Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16 26.08 myymälä avoinna 9-13:30

Musteenpoistoaine Furniture Clinic Pro Ink Remover, 50 ml

✅ MUSTETAHRAT POIS
 
 

Erittäin tehokas, ammattikäyttöön tarkoitettu musteenpoistoaine, joka sopii kaikille nahkapinnoille. Poistaa vaivattomasti kaikki yleisimmät mustetahrat mm. tussin tai mustekynän.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

11,95

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Erittäin tehokas, ammattikäyttöön tarkoitettu musteenpoistoaine, joka sopii kaikille nahkapinnoille. Poistaa vaivattomasti kaikki yleisimmät mustetahrat mm. tussin tai mustekynän.

Furniture Clinic Pro Ink Remover on erittäin tehokas, erityisesti mustetahrojen poistoon kehitetty aine, joka sopii kaikentyyppisille nahkapinnoille. Tällä aineella saadaan poistettua mustetahrat helposti esim. nahkaisilta auton istuimilta, sohvilta, vaatteista, laukuista yms. Tehokkuudestaan huolimatta Pro Ink Remover on vesipohjainen, eikä se sisällä kovia liuottimia. Täten se on turvallisempi sekä käyttäjälle, että ympäristölle yleisiin musteenpoistoaineihin verraten.

Pro Ink Remover on ehdottomasti ammattikäyttöön tarkoitettu tuote. Saatavilla myös enemmän kuluttajille tarkoitettu setti: Furniture Clinic Leather Ink Remover Kit.

Huom! Valmistaja suosittelee huomioimaan, että kyseessä on oikeasti erityisen voimakas aine, ja se voi joissakin tapauksissa tai joillain pinnoilla irrottaa nahan väriä tai suojakerrosta.

Ominaisuudet

 • Tuote: Furniture Cleaner Pro Ink Remover
 • Käyttötarkoitus: Mustetahrojen poisto nahkapinnoilta
 • Pakkaus: Muovipullo kierrekorkilla
 • Pakkauskoko: 50 ml
 • Sopii kaikentyyppisille nahkapinnoille
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Ota puuvillainen vanupuikko ja kostuta sen pää Pro Ink Removerilla. Älä koskaan levitä ainetta suoraan nahkapinnalle. Taputtele tai pyyhi aine vanupuikolla kevyesti ja varovasti mustetahraan, ÄLÄ hankaa! Heti, kun näet mustetta vanupuikossa, vaihda toiseen vanupuikkkoon, jotta mustetta ei pääse takaisin nahkaan. Älä koskaan käytä vanupuikkoa uudelleen. Jos nahan alkuperäistä väriä ilmestyy vanupuikkoon, lopeta ja anna nahan kuivua, palaa sitten takaisin ja tarkista tulokset. Mikäli tahra on poikkeuksellisen suuri, niin käytä aineella kostutettua liinaa vanupuikon sijasta. Kun tahra on kokonaan poistettu, niin käsitellyt alueet tulee puhdistaa Furniture Clinicin Leather Ultra Cleanilla, ja suojata saman valmistajan Protection Creamilla. Nämä aineet on saatavilla myös settinä: Furniture Clinic Leather Care Kit.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.