Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Nahanhoitosetti Gyeon Q²M LeatherSet Strong

Loistava nahanhoitosetti hyväkuntoiselle, mutta likaiselle sisustalle. Tehokas pesuaine ja erittäin kestävä suoja-aine antavat pitkän suojan.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
34,90

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Likaa irtosi huomattavan paljon jo pelkästään mild:lla. Nahasta tuli mattapintainen niinkuin kuuluukin olla. Hoitoaine hieman vei parasta mattaisuutta pois. Hoitoaineen jäljiltä oli todella miellyttävä tuoksu autossa. Yksi ainoa liina ei riitä mihinkään. Hyvä tuote, jo pelkästään puhdistamisen osalta. Hoitoaineen kestosta vaikea sanoa mitään.
Mäentalo M23.6.2022
Puhdistusaineen teho on erinomainen. Beige kuskin nahkapenkki oli täysin mustunut tummista farkuista muutaman vuoden ajalta ja arvelin että maalaus enää auttaa, mutta sain useammalla käsittelykerralla poistettua kaiken värin ja penkki näyttää kuin uudelta. Suoja-aineen levitin myös, mutta vasta ajan kanssa pystyy sanomaan oliko siitä hyötyä.
A C6.5.2022
Pesuaine kohtalainen. Ei lähtenyt lika. Balsami oli ihan yes
V M15.9.2021
Aivan loistava aine! Riittoisuusarvio (2-3 sisustaa) ei kyllä pitänyt paikkaansa, niukasti riitti yhteen.
Manninen P21.6.2021
Hyvin toimi Bmw 10v vanhaan nahkaan.
Kamppikoski N27.7.2020
Pesuaine on hyvä. Hoitoaineen tuoksu on jokin hajuste. Nahanhoitoaineen kuuluisi mielestäni tuoksua nahalle.
Välilä M20.7.2020
En havainnut ensimmäisellä käyttökerralla eroa Qyeon Mildiin verrattuna.
Kukkonen K26.6.2020
Puhdistusaine suositeltiin pinttyneen lian poistoon vaalean harmaista nahkaverhoilun osista. Tämä aine ei tuottanut oikeastaan minkäänlaista puhdistustulosta. Autoglymin ihan peruspuhdistusainekin oli kokeiltaessa parempaa vaikka se olen aika tehottomaksi tiennyt. Kelvoton pudistusaine ainakin, suojausaineesta en tiedä, koska tuskin päätyy käyttöön.
Hautakangas T29.4.2020
Helppo. Ehkä pitäisi olla kaksi mikrokuituliinaa, koska storng viittaa likaiseen lähtökohtaa. Hyvä fiilis tuotteesta.
Niittymäki V26.4.2020
Pesuaine ei kovin tehokas, mutta settinä oikein hyvä..
Poti J26.10.2019
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Loistava nahanhoitosetti hyväkuntoiselle, mutta likaiselle sisustalle. Tehokas pesuaine ja erittäin kestävä suoja-aine antavat pitkän suojan.

Likaa irtosi huomattavan paljon jo pelkästään mild:lla. Nahasta tuli mattapintainen niinkuin kuuluukin olla. Hoitoaine hieman vei parasta mattaisuutta pois. Hoitoaineen jäljiltä oli todella miellyttävä tuoksu autossa. Yksi ainoa liina ei riitä mihinkään. Hyvä tuote, jo pelkästään puhdistamisen osalta. Hoitoaineen kestosta vaikea sanoa mitään.
Mäentalo M23.6.2022
Lue lisää arvosteluja

Gyeon Q²M LeatherSet Strong on erityisesti likaiselle, mutta hyväkuntoiselle nahkasisustalle tarkoitettu puhdistus- ja suojaussetti. Siinä yhdistyvät tehokas puhdistusaine ja pitkäkestoinen suoja-aine, ja yhdessä ne antavat sisustalle uuden elämän. Setti sisältää myös nahkapinnoille tarkoitetun harjan, levittimen pinnoitteelle ja mikrokuituliinan. Soveltuu hyvin käytettäväksi myös keinonahalle.

