Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Nahanhoitosetti Gyeon Q²M LeatherSet Mild

Loistava nahanhoitosetti hyväkuntoiselle nahkasisustalle. Tehokas pesuaine ja erittäin kestävä suoja-aine antavat pitkän suojan.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
34,90

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Erinomainen tuote
L P24.3.2023
Lika lähti hyvin, olisi ollut kiva jos paketissa olisi ollut 2 mikrokuituliinaa, niin kuin opetusvideossakin sanotaan että useampi on tarpeen, valkoinen liina on hyvä, koska irtoavan lian näkee tästä hyvin. Harjalla oli hankala päästä ahtaisiin nurkkakohtiin. Lika lähti hyvin, suoja oli helppo levittää ja penkit imas sen niin hyvin, että 2 kierrosta tein heti. Mustista penkeistä ei likaa näe, mutta kyllä sitä lähti!
Väänänen E20.3.2023
Todella helppo käyttää ja näiden jälkeen penkit näyttävät todella hyvältä.
Klaus T18.10.2022
Penkeistä tuli lähestulkoon uuden näköiset. Tuotteen haju aika voimakas. Helppo käyttää.
Rajakallio J11.10.2022
Hyvä tuote
L J26.9.2022
Hyvä ja helppo tuote.
T M20.9.2022
Toimi varsin hyvin
Vinkki K18.8.2022
Puhdasta jälkeä sai ratista ja penkeistä. Suoja aine pitää hyvin lian poissa.
Laakso D9.8.2022
Puhdisti ja ehostus ratin uudenveroiseksi tänä setti.
Aaltonen H8.8.2022
Todella helppokäyttöinen ja upean lopputuloksen tekevä setti! Oli niin järjettömän helppo käyttää että oli vaikea uskoa lopputulokseen. Penkit tulivat ihan uuden näköisiksi ja autoon jäi hyvä tuoksu. Normi auton penkkien pesu + hoito kesti tunnin.
Andersson D3.8.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Loistava nahanhoitosetti hyväkuntoiselle nahkasisustalle. Tehokas pesuaine ja erittäin kestävä suoja-aine antavat pitkän suojan.

Erinomainen tuote
L P24.3.2023
Lue lisää arvosteluja

Gyeon Q²M LeatherSet Mild on uudelle tai uudehkolle nahkasisustalle tarkoitettu puhdistus- ja suojaussetti. Siinä yhdistyvät tehokas puhdistusaine ja pitkäkestoinen suoja-aine, ja yhdessä ne antavat sisustalle uuden elämän. LeahtherSet Mild sisältää myös nahkapinnoille tarkoitetun harjan, levittimen pinnoitteelle ja mikrokuituliinan. Soveltuu hyvin käytettäväksi myös keinonahalle.

Setissä oleva Gyeon Q²M LeatherCleaner Mild on tarkoitettu nahkasisustuksen puhdistukseen, niin ylläpitopesuihin kuin ennen pinnoitusta tai muuta suojausta tehtävään puhdistukseen. Se poistaa tiukankin lian ja rasvan nahan pinnasta hellävaraisesti ja antaa uudelle suoja-aineelle tai pinnoitteelle erinomaisen pohjan, johon suoja-aine pystyy sitoutumaan. Soveltuu myös suojatun nahan pesuun, sillä se ei poista pinnassa jo olevaa suojaa. Ei jätä jälkeensä mitään ainejäämiä, jotka vaikuttaisivat pinnoitteen kestoon. Jättää pinnan puhtaaksi ja mattapintaiseksi ja soveltuu käytännössä kaikille nykyään käytettäville nahkatyypeille.

Suoja-aineena setissä on Gyeon Q2 LeatherCoat. Se on auton nahkasisustalle tarkoitettu kestävä suoja-aine, joka muodostaa pintaan huomaamattoman kalvon. Kalvo estää nesteiden, öljyn, lian ja UV-säteilyn imeytymisen nahkaan, ja suojaa pintoja näin mm. haalistumiselta ja kulumiselta. Se myös estää vaatteista irtoavan värin tarttumisen pinnoille, ja pitää vaaleankin sisustan hyvän näköisenä ja helppohoitoisena. Valmistaja lupaa pinnoitteelle jopa 3 kuukauden keston kovassakin käytössä.

Toimitussisältö

 • Puhdistusaine Q²M LeatherCleaner Mild, 200 ml
 • Suoja-aine Q² LeatherCoat, 120 ml
 • Puhdistusharja Q²M LeatherBrush
 • Mikrokuitulevitin
 • Mikrokuituliina

HUOM! Aineet ovat ostettavissa myös erikseen, mikäli halutaan isommat pakkauskoot: LeatherCleaner Mild ja LeatherCoat.

Ominaisuudet

 • Tuote: Nahanhoitosetti Gyeon Q²M LeatherSet Mild
 • Käyttötarkoitus: Nahkasisustan puhdistus ja suojaus
 • Riittoisuus: 2-3 sisustaa
 • Tarkoitettu ensisijaisesti uudelle tai uudehkolle sisustalle
 • Likaisemmille pinnoille suosittelemme LeatherSet Strongia
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Puhdistus: Ravista pullo huolellisesti. Pese pieni alue kerrallaan, esim. penkin istuinosa ja selkänoja erikseen. Annostele ainetta suoraan pestävään kohteeseen tai harjaan. Levitä aine pestävään kohteeseen ja harjaa pinta hellävaraisesti läpikotaisin. Halutessasi voit sumuttaa vettä pesuaineen lisäksi pinnalle, jolloin saadaan muodostettua vielä enemmän vaahtoa ja pesuainetta kuluu vähemmän.

Kun pestävä alue on käyty kokonaan läpi, pyyhi vaahtoutunut aine ja lika pois. Tämän jälkeen pyyhi pinta vielä nihkeällä mikrokuituliinalla kaiken lian poistamiseksi ja anna pinnan kuivua.

Suojaus: Annostele muutama sumutus LeatherCoatia mikrokuituliinaan tai mikrokuituiseen levittimeen, ja levitä aine tasaiseksi kerrokseksi pinnalle. Pyyhi pinnalle mahdollisesti jäävä sitoutumaton aine pois ja anna kuivua vähintään 3 tuntia.

Parhaan suojauksen saavuttamiseksi levitä toinen kerros ainetta, pyyhi mahdollisesti pintaan jäävä ylimääräinen aine pois ja anna kuivua 3 tuntia ennen auton käyttämistä.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai pintojen ollessa kuumat. Älä päästä pesuainetta kuivumaan pinnalle. Älä päästä aineita jäätymään.

Varoitusetiketin tietoja:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.