Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ LASIPINNOILLE

Lasipinnoite Gyeon Q² View EVO, 20 ml

Helppokäyttöinen lasinkiillotussetti, joka sisältää sekä pinnoitteen että lasinkiillotusaineen. Kiillotusaine poistaa pinttyneen lian ja pienet mikronaarmut, pinnoite muodostaa hydrofobisen ja kestävän suojan, joka takaa paremman näkyvyyden haastavissakin olosuhteissa. Kesto 24 kk / 50 000 km.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
35,91
-10%39,90
Tuotenumero: HS18007

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
98 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Hylkii hylkii
  fi
  Heikkinen T 8.7.2024
 2. Helppo asentaa, kestosta ei voi vielä sanoa.
  fi
  Heikkilä J 2.5.2024
 3. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Tuttu ja toimiva aine
  fi
  Hakkarainen A 5.6.2023
 4. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Tosi hyvin toimiva ja kestäävä pinnoite.
  fi
  Saven T 2.11.2022
 5. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Tulos +++ suositelen
  fi
  Riskiyana A 1.5.2022
 6. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Toimii tosi hyvin ja lasien puhdistus paljon helpompaa.
  fi
  Hakkarainen A 19.8.2021
 7. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Ihan toimivalta vaikuttaa.
  fi
  M M 19.8.2021
 8. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Naarmuuntunut vanha tuulilasi sai uuden elämän.
  fi
  Piispanen S 26.5.2021
 9. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Laadukas ja helppo asentaa, iso suositus.
  fi
  Lipponen A 29.5.2020
 10. Otroligt viktigt med genomförligt förarbete, samt att tekniken sitter vid applicering, men fungerar sedan riktigt bra. Bra vattenavstötande förmåga, s...
  sv
  E J 13.7.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Helppokäyttöinen lasinkiillotussetti, joka sisältää sekä pinnoitteen että lasinkiillotusaineen. Kiillotusaine poistaa pinttyneen lian ja pienet mikronaarmut, pinnoite muodostaa hydrofobisen ja kestävän suojan, joka takaa paremman näkyvyyden haastavissakin olosuhteissa. Kesto 24 kk / 50 000 km.

Helppokäyttöinen lasipinnoite!
Voimakas hydrofobinen vaikutus!
Entistä pidempi kesto (12kk -> 24kk)!

Gyeon Q² View EVO on täydellinen ja helppokäyttöinen lasinpinnoitussetti, joka sisältää sekä pinnoitteen että ennen pinnoitusta käytettävän lasinkiillotusaineen. GlassPolish-kiillotusaineen avulla lasista saadaan poistettua pinttynyt lika sekä pienet mikronaarmut, mikä takaa pinnoitteelle optimaalisen tarttumapinnan ja maksimoi täten myös pinnoitteen keston. Settiin kuuluva Repel EVO -lasipinnoite on päivitetty versio valmistajansa suositusta View-lasipinnoitesetistä tutusta Repel-pinnoitteesta. Uudistettu EVO-pinnoite muodostaa lasille näkymättömän ja aiempaa kestävämmän suojakalvon, joka pitää ikkunat puhtaina hylkimällä vettä ja likaa voimakkaasti. Repel EVO -pinnoitteella käsitelty lasi alkaa poistaa vettä jo noin 50 km/h vauhdissa, joten se antaa merkittävän edun jo taajamanopeuksissa ja näkyvyys säilyy myös vaikeissa olosuhteissa. Lisäksi pinnoite ehkäisee jään ja lumen tarttumista ikkunoihin talvella, jolloin kuljettaja voi keskittyä pelkästään liikenteen seuraamiseen. Kesto jopa 24 kk / 50 000 km.

Gyeon Q² View EVO on päivitetty versio valmistajansa supersuositusta Q² View -lasipinnoitesetistä, jonka voidaan sanoa olevan yhdenlainen merkkipaalu lasipinnoitteiden kehityskaaressa. Aiempi View kiilasi tiensä sekä ammattilaisten että harrastajien autonhoitopakkiin poikkeuksellisen pitkällä kestollaan, ja edeltäjänsä perintöä kunnioittaen uusi View EVO jatkaa sukupuutaan tuplaamalla keston 12 kuukaudesta jopa 24 kuukauteen. Lisäksi uuden View EVO:n käytöstä on tehty vielä entistäkin helpompaa nostamalla pinnoitussettiin mukaan Gyeon Q²M GlassPolish -lasinkiillotusaine, joka tarjoaa täydellisen puhtaan pohjan, johon pinnoitteen on helppo tarttua. Repel EVO -lasipinnoitteella käsitelty pinta hylkii tehokkaasti likaa sekä vettä, ja ehkäisee lumen ja jään kertymistä tuulilasiin, jolloin puhtaanapito on helpompaa ja näkyvyys on taattu joka tilanteessa. Sivuikkunoissa EVO-pinnoite kestää parhaillaan jopa 36 kk.

