Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Pesuainevaahdotin Dr Dirt G2, pikaliitin

VAAHDOTTIMIEN YKKÖNEN!! Pikaliitännällä varustettu Foam Lance pesuainevaahdotin! Sopii kaikkiin pesureihin! 24 kk takuu

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.49,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Hyvin toimii vaahdotin. Pikaliitin on hyvä, niin saa pullon käännettyä pystyyn kaikissa asennoissa Esim.riippumatta pesurin kiinnitin mallista. Tasainen ja täyteläinen vaahto tulee ja hyvin saa vielä suihkua säädettyä. Suosittelen.
H M8.8.2022
Käytön opiskelu kesti hetken, en luopuisi nyt
A A7.7.2022
Ihan loistava tuote
Penttilä K1.7.2022
5, erinomainen toimiva vaahdotin...
Järvinen J21.6.2022
Ehdoton ostos pikaliittimeen siirryttäessä.
Raja-aho K4.5.2022
Toimi kuten luvattu. Olen tyytyväinen ostokseen. Parantaa huomattavasti eri vaahtopesuaineiden tehoa.
Lundell J1.3.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

"Pesuainevaahdotin vie auton pesun ihan uudelle levelille. Usein, jos auto ei ole todella likainen, niin ylläpitopesuun riittää jopa pelkkä vaahdotus. Lisäksi vaahdottimen käyttö on helppoa ja mukavaa. Vaahdotin on pakkohankinta jokaiselle painepesurin omistavalle. Suosittelen!" - R. Aho, Detaileri

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

VAAHDOTTIMIEN YKKÖNEN!! Pikaliitännällä varustettu Foam Lance pesuainevaahdotin! Sopii kaikkiin pesureihin! 24 kk takuu

Hyvin toimii vaahdotin. Pikaliitin on hyvä, niin saa pullon käännettyä pystyyn kaikissa asennoissa Esim.riippumatta pesurin kiinnitin mallista. Tasainen ja täyteläinen vaahto tulee ja hyvin saa vielä suihkua säädettyä. Suosittelen.
H M8.8.2022
Lue lisää arvosteluja

Duden kommentti: "Pesuainevaahdotin on pesuaineiden levittämiseen tarkoitettu lisävaruste, joka kiinnitetään painepesuriin. Se levittää pesuaineen vaahtona joka kuivuu ja valuu huomattavasti hitaammin, kuin esim. pinnalle suoraan suihkutettu esipesuaine. Näin vaikutusaika saadaan pidemmäksi ja pesutulos on ratkaisevasti parempi!

Päivittäisellä käytöllä pelkällä auton vaahdottamisella ja huuhtelulla saavutetaan usein riittävä pesutulos, ilman mekaanista kosketusta maalipintaan. Tämä vähentää pesunaarmujen syntymistä radikaalisti. Ehdoton varuste autonpesuun!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

EHDOTON VARUSTE AUTONPESUUN - AUTODUDE SUOSITTELEE!
- UUDEMPI, PIKALIITTIMELLÄ VARUSTETTU MALLI -

OSTA SAMALLA ESIPESUAINETTA TÄÄLTÄ!

HUOM! SAATAVILLA MYÖS VAAHDOTTIMEN JA SUIHKUPUTKEN SISÄLTÄVÄ SETTI!!

Foam lance Dr Dirt G2 on painepesuriin liitettävä pesuainevaahdotin, jonka avulla esipesuaineiden vaikutusaika pystytään moninkertaistamaan. Vaikutusajan pidentyessä myös pesutulos paranee merkittävästi, joka onkin avaintekijä oikeaoppisessa autonpesussa. Pidentyneen vaikutusajan ansiosta saadaan lähestulkoon kaikki irtolika poistettua auton pinnoilta ennen kuin pintaan kosketaan mekaanisesti. Näin naarmujen syntyminen saadaan yksinkertaisesti minimoitua. Vaahdottimen voidaan sanoa mullistaneen autonpesun, ja se onkin muuttanut monen autonpesijän käsityksen autonpesusta täysin, sillä vaahdottimen ansiosta auton pesu ei tunnukaan enää inhottavalta työltä. Sen sijaan pesutapahtuma onkin yhtäkkiä helppoa ja mukavaa. Foam lance muodostaa vedestä ja pesuaineesta auton maalipinnalle tarttuvan ja pitkään pinnoilla pysyvän vaahdon, joka parhaimmillaan riittää jo yksinään tyydyttävään pesutulokseen - ns. ylläpitopesuun!

