Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Nahanhoitosetti Gyeon Q²M LeatherSet Natural

Helppokäyttöinen ja laadukas nahanhoitosetti kaikille nahkatyypeille. Tehokas, mutta hellävarainen puhdistusaine sekä pitkäkestoisen suojan tarjoava suoja-aine tekevät nahkapintojen huoltamisesta vaivatonta. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
31,41
-10%34,90
Tuotenumero: HS18955

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Helppokäyttöinen ja laadukas nahanhoitosetti kaikille nahkatyypeille. Tehokas, mutta hellävarainen puhdistusaine sekä pitkäkestoisen suojan tarjoava suoja-aine tekevät nahkapintojen huoltamisesta vaivatonta. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan!

Pesu- ja suoja-aine samassa paketissa!
Hellävarainen pesu, pitkäkestoinen suoja!
Sopii kaikille nahkatyypeille!

Gyeon Q²M LeatherSet Natural on nahkapintojen pesuun sekä suojaukseen suunniteltu puhdistus- ja suojaussetti, jossa yhdistyvät tehokas, mutta herkillekin materiaaleille soveltuva pH-neutraali nahanpuhdistusaine sekä pitkäkestoinen ja laadukas suoja-aine, joka ei muuta suojattavan pinnan ulkonäköä tai tuntumaa millään tavalla. LeatherSet Naturalissa mukana tuleva puhdistusaine on luotu erityisesti kevyen lian poistoon sekä hellävaraista käsittelyä vaativille pinnoille, mutta toki tämän setin avulla voidaan huoltaa ihan kaikenlaiset nahkatyypit, joten kyseessä on todella monikäyttöinen setti! LeatherSet Natural on helppo ja luotettava valinta sinulle, joka haluat pitää hyvää huolta ajoneuvosi nahkasisustasta tai puhdistaa ja suojata kodin nahkaverhoiluja, kuten sohvan tai nojatuolin, ilman pelkoa pinnan vaurioittamisesta!

Setissä oleva Gyeon Q²M LeatherCleaner Natural on pH-neutraali nahanpuhdistusaine, joka on suunniteltu kaikentyyppisten nahkapintojen hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen pesuun. LeatherCleaner Natural on valmistettu täysin luonnollisista raaka-aineista, eikä se monista muista nahanpuhdistusaineista poiketen sisällä voimakkaita ja hauraille tai herkille pinnoille haitallisia kemikaaleja. Ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta tämä pesuaine soveltuu myös kaikista herkimmille nahkatyypeille, kuten nappa- ja aniliininahalle, joita tavataan usein luksus- ja urheiluautojen verhoilussa. LeatherCleaner Natural on myös erinomainen valinta ennen suojausta tehtävään perusteelliseen puhdistukseen, sillä se ei sisällä nahan pintaa pehmentäviä öljyjä tai muita pinnoitteen tarttuvuuteen vaikuttavia ainesosia.

Suoja-aineena setissä on Gyeon Q2 LeatherCoat Redefined, joka on helppokäyttöinen ja pitkäkestoinen suoja-aine kaikille nahkatyypeille. LeatherCoat Redefined muodostaa nahan päälle huomaamattoman suojakalvon, joka ehkäisee mm. nesteiden, pölyn, rasvan, lian sekä hien imeytymistä pintaan. Lisäksi se estää mm. farkuista ja muista värjätyistä vaatteista lähtevän värin imeytymistä nahkaan, ja se antaa käsiteltävälle pinnalle myös suojan UV-säteilyä vastaan. Tehokkaasta suojasta huolimatta aine ei muuta pinnan rakennetta, vaan säilyttää sen joustavuuden ja värin lisäämättä esim. kiiltoa. LeatherCoat Redefined on täydellinen valinta niin uusille kuin vanhemmille ja kuluneillekin nahkaverhoiluille.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Toimitussisältö

 • Gyeon Q²M LeatherCleaner Natural, 200 ml
 • Gyeon Gyeon Q² LeatherCoat Redefined, 120 ml
 • Puhdistustyyny Gyeon Q²M ScrubPad EVO, 1 kpl
 • Mikrokuitulevitin Gyeon Q²M MF Applicator EVO, 1 kpl
 • Mikrokuituliina, 1 kpl

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q²M LeatherSet Natural
 • Käyttötarkoitus: Nahkapintojen puhdistus ja suojaus
 • Pakkauskoko: 200 ml (puhdistusaine) / 120 ml (suoja-aine)
 • Riittoisuus: n. 100 ml / auto
 • pH-neutraali
 • Soveltuu kaikille nahkatyypeille
 • Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan

Autoduden pikaopas

Ravista puhdistusainepulloa huolellisesti ennen käyttöä. Suosittelemme käyttämään pesussa pakkauksessa mukana tulevaa, nahalle tarkoitettua puhdistustyynyä (Gyeon Q²M ScrubPad EVO), joka auttaa nostamaan lian pois nahan huokosista. Pese pieni alue kerrallaan, esim. penkin istuinosa ja selkänoja erikseen.

Annostele ainetta suoraan pestävään kohteeseen tai puhdistustyynyyn. Levitä aine pestävään kohteeseen ja käsittele pinta pesutyynyllä hellävaraisesti läpikotaisin. Halutessasi voit sumuttaa vettä pesuaineen lisäksi pinnalle, jolloin saadaan muodostettua vielä enemmän vaahtoa ja pesuainetta kuluu vähemmän.

Kun pestävä alue on käyty kokonaan läpi, pyyhi vaahtoutunut aine ja lika pois. Tämän jälkeen pyyhi pinta vielä nihkeällä mikrokuituliinalla kaiken lian poistamiseksi ja anna pinnan kuivua.

Valmistajan vinkki: Käytä peussa aina vähintään kahta eri liinaa: kosteaa mikrokuituliinaa vaahdon poispyyhintään ja kuivaa ja puhdasta mikrokuituliinaa pinnan kuivaamiseen. Poista lika sekä pesuainevaahto pinnasta aina suoralla liikkeellä (älä pyöritä liinaa).

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H335
fi: Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.
sv: Kan orsaka irritation i luftvägarna.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)