Setissä oleva Gyeon Q²M LeatherCleaner Strong on tarkoitettu nahkasisustuksen puhdistukseen, erityisesti ennen pinnoitusta tai muuta suojausta. Se poistaa tiukankin lian, rasvan ja vanhat suoja-aineet nahan päältä ja antaa uudelle suoja-aineelle tai pinnoitteelle parhaan mahdollisen pohjan, johon suoja-aine pystyy sitoutumaan. Se ei jätä jälkeensä mitään ainejäämiä, jotka vaikuttaisivat pinnoitteen kestoon. Jättää pinnan täysin puhtaaksi ja mattapintaiseksi ja soveltuu käytännössä kaikille nykyään käytettäville nahkatyypeille.

Suoja-aineena setissä on Gyeon Q2 LeatherCoat. Se on auton nahkasisustalle tarkoitettu kestävä suoja-aine, joka muodostaa pintaan huomaamattoman kalvon. Kalvo estää nesteiden, öljyn, lian ja UV-säteilyn imeytymisen nahkaan, ja suojaa pintoja näin mm. haalistumiselta ja kulumiselta. Se myös estää vaatteista irtoavan värin tarttumisen pinnoille, ja pitää vaaleankin sisustan hyvän näköisenä ja helppohoitoisena. Valmistaja lupaa pinnoitteelle jopa 3 kuukauden keston kovassakin käytössä.

Toimitussisältö

 • Puhdistusaine Q²M LeatherCleaner Strong, 200 ml
 • Suoja-aine Q² LeatherCoat, 120 ml
 • Puhdistusharja Q²M LeatherBrush
 • Mikrokuitulevitin
 • Mikrokuituliina

HUOM! Aineet ovat ostettavissa myös erikseen, mikäli halutaan isommat pakkauskoot: LeatherCleaner Strong ja LeatherCoat.

Ominaisuudet

 • Tuote: Nahanhoitosetti Gyeon Q²M LeatherSet Strong
 • Käyttötarkoitus: Nahkasisustan puhdistus ja suojaus
 • Riittoisuus: 2-3 sisustaa
 • Tarkoitettu erityisesti likaiselle, mutta hyväkuntoiselle sisustalle
 • Uudehkoille autoille suosittelemme LeatherSet Mildiä
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Puhdistus: Ravista pullo huolellisesti. Pese pieni alue kerrallaan, esim. penkin istuinosa ja selkänoja erikseen. Annostele ainetta suoraan pestävään kohteeseen tai harjaan. Levitä aine pestävään kohteeseen ja harjaa pinta hellävaraisesti läpikotaisin. Halutessasi voit sumuttaa vettä pesuaineen lisäksi pinnalle, jolloin saadaan muodostettua vielä enemmän vaahtoa ja pesuainetta kuluu vähemmän.

Kun pestävä alue on käyty kokonaan läpi, pyyhi vaahtoutunut aine ja lika pois. Tämän jälkeen pyyhi pinta vielä nihkeällä mikrokuituliinalla kaiken lian poistamiseksi ja anna pinnan kuivua.

Suojaus: Annostele muutama sumutus LeatherCoatia mikrokuituliinaan tai mikrokuituiseen levittimeen, ja levitä aine tasaiseksi kerrokseksi pinnalle. Pyyhi pinnalle mahdollisesti jäävä sitoutumaton aine pois ja anna kuivua vähintään 3 tuntia.

Parhaan suojauksen saavuttamiseksi levitä toinen kerros ainetta, pyyhi mahdollisesti pintaan jäävä ylimääräinen aine pois ja anna kuivua 3 tuntia ennen auton käyttämistä.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä päästä ainetta kuivumaan pinnalle. Älä päästä aineita jäätymään.

Varoitusetiketin tietoja:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.