Dr Dirt G2-pesuainevaahdotin on jo legendaksi nousseen Foam Lance KC Dr Dirt G1 pohjalta jatkokehitetty malli, jossa on otettu erityisesti käyttäjäpalaute huomioon tuotekehityksen tukena. Merkittävimpänä erona alkuperäiseen vaahdottimeen on uudistetusta Dr Dirt G2 mallista vakiona löytyvä 1/4" pikaliitin, joka mahdollistaa vaahdottimen nopean kiinnityksen ja irroituksen, vaikka pesurin alkuperäinen kiinnitysjärjestelmä olisi kierteellä tai muulla hitaammalla tavalla kiinnitettävä. Vaahdottimen mukana toimitetaan pesurikohtainen vastakappale pikaliittimellä, jolla mikä tahansa pesuri saadaan muutettua pikaliitintä tukevaksi malliksi. Toki voit ostaa myös pelkän vaahdottimen ilman liitintä, mikäli 1/4" pikaliitin löytyy ennestään tai sen ostaa esim. Magic Wandin mukana. Lisäksi kierteeseen, johon pesuainepullo kiinnitetään, on metallirungon sisään lisätty muovinen kierre, jolloin pullon kiertäminen väärälle kierteelle vaikeutuu, eikä tämä enää kuluta pullon kierrettä yhtä paljon kuin metallikierre.

Dr Dirt-pullon muotoilu ja ominaisuudet korkkia ja mitta-asteikkoa myöten on mietitty loppuun asti. Yhdessä valmistajan kanssa suunniteltu design pitää vaahdottimen jämäkästi pystyssä!! Näin kaatuneen vaahdottimen ongelmasta on päästy eroon eikä valuneita pesuaineita enää tarvitse siivota lattioilta ja pihoilta. Foam lance liitetään painepesuriin suutinputken tilalle. Foam lancen mukana toimitetaan pikaliitinadapteri valitsemallesi pesurille. Samaan pikaliittimeen on saatavilla myös pikaliittimellä varustettu suihkuputki, jolloin vaahdottimen ja suihkuputken välillä vaihtaminen tapahtuu sekunnissa.

HUOM! Jotta saat oikeasti kaiken hyödyn irti pikaliittimestä, kannattaa myös suihkuputkessa olla sama pikaliitos. Pikaliittimellisen suihkuputken voit ostaa esim. täältä: Dr Dirtin Magic Wand tai Extension. Saatavilla myös valmis, vaahdottimen ja suihkuputken sisältävä setti: VAAHDOTINSETTI DR DIRT G2 - BASIC.

HUOM! Tarkista adapterin sopivuus irroittamalla pesurisi suihkuputki ja vertaa sitä alla oleviin adaptereihin. Alempana tuotesivulla on myös kerrottu sopivuudesta Clenin, Stihlin, Parksiden, Bilteman yms. pesureihin.

HUOM! Poikkeuksia adapterien sopivuuteen

 • Clen-merkkisiin pesureihin menee joko Kränzlen, Boschin tai Black&Deckerin adapteri. Tämän voi helposti tarkistaa irroittamalla suihkuputken, ja vertaamalla sitä yläpuolella olevaan kuvaan.
 • Parksiden pesuriin menee Lavorin adapterilla oleva lance. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Stihlin ja Bilteman pesureihin on mennyt Nilfiskin ja Lavorin adapterilla olevaa lancea. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Uusimpiin Boschin pesureihin, eli AQT-sarjan pesureihin sopii Black&Deckerin adapterilla oleva lance.
 • Uusimpiin Kärcher HD:n EasyLock kahvaan ei Kärcher HD:n adapteri suoraan sovi, vaan väliin tarvitsee Kärcherin adapterin numero 5. Katso adapteri tästä!
 • Kränzle K1050-pesuriin vaahdotin tulee ostaa perinteisellä Kränzlen kierreadapterilla, jonka LISÄKSI tarvitset tämän adapterin: 1050-pikaliitin.
 • HUOM! Uusiin, vuonna 2021 tai myöhemmin valmistettuihin Kränzlen painepesureihin menee Ergo-pikaliitinadapterilla oleva vaahdotin. Pikaliitinadapterin kanssa kannattaa vamistaa, että liitin lukittuu kunnolla, ettei suihkuputki tai vaahdotin lennä auton kylkeen.

Mikä ihmeen pesuainevaahdotin?

Pesuainevaahdotin on esipesuaineen ja muidenkin pesuaineiden levittämiseen tarkoitettu laite, joka kiinnitetään painepesuriin. Se levittää pesuaineen ilmavana vaahtona joka kuivuu ja valuu huomattavasti hitaammin, kuin esim. pinnalle suoraan suihkutettu esipesuaine. Näin vaikutusaika saadaan pidemmäksi ja pesutulos on ratkaisevasti parempi! Päivittäisellä käytöllä pelkällä auton vaahdottamisella ja huuhtelulla saavutetaan usein riittävä pesutulos, ilman mekaanista kosketusta maalipintaan. Tämä vähentää pesunaarmujen syntymistä radikaalisti. Ehdoton varuste autonpesuun!

