Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ ULKOPINTOJEN SUOJAUS

Pikavaha CAR5 Spray Wax

Erittäin helppo- ja nopeakäyttöinen pikavaha auton ulkopinnoille. Jättää syvän kiillon ja hydrofobisen pinnan.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.9,27
-15%10,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
3.9
139 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Toimii hyvin.Vahaatarvitsee oikeasti käyttää vähäisen määrän. Aika nopeaan tekee "pikavahauksen". Miinusta sen verran, että auto pitää kuivata huolell...
  fi
  H M 8.8.2022
 2. Ei kokemusta vielä
  fi
  Vahtera M 18.5.2021
 3. Tämäkin edullista mutta käyttö ohjeet ristiriidassa netti sivuihin. Olisin luullut että etiketti olisi ollut tärkeää päivittää kun itse tiesitte että ...
  fi
  Koskivuori H 1.5.2021
 4. Lätt och smidigt å gav en bra avrinning
  sv
  Engman J 16.5.2024
 5. godt hurtig levering
  da
  H J 12.3.2024
 6. Er ikke så imponerende som jeg har håbet på
  dk
  Thomsen N 17.7.2023
 7. Mycket nöjd
  se
  Ronnie S 29.5.2023
 8. Denne var bra
  no
  Martinussen B 19.5.2023
 9. Bilen blev blank å fin. Har inte tvättat bilen efter jag vaxade bilen men ser bra ut
  se
  B L 28.10.2022
 10. Såg ingen skillnad på innan användning
  se
  Björklund A 10.5.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin helppo- ja nopeakäyttöinen pikavaha auton ulkopinnoille. Jättää syvän kiillon ja hydrofobisen pinnan.

CAR5 Spray Wax erittäin helppokäyttöinen, kestävä ja kustannustehokas ratkaisu auton maalipinnan suojaamiseen. Se sitoutuu maalipintaan ja muodostaa kestävän, kemiallisen sidoksen, jonka ansiosta yhdellä käsittelyllä maalipinta saadaan suojattua jopa 2 kuukauden ajaksi. Suojaamisen lisäksi pikavaha syventää pinnan kiiltoa aavistuksen, saaden värin näyttämään syvemmältä ja rikkaammalta. Spray Wax on kehitetty ennen kaikkea mahdollisimman helppoa suojaamista silmällä pitäen, ja ominaisuuksiensa ansiosta se soveltuukin niin ammattikäyttöön kuin autonhoidon aloittamiseenkin. Erittäin hydrofobisena aine tekee pinnan todella hylkiväksi ja estää lian pinttymisen kiinni, saaden pinnan puhdistumaan jopa "itsestään", sillä jopa pieni vesisade kuljettaa pintaan kertynyttä likaa pois. Lisäksi pesuissa lika irtoaa huomattavasti suojaamatonta pintaa helpommin, mikä helpottaa pesua ja vähentää myös naarmujen syntymistä. Muiden ominaisuuksiensa lisäksi Spray Wax on erittäin kustannustehokas, ja ainoastaan muutama suihkaus riittää esim. konepellin suojaamiseen. CAR5 Spray Wax on biohajoava, eli sitä voidaan käyttää huoleti myös pihalla tapahtuvissa pesuissa.

CAR5 Spray Wax ei nimestään huolimatta ole pelkkä pikavaha, sillä sama aine toimii myös mm. kuivausapuna, quick detailerina ja saven liukasteena. Monesti vahaamattoman auton kuivaaminen on pinnoille jäävän veden määrästä johtuen todella työlästä, ja tällöin muutamalla suihkauksella Spray Waxia saadaan pinta hylkimään vettä, ja helpottamaan kuivausta merkittävästi. Herkullinen omenainen tuoksu saa veden herahtamaan kielelle.

Spray Wax toimitetaan käyttövalmiina laadukkaassa sumutinpullossa, joten tuote on suoraan valmis käytettäväksi. Spray Wax voidaan sumuttaa suoraan pintaan tai sumuttaa se ensin liinaan ja levittää mikrokuituliinalla. Aineen käyttöä on siis vaikea mokata, ja se soveltuukin taitotasosta riippumatta kaikille. Suurena etuna vahalla on sen turvallisuus: sen lisäksi, että Spray Wax on turvallinen niin käyttäjälleen, kuin ympäristöllekin, antaa se myös käyttövirheitä anteeksi: vaikkei vaha saakaan päästä kuivumaan pintaan, ei se kokemuksiemme mukaan jämähdä kuivuessaan pintaan yhtä voimakkaasti monien muiden vahojen tapaan, vaan yleensä pelkkä uudelleen sumutus ja poispyyhintä riittää poistamaan kuivuneenkin vahan.

HUOM! Koronan vuoksi ensimmäisen erän sumuttimet eivät olleet sitä laatua, jota haluaisimme niiden olevan. Nykyään pullot toimitetaan kuitenkin oikeilla sumuttimilla.

Ominaisuudet

 • Tuote: Pikavaha CAR5 Spray Wax
 • Käyttötarkoitus: Auton maalipinnan suojaaminen
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Biohajoava
 • Käyttövalmis seos

Autoduden pikaopas

Pese pinta huolellisesti, suorita mielellään perusteellinen puhdistus. Ravista hyvin ennen käyttöä. 

Pikavahana käytettäessä: Kuivaa auto kuivausliinalla. Sumuta muutama suihkaus Spray Waxia joko suoraan käsiteltävälle paneelille (esim. konepelti), tai vaihtoehtoisesti mikrokuituliinaan. Levitä vaha tasaisesti käsiteltävälle pinnalle. Käännä liinasta puhdas, kuiva puoli tai ota uusi liina, ja kiillota ylimääräinen vaha pois.

Saven liukasteena käytettäessä: Savestus on osa perusteellista puhdistusta. Sumuta muutama suihkaus Spray Waxia savestettavaan kohtaan, ja suihkaus saveen. Savesta pintaa, ja huolehdi, että työstettävä alue pysyy märkänä pikavahasta. Huuhtele vaha ja sen mukana lika pois, ja siirry seuraavaan paneeliin.

Quick Detailerina käytettäessä: Suihkauta pari suihkausta käsiteltävälle pinnalle, ja yksi suihkaus liinaan, ja levitä vaha sekä pyyhi pinta varovasti puhtaaksi. Käännä liinasta puhdas, kuiva puoli, tai ota uusi liina, ja kiillota pinta kiiltäväksi. 

HUOM! Spray Wax vaatii levityksen ja pois kiillotuksen sitoutuakseen maalipintaan. Se ei siis toimi pelkästään pois huuhtelemalla.

HUOM! Älä käytä suorassa auringonpaisteessa, tai pinnan ollessa kuuma. Älä päästä kuivumaan pestävälle pinnalle, äläkä päästä pulloa jäätymään.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja CAR5:stä.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)