Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ LASIN KIILLOTUKSEEN

Lasinkiillotusaine Gyeon Q²M GlassPolish

Pinttyneen lian sekä mikronaarmujen poistoon soveltuva helppokäyttöinen lasinkiillotusaine, joka valmistaa lasipinnan pinnoitusta varten. Voidaan käyttää joko käsin tai koneellisesti. Pölisee poikkeuksellisen vähän!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.12,51
-10%13,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
3.0
2 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Gör inte jobbet
  sv
  Bora D 3.6.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Pinttyneen lian sekä mikronaarmujen poistoon soveltuva helppokäyttöinen lasinkiillotusaine, joka valmistaa lasipinnan pinnoitusta varten. Voidaan käyttää joko käsin tai koneellisesti. Pölisee poikkeuksellisen vähän!

Helppokäyttöinen ja tehokas lasinkiillotusaine!
Poistaa pinttyneen lian ja kevyet naarmut!
Valmistaa lasipinnan suojatuotteelle!

Gyeon Q²M GlassPolish on tehokas lasinkiillotusaine, jonka avulla mistä tahansa lasipinnasta voidaan poistaa pienet mikronaarmut sekä sellaiset pinttyneet likapartikkelit, jotka eivät perinteisillä puhdistusmenetelmillä irtoa. Aine soveltuu erinomaisesti mm. ennen pinnoitusta tehtävään puhdistukseen, sillä se poistaa lasista mm. kalkkijäämät, pintaan kuivuneet vesipisarat eli nk. "waterspotit", jäämät mahdollisesta vanhasta pinnoitteesta sekä myös ne kaikista sitkeimmät pinttymät ja näkymättömät tahrat, joita ei paljaalla silmällä huomata, mutta jotka estävät pinnoitetta tarttumasta. GlassPolishin avulla lasista kuin lasista saadaan täydellisen puhdas helposti ja pienellä vaivalla. Voidaan käyttää sekä käsin että koneellisesti!

Käsin käytettynä aine syväpuhdistaa lasin ja takaa pinnoitteelle optimaalisen tarttumapinnan, kun taas koneellisesti huopalaikan kanssa käytettynä se poistaa tämän lisäksi myös hienot mikronaarmut sekä sameuden, jolloin erityisesti huonokuntoisen lasin optiikka ja sitä myöden myös näkyvyys paranevat. Monista muista markkinoilla olevista lasinkiillotusaineista poiketen GlassPolish pölisee hyvin vähän, joten pinnan puhdistus käsittelyn jälkeen sujuu vaivattomasti. Valmistaja suosittelee GlassPolishia käytettäväksi esim. ennen Q² QuickView- tai Q² View EVO -lasipinnoitteen levitystä. GlassPolishin avulla pinnoitteelle saadaan taattua optimaalinen tarttumapinta, jolloin pinnoitteen levitys on helpompaa, levitysjälki on tasaisempaa ja pinnoitteen kesto sekä mm. hydrofobiset ominaisuudet paranevat.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q²M GlassPolish
 • Käyttötarkoitus: Lasin koneellinen tai käsinkiillotus
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla
 • Pakkauskoko: 120 / 250 ml
 • Poistaa sitkeät ja pinttyneet tahrat
 • Poistaa mikronaarmut
 • Soveltuu käytettäväksi ennen pinnoitusta

Autoduden pikaopas

Ravista pullo huolellisesti ennen käyttöä.

Käsin: Lisää ainetta mikrokuituliinaan tai vahanlevittimeen, levitä ainetta lasiin pysty- ja vaakasuunnassa kevyesti painetta antaen. Käy huolella koko käsiteltävä alue läpi, poista ainejäämät lasilta esim. Gyeon Q²M Prepillä ja tarkista työn tulos. Toista tarvittaessa.

Koneella: Varmista, että pinta on täysin puhdas. Annostele 2-4 pisaraa kiillotusainetta lasin kiillotukseen tarkoitetulle huopalaikalle. Työstä n. 30 x 30 cm alue kerrallaan. Levitä aine pienillä kierroksilla pintaan, jonka jälkeen nosta kierroksia n. 2-3 pykälää ja lisää painetta. Työstä ainetta, kunnes se alkaa hävitä pinnalta ja/tai naarmut ovat hävinneet. Toista tarvittaessa. Lopuksi poista ainejäämät lasilta esim. Gyeon Q²M Prepillä.

Varoitusetiketin tietoja:
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)