Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ HELPPOKÄYTTÖINEN

Lasipinnoite Soft99 Glaco DX, 110 ml

Äärimmäisen tehokkaasti hylkivä ja erittäin helppokäyttöinen lasipinnoite, joka lisää näkyvyyttä huonoissa keliolosuhteissa ajettaessa. Ilmoitettu kesto 4 kuukautta.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
24,90

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.3
31 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. En ole nähnyt tuloksia kun oli vaimon auto
  Keväänranta L 1.12.2022
 2. Ei paljon pyyhkimiä tarvinnut edellisviikon rankkasateissa itä-suomessa. Suosittelen.
  Suvanto S 8.8.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Äärimmäisen tehokkaasti hylkivä ja erittäin helppokäyttöinen lasipinnoite, joka lisää näkyvyyttä huonoissa keliolosuhteissa ajettaessa. Ilmoitettu kesto 4 kuukautta.

Soft99 Glaco DX on valmistajansa huippusuositun lasipinnoitesarjan uusin helmi, joka tarjoaa äärimmäisen tehokkaan hylkivyyden ennenkokemattomasta helppokäyttöisyydestä tinkimättä! Glaco DX hyödyntää täysin uutta SARF-teknologiaa (Strong Adhesion + Rapid Finish), mikä lyhentää pinnoitteen ja lasin välistä sidosaikaa vain 5 minuuttiin, samalla pinnoite on äärimmäisen helppo pyyhkiä pois levityksen jälkeen. Äärimmäisen hydrofobisen suojakalvonsa ansiosta sadepisarat poistuvat tuulilasilta tehokkaammin kuin aiemmissa Glaco-sarjan pinnotteissa on totuttu näkemään. Se lisää ajoturvallisuutta ja näkyvyyttä huonoissa keliolosuhteissa ajettaessa sekä vähentää tuulilasinpyyhkijöiden käyttötarvetta merkittävästi. Valmistajan ilmoittama neljän kuukauden kesto!

Pullon päähän integroidut levitinpäät ovat Glaco-sarjan tavaramerkki, ja Glaco DX:n tapauksessa pullon päässä oleva huopalevitin on ottanut taas kehitysaskeleen eteenpäin. Uutena ominaisuutena pullon päässä oleva huopalevitin mukautuu tuulilasin muotoon, ja näin ollen sen lasia myötäilevän rakenteensa ansiosta levitys onnistuu entistä helpommin ja tasaisemmin mihin tahansa tuulilasiin, myös uniikisti muotoiltuihin. Lisäksi levitinpää on nyt isompi ja suorakaiteen muotoinen, jolla on helpompi saavuttaa myös lasipintojen kulmat. Tämä viimeistään varmistaa tasaisen levityksen.

Glaco DX on hyödyllinen paitsi sadepäivinä, mutta myös talvisin, sillä se vähentää huurteen ja jään muodostumista lasin pintaan. Lisäksi pinnoitteella suojattu lasipinta on huomattavasti helpompi pitää puhtaana!

Ominaisuudet

 • Tuote: Soft99 Glaco DX
 • Käyttötarkoitus: Lasipintojen pinnoitus, hylkivyyden lisääminen
 • Pakkaus: Muovipullo huopalevittimellä
 • Pakkauskoko: 110 ml
 • Riittoisuus: Pullo riittää noin 10:een normaalikokoiseen tuulilasiin
 • Äärimmäisen hydrofobinen
 • Helppokäyttöinen

Autoduden pikaopas

Puhdista tuulilasi huolellisesti ennen käyttöä. Suositellaan käytettäväksi lasinkiillotusainetta tai savestusta, jonka jälkeen huolellinen rasvanpoisto esim. IPA:lla. Avaa korkki, paina kevyesti pulloa ja levitä neste levittimen avulla tasaisesti lasin kuivalle pinnalle. Käytä ristikkäisiä liikkeitä levitysvaiheessa (ensin vaakaan, sitten pystyyn), jotta voidaan varmistua siitä, että pinnoitetta tulee tasaisesti joka paikkaan. Anna pinoitteen kovettua 5-10 minuutin ajan, jonka jälkeen pyyhi pinta kirkkaaksi kiillotusliinan avulla, esimerkiksi King Carthur White Crystal:lla.

Varoitusetiketin tietoja:
H225
H318
H336

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)