Dr Dirt G2 on alkuperäisestä G1-versiosta edelleen jatkokehitetty malli. Alkuperäinenkään malli ei päätynyt valikoimaamme sattumalta, vaan siihen päädyttiin vasta pitkän testausprosessin päätteeksi: 

"Dr Dirt G1 Foam Lance ei päätynyt valikoimaamme sattumalta. Testasimme 11 erilaista vaahdotinyksikköä lähes kaikilta mahdollisilta toimittajilta. Testasimme samaa esipesuainetta käyttäen seuraavia asioita:

- Seoksen vahvuuden säätö, säätöalueen laajuus ja tasaisuus
- Viuhkan säätö, säätöalueen laajuus ja tasaisuus
- Yleinen rakenne, liitännät, viimeistelyn laatu

Kaikki ehdokkaat olivat päällisin puolin saman näköisiä, mutta käytännön erot olivat huomattavia. Osassa vaahdottimista ei saanut tasaista, laajaa viuhkaa aikaiseksi lainkaan, vaan viuhkan laidoilta saattoi ruiskuta puhdasta vettä, joka huuhteli jo pinnalla olevaa vaahtoa pois. Osassa taas ei riittänyt säädöt riittävän paksuun vaahtoon lainkaan tai sitten vaahto oli aina liian paksua ja kokkareista.

Dr Dirt ja pari muuta vaahdotinta selvisivät testistä finaaliosioon, jossa vaahdottimia vertailtiin keskenään useiden eri esipesuaineiden kanssa. Nelihenkinen testausporukkamme päätyi lopulta yksimielisesti Dr Dirtiin, joka sitten lopulta päätyi valikoimaamme."

Ominaisuudet

 • Mikä: Pesuaineen vaahdotin Dr Dirt G2
 • Käyttötarkoitus: Esipesuaineen vaahdottaminen maksimaalisen pesutuloksen aikaansaamiseksi
 • Pikaliittimet helpottavat käyttöä merkittävästi
 • 1/4" pikaliitin
 • Valmiiksi kasattu => heti käyttövalmis
 • Erittäin tiiviit liitokset, Adapteri BSBT-kierteellä + lukitteella
 • Säädöt: Viuhkan leveyden ja pesuaineen seossuhteen säätö
 • Sarjanumeroitu
 • Maksimipaine: 220 bar
 • Korkein veden lämpötila: 60°C
 • Suuttimen koko 1.2 mm, soveltuu pesureille, joiden vedenvirtaus on 6-10 litraa minuutissa.
  • Järeämpiin pesureihin tarvitset suuremman virtauksen mahdollistavan vaihtosuuttimen
 • Pesuainepullo: 800 ml, mitta-asteikko pullon kyljessä
 • Ergonominen muotoilu
 • Pullossa vakiona korkki pesuaineiden säilytystä varten
 • Takuu: Vaahdotinyksikkö 24 kk, Pullo 12 kk
 • Maahantuoja: Autodude

VAIHTO/VARAPULLO OSTETTAVISSA MYÖS ERIKSEEN! => Dr Dirt Varapullo

Ohje seossuhteen määrittämiseen:

 1. Täytä lancen pullo täyteen vettä
 2. Säädä lancen päällä oleva seossuhteen säätönuppi vahvimmalle mahdolliselle seokselle (täysin kiinni myötäpäivään)
 3. Laske pesurilla lancen läpi vettä mitalliseen tai mitattomaan astiaan niin kauan, että säiliö on täysin tyhjä. Mittaa laskettu vesimäärä
 4. Laske seossuhde seuraavalla kaavalla: 0,8 / (ämpärin vesimäärä litroina) x 100
 5. Voit mitata vastaavalla tavalla myös muilla lancen asetuksilla, jolloin jatkossa seossuhteen valitseminen on helppoa

VINKKI: Lanceen kannattaa merkitä esim. tussilla kunkin säädön vahvuus, jolloin tulevaisuudessa pelkkä vilkaisu riittää kertomaan seossuhteen.

VINKKI2: Tai sitte, tee niin kuin Dude ja lopeta säätäminen. Oikeasti, vaahdottimen käyttäminen ei ole avaruustiedettä. Kaada esipesuainetta raakana vaahdottimeen ja hae sopiva seos vaahdottimen seosruuvia säätämällä. Nauti kesästä!

Vaahdottimen huoltaminen

Mikäli vaahdotin ei esim. talven jälkeen toimikaan, kuten pitäisi, on vaahdottimen sisään luultavasti päässyt kuivumaan pesuainetta. On myös mahdollista, että suuttimeen on päässyt roska, joka tukkii veden virtauksen. Opas vaahdottimen purkamiseen ja huoltamiseen löytyy täältä: Vaahdottimen huoltaminen.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.