Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16 26.08 myymälä avoinna 9-13:30

Kankaan puhdistusaine Gyeon Q²M FabricCleaner, 1000 ml

 
 

Erittäin tehokas, auton tekstiilipintojen puhdistukseen tarkoitettu aine, joka soveltuu niin kangasmattojen, -penkkien sekä -kattojen puhdistukseen. Jättää puhdistetun pinnan luonnolliseksi sekä valmistelee pinnat suojaamista varten.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

15,95

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Erittäin tehokas, auton tekstiilipintojen puhdistukseen tarkoitettu aine, joka soveltuu niin kangasmattojen, -penkkien sekä -kattojen puhdistukseen. Jättää puhdistetun pinnan luonnolliseksi sekä valmistelee pinnat suojaamista varten.

Gyeon Q²M FabricCleaner on erittäin tehokas, auton verhoilun ja tekstiilipintojen puhdistukseen tarkoitettu aine, joka soveltuu niin kangasmattojen, -penkkien sekä -kattojen puhdistukseen. Sen ainutlaatuinen kaava on suunniteltu poistamaan tahrat ja lika tehokkaasti, mutta turvallisesti kaikentyyppisiltä kankailta. Jättää puhdistetun pinnan pehmeäksi ja luonnollisen tuntuiseksi sekä valmistelee pinnat suojaamista varten. Suoraan käyttövalmis seos, jota voidaan käyttää harjan tai mikrokuituliinan kanssa. Soveltuu erinomaisesti myös esipuhdistusaineeksi tekstiilipesureille! Suojaa puhdistetut pinnat Gyeon Q² FabricCoat:lla.

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q²M FabricCleaner
 • Käyttötarkoitus: Tekstiilipintojen puhdistus
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 1000 ml
 • Soveltuu kaikentyyppisille kankaille
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Sumuta ainetta kankaille sopivaan puhdistusharjaan tai puhtaalle mikrokuituliinalle ja käsittele puhdistettava pinta. Pyyhi liuennut lika ja ainejäämät pois puhtaalla mikrokuituliinalla. Toista tarvittaessa. Mikäli käytössäsi on tekstiilipesuri, niin voit sumuttaa ainetta suoraan käsiteltävälle pinnalle, tehostaen aineen vaikutusta harjaamalla. Ime liuennut lika ja ainejäämät pois tekstiilipesurilla.


Varoitusetiketin tietoja

Asetus (EY) N:o 1272/2008

Eräitä seoksia koskevat erityisvaatimukset:

 • Sisältää linaloli; 3,7-dimetyyli-1,6-oktadien-3-oli; dl-linaloli, (R)-p-menta-1,8-dieeni; d-limoneeni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.