Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Muovipinnoite King Carthur ACE Coat Plastic, 30 ml

✅ MUOVIPINNOILLE!

Erittäin kestävä, musta muovipinnat käytännössä uudenveroisiksi palauttava keraaminen pinnoite. Soveltuu maalaamattomille listoille sekä akryylille ja polykarbonaatille. Kesto jopa 36 kk / 50 000 km.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.44,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Todella huono lopputulos. Maalaamaton vähän harmaaksi haalistunut musta muovipuskuri / lista oli pesty ja sen jälkeen käsitelty KC Final Cleanerilla. Ainetta levitettäessä näytti hyvältä, mutta kun alue kuivui niin lopputulos oli aivan sama mitä ennen käsittelyä. 40€ kankkulan kaivoon tai sitten en ymmärrä mikä tämän aineen tarkoitus on. Autoglymin Bumper & Trim Gel hoiti homman kotiin murto-osan hinnalla.
Suomalainen H9.9.2022
Helppokäyttöinen ja hyvän lopputuloksen antava muovipinnoite. 30 ml pullo riittää varmasti useampaankin autoon, riippuen tietysti muoviosien määrästä. Yksi tähti pois, koska kestoa ei voi vielä tässä vaiheessa arvioida.
Bruun J5.9.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin kestävä, musta muovipinnat käytännössä uudenveroisiksi palauttava keraaminen pinnoite. Soveltuu maalaamattomille listoille sekä akryylille ja polykarbonaatille. Kesto jopa 36 kk / 50 000 km.

King Carthur ACE Coat Plastic on muoviosille tarkoitettu äärimmäisen kestävä keraaminen pinnoite, joka muodostaa käsiteltävälle pinnalle ohuen ja hydrofobisen suojakalvon. Pinnoite uudistaa muovia, palauttaa sen alkuperäisen sävyn ja tekee siitä likaa ja vettä hylkivän. Näin jo kulahtaneet muovipinnat saadaan elvytettyä uudenveroisiksi. ACE Coat Plastic antaa muoviosille samanlaisen hylkivyyden kuin pinnoite antaa maalipinnalle, ja oikein asennettuna se myös kestää yhtä kauan kuin maalipintojen pinnoitteet! ACE Coat Plastic toimii erinomaisesti mm. auton ulkoisille muovipinnoille, joita auringonvalo on päässyt haalistamaan palauttaen niiden alkuperäisen värin ja suojaten ne haitallisia UV-säteitä vastaan. ACE Coat Plastic soveltuu hyvin myös polykarbonaatille sekä akryylipinnoille, ja sitä voidaan käyttää mm. listojen ja puskureiden pinnoitukseen, kuten myös esimerkiksi veneiden ikkunoille, kypärien visiireille sekä ajovalojen umpioille. VOC-vapaa koostumus. Huikea, jopa kolmen vuoden tai 50 000 km kesto!

ACE Coat Plastic on helppokäyttöinen, sekä maalatulle että maalaamattomalle muoville soveltuva pinnoite, joka kirkastaa jo kulahtaneen muovipinnan palauttaen sen luonnollisen kiillon ja antaen pinnalle erittäin hydrofobisen kalvon, joka saa veden helmeilemään pinnalla upeasti. Pinnoite on erittäin riittoisa, ja jo pienellä määrällä kirkastetta voidaan käsitellä yhtä isoja alueita kuin muiden valmistajien vastaavien tuotteiden suurilla pakkauksilla. VOC-, PFOS- ja PFAS-vapaa. Se ei myöskään peseydy pois, vaan kestää kaikki autonpesussa käytettävät kemikaalit pH:ltaan 2-12 moitteetta (pienpoistoaineet, liuotinpesut jne.). 

Valitse King Carthur ACE Coat Plastic jos:

Etsit helppokäyttöistä muovipinnoitetta
Arvostat pitkää kestoa
Haluat viimeistellä autosi lookin

Duden kommentti: "Aivan eeppinen kirkaste muoviosille. Tällä tuotteella saadaan oikeasti jo kulahtaneet muovit näyttämään melkeinpä paremmilta kuin uudet, ja lisäksi ne myös pysyvät hyvän näköisinä käsittämättömän pitkään! Äärimmäisen helppo käyttää ja yhdellä pullollisella voidaan käsitellä käsittämättömän paljon muoviosia. Dude suosittelee isosti!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Toimitussisällöt

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur ACE Coat Plastic
 • Käyttötarkoitus: Muoviosien pinnoitus
 • Pakkaus: Muovipullo kierrekorkilla
 • Kesto: vaihtelee muovilaatujen mukaan, jopa 36 kk / yli 50 000 km
 • Pakkauskoko: 30 ml
 • Elvyttää haalistuneen muovin
 • VOC-vapaa koostumus
 • Antaa UV-suojan

Autoduden pikaopas

Puhdista käsiteltävät pinnat huolellisesti. Ulkopinnoille suosittelemme perusteellista puhdistusta. Kuivaa auto, ja pyyhi pinta lopuksi vielä viimeistelypuhdistusaineella, esim. KC Final Cleanerilla, jotta myös rasva saadaan poistettua pinnasta, ja se on täydellisen puhdas pinnoitetta varten.

Annostele pieni määrä ainetta (esim. 3-10 pisaraa tai ohut viiva) puhtaalle ja kuivalle mikrokuituliinalle tai pinnoitteen levittimelle, ja pyyhi käsiteltävälle alueelle ohut kalvo. Pyyhi ylimääräinen aine pois. Anna kuivua huolella noin 10 min ennen auton saattamista pölylle alttiiksi. Anna kuivua 12 h ennen altistamista vedelle.

Varoitusetiketin tietoja:
H312 + H332
fi: Haitallista joutuessaan iholle tai hengitettynä.
sv: Skadligt vid hudkontakt eller inandning
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.