Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Mokkanahan hoitosetti - Furniture Clinic

Erityisesti mokka- ja nupukkinahan hoitamiseen koottu setti, joka sisältää aineiden lisäksi myös välineet. Pese ja suojaa kaikki mokkanahkapinnat tällä paketilla!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
28,71
-26%38,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erityisesti mokka- ja nupukkinahan hoitamiseen koottu setti, joka sisältää aineiden lisäksi myös välineet. Pese ja suojaa kaikki mokkanahkapinnat tällä paketilla!

Mokka- ja nupukkinahalle tarkoitettu hoitosetti, joka sisältää aineet sekä välineet niin puhdistukseen kuin suojaukseenkin. Tämä setti sisältää kaiken, mitä mokkanahkainen pinta kaipaa, ja kaiken, mitä sinä tarvitset sen ylläpitämiseen! Monet nahanhoitoaineet sisältävät ainesosia, jotka eivät sovellu mokka- ja nupukkinahalle, joten sopivia aineita kyseisten pintojen puhdistukseen ja suojaukseen voi olla hankala löytää. Dude on nyt kuitenkin koonnut kasaan setin, jonka avulla saat mokka- ja nupukkinahkaiset pinnat huollettua ilman pelkoa pinnan vaurioittamisesta. Hoitosetti sisältää Furniture Clinicin laadukkaan ja tehokkaan puhdistusaineen sekä suoja-aineen, jotka ovat kehitetty nimenomaan mokka- ja nupukkinahalle. Puhdistusaine on runsaasti vaahtoava, mikä varmistaa tehokkaan lian poiston myös syvältä nahan huokosista, kuitenkaan vaikuttamatta pintojen luonnoliseen rakenteeseen tai ulkonäköön. Nahansuoja-aine puolestaan muodostaa hämmästyttävän kestävän, näkymättömän suojakalvon nahan pintaan antaen suojaa kaikilta vesi- ja öljypohjaisilta roiskeilta sekä tavanomaiselta lialta. Näin esimerkiksi auton penkille kaatunut neste on helppo pyyhkiä pois, sillä se ei pääse imeytymään nahan rakenteeseen. Aine tarjoaa päivittäisessä kulutuksessa oleville pinnoille suojaa jopa 3 kk ajaksi, joten käsittelyä ei tarvitse jatkuvasti uusia.

Setin mukana toimitetaan myös erityisesti nupukki- ja mokkanahalle tarkoitettu puhdistusharja, jonka messinkiharjakset irroittavat tehokkaasti likaa syvältä mokkanahan kuiduista. Lisäksi mukana on kaksi laadukasta King Carthurin mikrokuituliinaa, joita voidaan käyttää apuna puhdistusvaiheessa. Liinan toisella puolella on muhkea ja imukykyinen pitkänukkainen karva, ja toisella puolella puolestaan pehmeä lyhytnukkainen karva, joten liina soveltuu loistavasti käytettäväksi yhdessä mukaa toimitettavan puhdistusaineen kanssa.

Toimitussisältö

 • Nahan puhdistusaine Furniture Clinic Suede & Nubuck Cleaner, 100 ml
 • Nahasuoja-aine Furniture Clinic Suede & Nubuck Protector, 100 ml
 • Nahanpuhdistusharja Furniture Clinic Suede Cleaning Brush
 • Mikrokuituliina King Carthur All-Purpose Cloth, 2 kpl

Mihin mitäkin käytetään?

Furniture Clinic Suede & Nubuck Cleaner on voimakkaasti vaahtoava ja tehokas mokka- ja nupukkinahan pesuaine. Aine irroittaa nopeasti likaa ja puhdistaa nahan huokset myös syvältä vaikuttamatta kuitenkaan pinnan rakenteeseen tai ulkonäköön. Ei sisällä aggressiivisa tai voimakkaita kemikaaleja, joten se soveltuu myös herkille pinnoille. Pinttyneen lian irroitusta voi tehostaa käyttämällä pesuainetta yhdessä mukana toimitettavan puhdistusharjan kanssa.

Furniture Clinic Suede & Nubuck Protector on mokka- ja nupukkinahalle suunniteltu suoja-aine, joka muodostaa pintaan näkymättömän ja kestävän suojakalvon muuntamatta pinnan ulkonäköä. Antaa suojan vesi- ja öljypohjaista likaa vastaan ja on äärimmäisen helppo käyttää. Puhdista pinta, suihkuta suoja-ainetta siihen, anna kuivua - ja näin mokkapinta on suojattu jopa 3 kk ajaksi!

Furniture Clinic Suede Cleaning Brush on erittäin hellävarainen nahanpuhdistusharja, joka on suunniteltu nimenomaan mokka- ja nupukkinahalle. Sen messinkiset harjakset irroittavat likaa nahan kuiduista tehokkaasti ilman kovaa hankausta. Mokkanahan harjaus useaan suuntaan edesauttaa ylläpitämään nahan alkuperäistä rakennetta. Harjaa käytetään yhdessä Furniture Clinic Suede & Nubuck Cleanerin kanssa puhdistusvaiheessa.

King Carthur All-Purpose Cloth on kaksipuoleinen, erittäin laadukas mikrokuituliina, jonka saumaton rakenne takaa maksimaalisen hellävaraisen kosketuksen nahkapintaan. Liinan toinen puoli on pitkänukkainen ja toinen puoli lyhytnukkainen, joten sen pitkänukkainen puoli soveltuu erinomaisesti runsaasti vaahtoavan puhdistusaineen poispyyhintään ja lyhytnukkainen puoli kevyesti viimeistelyyn.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.