Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Nahanhoitosetti Gyeon Q²M LeatherSet Mild

Loistava nahanhoitosetti hyväkuntoiselle nahkasisustalle. Tehokas pesuaine ja erittäin kestävä suoja-aine antavat pitkän suojan.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
31,41
-10%34,90
Tuotenumero: HS5563

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
169 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Toimi juuri niin kuin pitikin. Tehokas putsausaine. Pinnoite/suoja-aineen kestosta ei tietoa kun on alle viikko aineen levittämisestä.
  fi
  A K 31.5.2024
 2. Erittäin helposti lähti lika ja nopea käyttää ensimmäistäkin kertaa. Hoitoaineen jälkeen mukava mieto tuoksu ja ihan tunsi istuessa et pintaan oli tul...
  fi
  Viitanen P 12.2.2024
 3. Hienosti toimii
  fi
  K A 29.11.2023
 4. Helppokäyttöinen ja toimiva setti.
  fi
  H A 18.10.2023
 5. Hyvä tuote, lika irtosi pesuaineella helposti ja suoja-aine vaikutti hyvältä.
  fi
  Rosenstam K 19.9.2023
 6. Oikein tehokas aine auton konjakinruskeisiin nahkapenkkeihin. Lika lähti harmaan vaahtona irtoamaan. Omassa tapauksessa tosin olisi voinut käyttää tuo...
  fi
  Liimatainen T 23.8.2023
 7. Käsittelin nahkasohvani ja tuli erinomainen,!
  fi
  Rönkkö J 21.8.2023
 8. Helppokäyttöinen ja antoi loistavan tuloksen. Vuoden päästä käsittely uusiks niin näyttää miten paljon likaa on sitten tarttunut. Penkkeihin jäi hyvä ...
  fi
  S J 4.7.2023
 9. Erinomainen tuote
  fi
  L P 24.3.2023
 10. Lika lähti hyvin, olisi ollut kiva jos paketissa olisi ollut 2 mikrokuituliinaa, niin kuin opetusvideossakin sanotaan että useampi on tarpeen, valkoin...
  fi
  Väänänen E 20.3.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Loistava nahanhoitosetti hyväkuntoiselle nahkasisustalle. Tehokas pesuaine ja erittäin kestävä suoja-aine antavat pitkän suojan.

Pesu- ja suoja-aine samassa paketissa!
Kevyt pesu, pitkäkestoinen suoja!
Sopii kaikille nahkatyypeille!

Gyeon Q²M LeatherSet Mild on uudelle tai uudehkolle nahkasisustalle tarkoitettu puhdistus- ja suojaussetti. Siinä yhdistyvät tehokas puhdistusaine ja pitkäkestoinen suoja-aine, ja yhdessä ne antavat sisustalle uuden elämän. LeahtherSet Mild sisältää myös nahkapinnoille tarkoitetun harjan, levittimen pinnoitteelle ja mikrokuituliinan. Soveltuu hyvin käytettäväksi myös keinonahalle.

Setissä oleva Gyeon Q²M LeatherCleaner Mild on tarkoitettu nahkasisustuksen puhdistukseen, niin ylläpitopesuihin kuin ennen pinnoitusta tai muuta suojausta tehtävään puhdistukseen. Se poistaa tiukankin lian ja rasvan nahan pinnasta hellävaraisesti ja antaa uudelle suoja-aineelle tai pinnoitteelle erinomaisen pohjan, johon suoja-aine pystyy sitoutumaan. Soveltuu myös suojatun nahan pesuun, sillä se ei poista pinnassa jo olevaa suojaa. Ei jätä jälkeensä mitään ainejäämiä, jotka vaikuttaisivat pinnoitteen kestoon. Jättää pinnan puhtaaksi ja mattapintaiseksi ja soveltuu käytännössä kaikille nykyään käytettäville nahkatyypeille.

Suoja-aineena setissä on Gyeon Q2 LeatherCoat. Se on auton nahkasisustalle tarkoitettu kestävä suoja-aine, joka muodostaa pintaan huomaamattoman kalvon. Kalvo estää nesteiden, öljyn, lian ja UV-säteilyn imeytymisen nahkaan, ja suojaa pintoja näin mm. haalistumiselta ja kulumiselta. Se myös estää vaatteista irtoavan värin tarttumisen pinnoille, ja pitää vaaleankin sisustan hyvän näköisenä ja helppohoitoisena. Valmistaja lupaa pinnoitteelle jopa 3 kuukauden keston kovassakin käytössä.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Toimitussisältö

 • Puhdistusaine Q²M LeatherCleaner Mild, 200 ml
 • Suoja-aine Q² LeatherCoat, 120 ml
 • Puhdistusharja Q²M LeatherBrush
 • Mikrokuitulevitin
 • Mikrokuituliina

HUOM! Aineet ovat ostettavissa myös erikseen, mikäli halutaan isommat pakkauskoot: LeatherCleaner Mild ja LeatherCoat.

Ominaisuudet

 • Tuote: Nahanhoitosetti Gyeon Q²M LeatherSet Mild
 • Käyttötarkoitus: Nahkasisustan puhdistus ja suojaus
 • Riittoisuus: 2-3 sisustaa
 • Tarkoitettu ensisijaisesti uudelle tai uudehkolle sisustalle
 • Likaisemmille pinnoille suosittelemme LeatherSet Strongia
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Puhdistus: Ravista pullo huolellisesti. Pese pieni alue kerrallaan, esim. penkin istuinosa ja selkänoja erikseen. Annostele ainetta suoraan pestävään kohteeseen tai harjaan. Levitä aine pestävään kohteeseen ja harjaa pinta hellävaraisesti läpikotaisin. Halutessasi voit sumuttaa vettä pesuaineen lisäksi pinnalle, jolloin saadaan muodostettua vielä enemmän vaahtoa ja pesuainetta kuluu vähemmän.

Kun pestävä alue on käyty kokonaan läpi, pyyhi vaahtoutunut aine ja lika pois. Tämän jälkeen pyyhi pinta vielä nihkeällä mikrokuituliinalla kaiken lian poistamiseksi ja anna pinnan kuivua.

Suojaus: Annostele muutama sumutus LeatherCoatia mikrokuituliinaan tai mikrokuituiseen levittimeen, ja levitä aine tasaiseksi kerrokseksi pinnalle. Pyyhi pinnalle mahdollisesti jäävä sitoutumaton aine pois ja anna kuivua vähintään 3 tuntia.

Parhaan suojauksen saavuttamiseksi levitä toinen kerros ainetta, pyyhi mahdollisesti pintaan jäävä ylimääräinen aine pois ja anna kuivua 3 tuntia ennen auton käyttämistä.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai pintojen ollessa kuumat. Älä päästä pesuainetta kuivumaan pinnalle. Älä päästä aineita jäätymään.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H335
fi: Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.
sv: Kan orsaka irritation i luftvägarna.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)