Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ TÄYDELLINEN SETTI

Nahkasisustan puhdistussetti - AUTODUDE

TÄYDELLINEN puhdistus- ja suojaussetti nahkapinnoille! Mukana myös Huikea hinta-laatusuhde, parempaa et saa!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
52,90
-13%60,60
Tuotenumero: HSKIT270-10628

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.7
6 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Todella hyvä setti, puhdistusaine irrotti lian todella hyvin ja suoja-aine teki penkeistä hyvän tuntuiset ja näköiset. Tuotteet helppo käyttöisiä
  fi
  Mäkinen K 14.8.2023
 2. Toimiva pikku paketti, eikä harjasta ainekaan itsellä lähteny haituvia irti
  fi
  P E 30.6.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

TÄYDELLINEN puhdistus- ja suojaussetti nahkapinnoille! Mukana myös Huikea hinta-laatusuhde, parempaa et saa!

⭐️SUPERTARJOUS - PARASTA NAHALLE!⭐️

Omistatko nahkaisen sisustan, joka kaipaisi hellää hoivaa? Tällä setillä saat sisustasi nahkapinnat uuteen loistoon! Settiin on koottu laadukkaimmat aineet ja tarvikkeet, joilla onnistuu niin huolellinen pesu kuin perusteellinen ja pitkäaikainen suojaus, eikä aineiden käyttö aiheuta tuskaa itse käyttäjälle, vaan jokainen onnistuu näillä takuuvarmasti ilman ongelmia. Jos viimeisimmästä nahkapintojen pesusta on vierähtänyt jo tovi, tulee likaa irtoamaan törkeänä ja setin mukana tulevalla suoja-aineella varmistat ettei lika tartu jatkossa niin helposti, jolloin myös ylläpito on huomattavasti helpompaa!

Nahkapintojen pesuun ja suojaukseen tarkoitetun setin (Gyeon Q²M LeatherSet Mild) lisäksi mukana toimitetaan myös muiden kuin nahkapintojen puhdistukseen soveltuva Gyeon InteriorDetailer. Se poistaa tehokkaasti ajan mittaan kertyneet epäpuhtaudet sisustan pinnoilta, jättäen jälkeensä puhtaan mattapinnan ilman tahmaisuutta tai kiiltoa. Näkyvän lian lisäksi InteriorDetailer poistaa 99.9% bakteereista kaikilta puhdistettavilta pinnoilta, joten samalla aineella pinnat saadaan sekä puhdistettua että huolellisesti desinfioitua. Turvallinen nahalle, muoville, alacantaralle, tekstiilipinnoille, lasille sekä muille sisustan pinnoille!

Setin mukana toimitetaan useita tarvikkeita: Gyeonin nahanhoitosetin sisältöön kuuluu pesu- ja suoja-aineen lisäksi laadukas mikrokuituliina sekä nahkapintojen puhdistukseen tarkoitettu harja. Lisäksi mukana tulee viisi yleiskäyttöistä mikrokuituliinaa sekä puhdistussuti, eli ns. brushi, jonka avulla puhdistat sisustan hankalimmatkin kolot helposti!

Mikään setin tuotteista ei kuulu settiin sattumalta, kaikilla on selkeä rooli sisustan hoidossa. Tuotteet ovat harkitusti ja juuri sinua varten valittu pesusettiin, eikä niitä ole mahdollista vaihtaa "korvaaviksi". Lisäksi tarvitset ainoastaan imurin, ja sisusta kiittää!

Toimitussisältö

Mihin mitäkin käytetään?

Gyeon Q²M LeatherSet Mild on uudelle tai uudehkolle nahkasisustalle tarkoitettu puhdistus- ja suojaussetti. Siinä yhdistyvät tehokas puhdistusaine ja pitkäkestoinen suoja-aine, ja yhdessä ne antavat sisustalle uuden elämän. LeahtherSet Mild sisältää myös nahkapinnoille tarkoitetun harjan, levittimen pinnoitteelle ja mikrokuituliinan. Soveltuu hyvin käytettäväksi myös keinonahalle.

Gyeon Q²M InteriorDetailer on ihanteellinen sisätilojen puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti kevyen lian sekä päivittäiset epäpuhtaudet sisustan pinnoilta, jättäen raikkaan tuoksun. InteriorDetailerin puhdistusteho perustuu sen alkoholipohjaisuuteen (60%). Turvallinen nahalle, muoville, alacantaralle, tekstiilipinnoille, lasille sekä muille sisustan pinnoille!

King Carthur Royal Flush Gen2 King Carthur Royal Flush on yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin lasien puhdistukseen, myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään yms yms.. Muiden King Carthurin mikrokuituliinojen tapaan, materiaali on äärimmäisen laadukasta ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan.

ValetPRO Inch Round Brush on aivan loistava pikku suti erityisesti pienten alueiden puhdistukseen. Se on parhaimmillaan ahtaiden rakojen puhdistuksessa, ohuen varren ja pitkien harjasten ansiosta se yltää hyvin koloon kuin koloon. Sopii erittäin hyvin myös ovien rakojen puhdistukseen.

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H335
fi: Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.
sv: Kan orsaka irritation i luftvägarna.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)