Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Musteenpoistosetti Furniture Clinic Leather Ink Remover Kit

✅ MUSTETAHRAT POIS
 
 

Tehokas setti mustetahrojen poistamiseen nahkapinnoilta! Poistaa kaikki yleisimmät mustejäljet, mm. tussin tai mustekynän.

12,95

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Tehokas setti mustetahrojen poistamiseen nahkapinnoilta! Poistaa kaikki yleisimmät mustejäljet, mm. tussin tai mustekynän.

Furniture Clinic Leather Ink Remover Kit on erityinen, nahkapinnoille tarkoitettu musteenpoistosetti, jolla saadaan poistettua helposti mustetahrat esim. nahkaisilta auton penkeiltä, sohvilta, vaatteista, laukuista yms. Aine poistaa kaiken tyyppiset mustetahrat nahkapinnoilta, ja hellävarainen koostumus minimoi vauriot ja värin haalistumisen nahkapinnalla. Setti soveltuu lähestulkoon kaikille nahkapinnoilla, pl. mokka ja nupukkinahat. Ink Remover Kit on suunniteltu juuri mustetahrojen poistoon, eli muille tahroille (esim. vaatteista tarttunut väri) kannattaa käyttää hellävaraisempia puhdistussettejä.

HUOM! Lähes kaikki nahat on käsitelty nk. suojalakalla, joka estää musteen imeytymisen nahkaan. Ink Remover Kit toimii näillä pinnoilla loistavasti, mutta mikäli suojapinta on vuosien käytön myötä kulunut ja muste on päässyt imeytymään nahkan sisään, setti ei välttämättä sitä pysty poistamaan. Näissä tapauksissa kannattaa harkita tahran maalaamista, jolla mustetahrat saadaan piilotettua: Complete Repair Kit

Ominaisuudet

 • Tuote: Furniture Clinic Leather Ink Remover Kit
 • Käyttötarkoitus: Mustetahrojen poisto nahkapinnoilta
 • Riittoisuus: Setti riittää n. 30-60 cm pituisen piirtojäljen poistoon
 • Sisältää kaiken tarvittavan
 • Helppokäyttöinen
 • Maahantuoja: Autodude

Toimitussisältö

 • 15 ml Leather Ink Remover, musteenpoistoaine
 • 10 ml Protection Cream, nahan suoja-aine
 • Vanupuikkoja ja sieni aineiden levitykseen
 • Liina

Autoduden pikaopas

Annostele pisara Leather Ink Remover-musteenpoistoainetta vanupuikolle. Älä koskaan levitä ainetta suoraan nahkapinnalle. Taputtele tai pyyhi aine vanupuikolla kevyesti ja varovasti mustetahraan, älä hankaa! Heti kun näet mustetta vanupuikossa, vaihda toiseen vanupuikkkoon, jotta mustetta ei pääse takaisin nahkaan. Älä koskaan käytä vanupuikkoa uudelleen. Jos nahan alkuperäistä väriä ilmestyy vanupuikkoon, lopeta ja anna nahan kuivua, palaa sitten takaisin ja tarkista tulokset.

Jos nahassa on vielä mustetta, levitä musteenpoistajaa uudelleen, odota kuivumista ja palaa tarkastamaan. Alkuperäisen tahran poistamisen jälkeen musteesta voi olla jäljellä "pilvimäinen" -jälki. Tämän saa pois annostelemalla musteenpoistajaa sienelle ja puhdistamalla alueen varovasti. Lopuksi pyyhi ainejäämät pois puhtaalla liinalla. Kun tahra on poistettu kokonaan, levitä suojavoide pinnalle ja pyyhi ylimääräinen aine pois viimeistelyyn tarkoitetulla liinalla.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.