Mikä EVO?

Gyeonin EVO-pinnoitesarja on lähes kahden vuoden tuotekehityksen tulos, jonka myötä koko valmistajan kestopinnoitevalikoima meni vuonna 2021 täysin uusiksi. Jokaisen tuotteen koostumusta on paranneltu, ja sekä tuotteiden kesto (aikaa, kemikaaleja ja ulkoista rasitusta vastaan) että käytettävyys ovat ottaneet merkittävän harppauksen eteenpäin. Nyt sama askel on otettu myös muiden pinnoitteiden kohdalla, minkä ansiosta kaikki ajoneuvon pinnat aina maalipinnasta ja muoviosista vanteisiin sekä nahkasisustaan ja ikkunoihin voidaan käsitellä ennennäkemättömän kestävillä suoja-aineilla!

Käytännössä EVO-pinnoitteet tarjoavat siis pidempää kestoa, minkä lisäksi niiden veden ja lian hylkivyys sekä muut ominaisuudet säilyvät parempina huomattavasti aiempaa pidempään. Helpompi käytettävyys tarkoittaa sitä, että pinnoitteet ovat aiempaa nopeampia levittää, ja niiden voidaan antaa olla pinnassa pidempään ennen pois pyyhintää. Lisäksi ne voidaan levittää jopa ulkona ilman autotallia - ominaisuus, jota on aiemmin pidetty mahdottomuutena.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Toimitussisältö

 • Gyeon Q² Repel EVO lasipinnoite, 20 ml
 • Gyeon Q²M GlassPolish, 20 ml
 • Levityssieni
 • 4 x levitysliina
 • Käyttöohjeet

Ominaisuudet

 • Tuote: Lasipinnoite Gyeon Q² View EVO
 • Käyttötarkoitus: Auton lasien pinnoitus
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla
 • Pakkauskoko: 20 ml
 • Riittoisuus: 20 ml / auto
 • Kesto: 24 kk / 50 000 km
 • Vesi alkaa poistua jo n. 50 km/h vauhdissa
 • Kestää kaikki alkoholipohjaiset lasinpesuaineet
 • Kesto sivuikkunoissa jopa 36 kk
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Puhdista lasi setin mukana toimitettavalla GlassPolish:lla, joka toimii samalla sekä puhdistusaineena että pinnoitteen sidosaineena. GlassPolishia voidaan käyttää joko koneellisesti tai käsin. Valmistaja suosittelee ainetta käytettäväksi koneellisesti Gyeon Q²M Polish Pad -laikan kanssa. Kun koko lasi on käsitelty GlassPolishilla, pyyhi ainejäämät pois esim. Gyeon Q²M Prepillä ja varmista, että lasi on täysin puhdas ennen pinnoitteen levittämistä.

Ravista pakkauksessa tuleva Repel-pullo huolellisesti. Taita pakkauksessa mukana oleva levitysliina toisen levittimen ympärille siten, että liina peittää mustan, vaahtomuovisen puolen levittimestä. Annostele pinnoitetta liinalle ja levitä pinnoite lasille ohuena ja tasaisena kerroksena. Valmistaja suosittelee levittämään pinnoitetta niin paksun kerroksen kuin mahdollista. Levitä perään toinen kerros (varsinkin tuulilasille, sivulaseilla riittää yksikin kerros), ja anna pinnoitteen kuivua 2-5 minuuttia. Pyyhi pinnoite pois kuivalla tai kevyesti kostutetulla mikrokuituliinalla.

Anna pinnoitteen kuivua lasilla vähintään neljä tuntia ennen ajamista ja lasin altistamista vedelle.

Älä asenna suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa. Älä päästä aineita jäätymään.

Varoitusetiketin tietoja:
H225
fi: Helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Mycket brandfarlig vätska och ånga.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H336
fi: Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
sv: Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.
H411
fi: Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk
GHS09
fi: vaarallinen vesiympäristölle
sv: farlig för miljön

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)