialueilla, eikä perinteiselle pesulle ole mahdollisuutta, mutta haluat pitää auton ulkopinnat mahdollisimman siistinä.

Ominaisuudet

 • Tuote: ValetPRO Caravan Wash & Shine
 • Käyttötarkoitus: Asuntoautojen ja -vaunujen puhdistus ja suojaus
 • Laimennusuhde: Käyttövalmis seos
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 ml tai 900 ml
 • Turvallinen maalipinnalle, lasikuidulle, muoville sekä Gelcoatille
 • Waterless Cleaning Technology
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Esipese auto poistaaksesi suurimman osan irtoliasta. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Suihkuta ainetta suoraan käsiteltävälle pinnalle, ja pyyhi puhtaalla kiillotusliinalla. Käsittele pieni alue tai paneeli kerrallaan. Toista vaiheet, kunnes ajoneuvon kaikki ulkoiset pinnat on käsitelty. Voidaan käyttää niin kuivalle, kuin märälle pinnalle.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)